Kızlar, kız kardeşinin evliliğine karışılmalı mı?

merhaba ben aslında sınırları seven kolay kolay kimsenin hakkında hayatında yorum yapmayı sevmeyen biriyim. kız kardeşimin evliliği hakkında onu sürekli uyarma ihtiyacı hissediyorum çünkü ablası olarak korumak istiyorum. ne kadar benim kararım desede aldığı kararlar onun kararı gibi gelmiyor. sorunlara gelince kayınvalidesi çok problemli bi kadın yaşı başı var eşi vefat etmiş eniştemi bildiğiniz kocası yerine koymuş onsuz nerdeyse tuvalete gitmicek , çok dinç herşeye karışan insanların içinde bile kardeşime laf sokan bi tip. düğünleri tek katlı küçücük bi kıraathaneden bozma bi salonda yaptılar dublex olsun yok evebeyn banyolu tek ev olsun derken en azından karşılıklı daire tutmaya ikna oldular çünkü evde bide abisi var eniştem in. ama yeme içme bir. balayına gitmediler düğünün ertesi günü gitmiş karşı annesinin dairesinde ailecek oturmuşlar büyük abisi uyarmış siz yeni evlisiniz niye burada oturuyorsunuz diye tazminatını aldı güzel bi otelde tatil parası ama rize'ye gidicez dedi sonradan öğrendim ki kayınvalidesi kaynı hep birlikte gidip eniştemin kuzenin evinde kalacaklarmış , gidip geldiler yağmur yağmış hiç gezemediler gezdikleri yerlerdede kayınvalidesi hep yanlarında şimdi de hamile çocuğun ismini kayınvalidesinin ismini koyacaklarmış , siz olsanız kardeşimin hayatı onun evliliği diyip eşinin ailesine bu kadar ezdirmesine göz yumarmıydınız annemler karışmazlar uysal tipler zaten uzak duruyorlar aman kızımızın tadı kaçmasın diye kadının ağzının ayarı yok kardeşim büyü yapılmış gibi ne dese evet diyo düğünde takılacak bilezikleri sahte alcaz korona şimdi masraf olmasın bile demişliği var allahtan düşük gr lı da olsa aldılar sonra

Kızlar, kız kardeşinin evliliğine karışılmalı mı?