Çok ironik😂 gerçekten...
Tamam soyun sen ama söyleyelim , kimse sana bakmasın. 😂
Öyle giyiniyorsan zaten gözüküyorsun. Bu tamamen kılıf uydurma.. hani açık giyindim ama cınımm ben basit kız değilim bakma bana ayy... örtbazlığı...
Çok ironik😂 gerçekten...
Tamam soyun sen ama söyleyelim , kimse sana bakmasın. 😂
Öyle giyiniyorsan zaten gözüküyorsun. Bu tamamen kılıf uydurma.. hani açık giyindim ama cınımm ben basit kız değilim bakma bana ayy... örtbazlığı...
Şahsen ben bakıyorum yalan yok. Ama elbette sapık gibi rahatsız edici bir şekilde değil. Çaktırmadan göz ucuyla bakıyorum.
Cevap
12Cevap
Çok temiz abilerimiz kızar onlara ama onlarda Peker'in paylaştığı gibi çıktı ya 😂 😂
hele şükür erkeklerin iç sesini duyan bi KADIN cıktı :D dapdar taytı giy sonra ner bakıyonn
Evet ama bunu kabul etmeyip şirret bir şekilde ,, , kendisine bakana sapik diyebilecek şerli insanlar.. asıl sapik kendileri. taciz edildim derler ama erkeği taciz eden kendisi ciplakligiyla
asddas evin kapısını açık bırak hırsız girmesin
Hii😂
Sorsan sanat için soyunuyor.
Ama ykışıyo ki giyiniyor. Karışmamak bakmamak lazım. Kör rolü yapıyom 😀
Böyle sorunlar yaşayan insanları anca burada görüyorum
Sadece erkekler bakmıyor ki kadınlar da bakıyor yani
Lezbiyenlerde bakior 😀😃
@İstanbullukutuk46 Onlar da kadın kanka :d
E öyle tabii. Ben kapıyı açık birakicam ama hırsız girmesin.. oldu canım benim, ne zaka ama!
Hı valla 😂
İşte nasıl Samsung j serisine android güncellemesi gelmiyorsa bunlarada öyle.. herkesi o seri zannediyo. Daha üst modelin karşılığı onlarda yok 🤭
Evet ama bunu kabul etmeyip şirret bir şekilde ,, , kendisine bakana sapik diyebilecek şerli insanlar.. asıl sapik kendileri. taciz edildim derler ama erkeği taciz eden kendisi ciplakligiyla
İşte hem cahil hem karaktersiz.. En tehlikeli tip.. Erkeğe Cinsellikten başka bişey veremediğinin farkında olup, bunun ezikligini, abazan erkeklerin üstünden tatmin eden bir kitle.. bana bakiyolar, demek ki güzelim, alımlıyim.. Vücudum çok değerli vs. Yazik gerçekten
O kadar doğru bi tespit ki harikaydı...
bakmalarına laf söyleyen yok. ama sanki uzaydan gelmiş gibi bakmasınlar
Ben hafif gulumseyerek hoslanmis yati sasirmis gibi bakiyorum hafiften ara ara 🤭
Sanırım kapalısın başka açıklaması yok gibi sanki 🤪
Ucuz mu olsun
Onlar baksın diye giyinenlere bu laf o halde
Açana bakarlar
Sapıksınız
Biride çıktı doğruyu söyledi 😊teşekkür ederim
Açık giyiniyorum bakanlarda umrumda değil
Bakire kalmayın o zaman
Haklisin bakmalari icin giyiyorsun
Evet ama bunu kabul etmeyip şirret bir şekilde ,, , kendisine bakana sapik diyebilecek şerli insanlar.. asıl sapik kendileri.
Aynen oyleleride var
Kız haklı beyler..
Dağılın
Haklısın
Haklısın
Eferin kız:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?