Yengemin amacı ne olabilir?
Benim abim bundan 1 yıl önce Temmuz ayında evlendi evlendiği kızla internet üzerinden tanışarak evlendi evlendiği günden bu yana hep sorunlar yaşıyoruz kız durmadan her şeyi problem haline getiriyor, Ramazan Bayramı’nda kendi ailesinin yanına gideceği sırada Annem abime dikkatli ol oralarda kavga etmeyin kendini ezdirecek de herhangi bir şey yapma mesajlarda sil diye mesaj atmış fakat bunu yengem görmüş bir sürü olaylar çıkardı bir sürü kavgalar oldu Ben de abime eşini neden ikide birde anneme bağırıyor diyerek annemi savundum fakat şöyle bir şey bunu kızın annesi görmüş kızın annesi annemle kavga etti ve bana da annemin ağabeyim ile aramı bozduğunu söyledi neyse babalar gününde babam telefonunu açmadı konuşmak istemedi fakat yengem özür dilemek yerine arayıp kızıştırmamak yerine hareket etmesi gerekirken tam tersine hep beni suçlu biliyorsunuz ama Kendi eşiniz arkanızdan iş çeviriyor diyerek olur olmadık şeyler konuşmuş Bu arada babamın aldığı evde oturuyorlar herhangi bir kira vermiyorlar onun aldığı eşyaları kullanıyorlar babam da o zaman evden çıkın dedi durum böyle olunca yengem de yıllarca oğlun sana maaş vermiş diyerek onu başı kalktı.
Bir de görün bakalım yuva yıkmak nasıl oluyormuş diyerek nispet yapmış telefonda babama öyle söylemiş Şimdi benim burada merak ettiğim husus yengem ne yapmaya çalışıyor arayı düzeltmek gerekirken biz adamı yumuşatmaya çalışırken o iyice sinirlendirmiş.
Abimi bizden uzaklaştırdı ailesiyle aramızı kötü etti
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer