Abimi çok üzdüm, çok kırdım. Nasıl gönlünü alabilirim, acil taktik verin?

Abim üniversite okuduğum şehre beni ziyarete gelmişti. Ev arkadaşlarım memleketlerinde oldukları için benim yanımda kalıyordu. Bu şehirde sevgilim de var ve abim sevgilimden hiç hoşlanmıyor.(Sebebi sevgilimin geçmişi. Geçmişte uyuşturucu tedavisi görmüş sevgilim. O yüzden abim ben onun yanındayken içinin rahat etmediğini söylüyor hep.) Bana sevgilimden ayrılmam için baskı yapıyor. Ben de dayanamayıp "Ayrıldık." diye yalan söylemiştim. Ama abim yanıma gelince yalanım ortaya çıktı. Bizi telefonda konuşurken yakaladı. Kavga etmeye başladık. Abim bana "Sen s*alak mısın? O heriften bir cacık olmaz. Kafan basmıyor mu?"dedi. Öyle demesi çok gücüme gitti. Ben de onun canını yakmak istedim."Sen kendi ilişkine sahip çıkamadın diye benden de aynısını mı bekliyorsun? Sen yalnızsın diye ben de yalnız olayım mı istiyorsun?"diye karşılık verdim. Abim eski sevgilisine çok aşıktı, kız abim askerdeyken abimi abimin en yakın arkadaşıyla aldatıp ondan hamile kaldı. Bu olayı ona hatırlattığım zaman abim öyle bir baktı ki yüreğim bin parçaya ayrıldı. Bir şey demeden yattığı odaya gidip bavulunu aldı. Sarılmaya çalıştım, özür diledim, ağladım. Dinlemedi. Beni itip gitti. Günlerdir doğru düzgün uyumuyormuş. Neredeyse hiçbir şey yemiyormuş. Sürekli ağlıyorum. Abim daha sonra beni affettiğin söyledi ama psikolojisi hala çok kötüymüş. Annem de abime öyle yaptım diye çok üstüme geliyor. Kendimi aşırı çaresiz ve suçlu hissediyorum. Dilim kopsaydı da öyle demeseydim. Abimin beni tamamen affetmesini, kendini daha iyi hissetmesini nasıl sağlayabilirim?

Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen kırıcı yorumlar yazmayın. Hatamın farkındayım. Abimi üzdüğüm için çok pişmanım. Ona yalan söylediğim için de çok pişmanım. Abimi çok seviyorum. :(
Abimi çok üzdüm, çok kırdım. Nasıl gönlünü alabilirim, acil taktik verin?