Aile & Toplum Görselden ne anlıyorsunuz? FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Benim tek anladığım Konyada ekmek 2.5 liraymış biz neden 4 lira veriyoruz 🙄 Görselden ne anlıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u _Süveyda Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Biz 3 lira veriyoruz sizin orada niye pahalı 😀 1 3 Yorumla FloraBacchus +1 yıl 😄Şimdi olduğum semtte'de 3 lira bizim orada 4 lira.Nasıl bir düzen bu uleyn fkfkg Yorumla u _Süveyda +1 yıl Bozuk düzen sbsj Yorumla alparslan5 +1 yıl çok firsatci var o yuzden bence tamam hersey pahali kırız var ama bizim halkimizda da suc var benim gorusum bu firsatcilik cok var Yorumla
Enperatriz_Eztia Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Görselden çok senin açıklamana sesli güldüm😅 görselden benim anladığım para üzerine yazı yazmanın cezası vardı. İlk o aklıma geldi😅 2 1 Yorumla FloraBacchus +1 yıl 😄Haklıyım kanka 2.5 liraya ekmek yiyor birde şikayet ediyor nankör dkfkg Yorumla
HissizProfil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl 1 1 Yorumla FloraBacchus +1 yıl 😄 100 liraya bilet olduğuna göre bu dert 3 yıllık var fkfkdh Yorumla
Muro8384 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 50% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Valla efendim ekmek bizim burada 2.00 TL... İdi yeni zam geldi şimdi 3 TL oldu... 1 14 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Biz de 4 lira 5 olucakmış. Yorumla Muro8384 +1 yıl İnşallah o zam bize de sıçramaz Yorumla FloraBacchus +1 yıl Banane sıçrasın 😄 Yorumla Muro8384 +1 yıl 😂😂Biz 5 e yiyoz sende ye hesabı... Valla bu gidişle 10 olacak diye korkuyom Yorumla FloraBacchus +1 yıl 😄Adalet istiyorum. Yorumla Muro8384 +1 yıl Büyük ihtimal bu hafta içinde sigaraya da zam gelicekmiş benden duymadınız ama 🤫🤫🤭🤭 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Ben kullanmıyorum ki beni ırgalamaz 😄 Yorumla Muro8384 +1 yıl Biliyorum biliyorum kullanmadığınızı... Hani bu herşeye zam yüzünden başlarsanız diye uyarayım dedim 😂😂 Yorumla FloraBacchus +1 yıl AA evet olabilirdi tütün içerim 😄paketi 12 liraydı. Yorumla Muro8384 +1 yıl Ona da zam geldi 15 olmuş artık.. 😂😂 Yorumla FloraBacchus +1 yıl 😄 İçmeyin efendim içmeyin. Yorumla Muro8384 +1 yıl İçmeyenin duası daha makbulmüş.. O zaman siz dua edin de biz de hayırlısı ile bırakalım inşallah Yorumla FloraBacchus +1 yıl Umarım sizin için hayırlısı neyse o olur 😊🙏 Yorumla Muro8384 +1 yıl Çok teşekkür ederim güzel insan.. Sizde çok tatlı ve naziksiniz 🥰🙏🌷 Yorumla
ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kâğıtta geçen ay yazıyor. Muhtemelen bir sene kadar önce yazılmış. E ne olacak dünya malı. El değiştirip duruyor 1 0 Yorumla
AlpayG Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Ekmek olmuş 4 lira Sorular gibi askıda Nicedir halin görüşmeyeli Aradım, bulamadım denk geldim burada? 0 0 Yorumla
Mooodman Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl kim bilir ne zaman yazmış ne üzücü bi yazı ya 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ekmek o fiyat mı 🙄 1 2 Yorumla FloraBacchus +1 yıl 2.5 liraymış Yorumla merakettimmişte +1 yıl yok artık bence değil Yorumla
HardChoice Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Tarih atmamış. Para eski para herhalde. 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. türk parasının değersizliğini.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl bize acıyorlar zaten yaşaması zor oralarda diye 0 1 Yorumla poppycoffee +1 yıl Konyadamı yaşıyosun :) Yorumla
_Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 836 cevap paylaştı. Bizim burada 5tl 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı. Battık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Biz 3 lira veriyoruz sizin orada niye pahalı 😀
😄Şimdi olduğum semtte'de 3 lira bizim orada 4 lira.
Nasıl bir düzen bu uleyn fkfkg
Bozuk düzen sbsj
çok firsatci var o yuzden bence tamam hersey pahali kırız var ama bizim halkimizda da suc var benim gorusum bu firsatcilik cok var
Görselden çok senin açıklamana sesli güldüm😅 görselden benim anladığım para üzerine yazı yazmanın cezası vardı. İlk o aklıma geldi😅
😄Haklıyım kanka 2.5 liraya ekmek yiyor birde şikayet ediyor nankör dkfkg
😄 100 liraya bilet olduğuna göre bu dert 3 yıllık var fkfkdh
Valla efendim ekmek bizim burada 2.00 TL... İdi yeni zam geldi şimdi 3 TL oldu...
Biz de 4 lira 5 olucakmış.
İnşallah o zam bize de sıçramaz
Banane sıçrasın 😄
😂😂Biz 5 e yiyoz sende ye hesabı... Valla bu gidişle 10 olacak diye korkuyom
😄Adalet istiyorum.
Büyük ihtimal bu hafta içinde sigaraya da zam gelicekmiş benden duymadınız ama 🤫🤫🤭🤭
Ben kullanmıyorum ki beni ırgalamaz 😄
Biliyorum biliyorum kullanmadığınızı... Hani bu herşeye zam yüzünden başlarsanız diye uyarayım dedim 😂😂
AA evet olabilirdi tütün içerim 😄paketi 12 liraydı.
Ona da zam geldi 15 olmuş artık.. 😂😂
😄 İçmeyin efendim içmeyin.
İçmeyenin duası daha makbulmüş.. O zaman siz dua edin de biz de hayırlısı ile bırakalım inşallah
Umarım sizin için hayırlısı neyse o olur 😊🙏
Çok teşekkür ederim güzel insan.. Sizde çok tatlı ve naziksiniz 🥰🙏🌷
Kâğıtta geçen ay yazıyor. Muhtemelen bir sene kadar önce yazılmış. E ne olacak dünya malı. El değiştirip duruyor
Ekmek olmuş 4 lira
Sorular gibi askıda
Nicedir halin görüşmeyeli
Aradım, bulamadım denk geldim burada?
kim bilir ne zaman yazmış ne üzücü bi yazı ya
Son parasının bittiğini söylüyor
Bizde 4 bile değil 5 lira.
ekmek o fiyat mı 🙄
2.5 liraymış
yok artık bence değil
Tarih atmamış. Para eski para herhalde.
türk parasının değersizliğini..