Kültür & Sanat Görselde ne gördüğünü söyleyebilir misin? KayıpKrɔmɔzɔm Takip Et Bilge Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor saçmalayacak* olanlar görüş atmayabilir. alexandre cabanel - fallen angel(hepinize cici geceler.) Görselde ne gördüğünü söyleyebilir misin? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ibrahimfurkan34 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Boş bir görsel düşmüş bir melek gösteriyor fallen angel yazdığına göre ama bana sorarsan bomboş boş bir resim sanat böyle birşey olmamalı 0 3 Yorumla KayıpKrɔmɔzɔm +1 yıl nasıl bir şey olmalı sayın bilge? Yorumla ibrahimfurkan34 +1 yıl Kendimce saygılı birşekilde düşüncemi belirttim ama sen saygı duymuyorsun küstahça yazıyorsun görüşe saygı duymayacaksan soru açma lütfen Yorumla KayıpKrɔmɔzɔm +1 yıl upps pardon jqnskn Yorumla
luthiienn Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 55% +1 yıl Cennetten kovulmuş bir melek figürü , ve düşmanlık ve kin duygusu... 2 9 Yorumla KayıpKrɔmɔzɔm +1 yıl gözlere odaklanınca kinlenen benmişim gibi hissediyorum haha. Yorumla luthiienn +1 yıl 😄😄😄 Yorumla luthiienn +1 yıl Amaa baya iyi çalışma Yorumla aycaakayahan1 +1 yıl Görüşün aşırı iyi yaa. Sen yazmasan ben aynını yazacaktım😂 Yorumla luthiienn +1 yıl 4 senedir ömrümüzü yediler çünkü djdjd sanat tarihi vere vere Yorumla KayıpKrɔmɔzɔm +1 yıl çok zevkli bir bölüm olmalı¿ Yorumla luthiienn +1 yıl Sanat tarihi okumuyorum, güzel sanatlar fakültesindeyim, ama derslerin % 40 sanat tarihi Yorumla KayıpKrɔmɔzɔm +1 yıl yinede okunmaya değer estetik haz açısından. Yorumla luthiienn +1 yıl Evet tabi ki mutluyum 😄 Yorumla
SilahsızKuvvetler_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Ani bir atak yapmaya hazırlanmış çıplak bir birey gördüm. 1 1 Yorumla KayıpKrɔmɔzɔm +1 yıl uçarak sana gelecek şimdi. hay allahım ya. Yorumla
Ben_Lara Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Çıplak kaslı adam çıplak sevişen kaslı adamlar şeklindeki bulutlara bakıyor 1 0 Yorumla
ᴡiɢᴏʀ Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Sanırım eve atacağı kız bunu ekmiş böyle kalmış arkadaş 0 0 Yorumla
JooKeeRs Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Resim baştan aşşa saçmalamış suç değilde biz saçmalarsakmı saçma oluyor🤣 0 0 Yorumla
OlmazÖyleSaçmaTarih Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 54% +1 yıl Yorumlarda Recep İvedik esprisi yapan kişiyi aradım, bulamadım. Şaşırtıcı bir gelişme. :)) 0 0 Yorumla
couchyschwartz Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Suç işlemiş itilmiş kakılmış ve cevresinden artık korkan biri 0 0 Yorumla
inMasquarede Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl insanoğlunun özelliklerini taşımasını sağladığı ve etkilediği bir tür tanrı/yarı tanrı. 0 0 Yorumla
ᴉɹᴉqsɹǝʇ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 60% +1 yıl Su aygırına tecavüz eden orangutan görüyorum hocam 1 2 Yorumla KayıpKrɔmɔzɔm +1 yıl kafana bir tane geçiresim geldi. Yorumla ibrahimfurkan34 +1 yıl Çok güzel en iyi görüş hakediyor bu replikle Yorumla
AçarakŞah Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 587 cevap paylaştı. Cennetten kovulurkenki Lucifer. 0 5 Yorumla KayıpKrɔmɔzɔm +1 yıl bir aynaya benzemiyor mu¿ Yorumla AçarakŞah +1 yıl Birçok şeye benziyor. Yorumla KayıpKrɔmɔzɔm +1 yıl birçokları sorardım da.. Yorumla AçarakŞah +1 yıl Cevabını kaldırabileceğin sorular sor. Yorumla KayıpKrɔmɔzɔm +1 yıl ha¿ soru belli cevaplar kuytuda. Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 605 cevap paylaştı. Yalnız bir erkek melek. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Dışlanmış, üzülmüş ve küskün bir zat görüyorum. 0 2 Yorumla KayıpKrɔmɔzɔm +1 yıl muah. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😊 Yorumla
emre00488 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Görmüyorum. 0 4 Yorumla KayıpKrɔmɔzɔm +1 yıl bu gece hissettiklerinin yarısı var resimde kuzucum.. Yorumla emre00488 +1 yıl Sanattan anlamaya ne zaman başladın sen 🤔 Yorumla KayıpKrɔmɔzɔm +1 yıl işte sen bunu hiçbir zaman anlamayacaksın kejsk Yorumla emre00488 +1 yıl Nelerinde varmış öyle ❤️😂 Yorumla
Desuyonee Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Sanatsal eser. 0 4 Yorumla KayıpKrɔmɔzɔm +1 yıl naber desu? Desuyonee +1 yıl Sağlığına duacıyım canım. KayıpKrɔmɔzɔm +1 yıl sende olmasan.. Desuyonee +1 yıl %1 bile eksik kalmazdın.
HsYnJr Takip Et Master Yaş: 37 , eic 54% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 308 cevap paylaştı. Biri var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Boş bir görsel düşmüş bir melek gösteriyor fallen angel yazdığına göre ama bana sorarsan bomboş boş bir resim sanat böyle birşey olmamalı
nasıl bir şey olmalı sayın bilge?
Kendimce saygılı birşekilde düşüncemi belirttim ama sen saygı duymuyorsun küstahça yazıyorsun görüşe saygı duymayacaksan soru açma lütfen
upps pardon jqnskn
Cennetten kovulmuş bir melek figürü , ve düşmanlık ve kin duygusu...
gözlere odaklanınca kinlenen benmişim gibi hissediyorum haha.
😄😄😄
Amaa baya iyi çalışma
Görüşün aşırı iyi yaa. Sen yazmasan ben aynını yazacaktım😂
4 senedir ömrümüzü yediler çünkü djdjd sanat tarihi vere vere
çok zevkli bir bölüm olmalı¿
Sanat tarihi okumuyorum, güzel sanatlar fakültesindeyim, ama derslerin % 40 sanat tarihi
yinede okunmaya değer estetik haz açısından.
Evet tabi ki mutluyum 😄
Ani bir atak yapmaya hazırlanmış çıplak bir birey gördüm.
uçarak sana gelecek şimdi. hay allahım ya.
Çıplak kaslı adam çıplak sevişen kaslı adamlar şeklindeki bulutlara bakıyor
Sanırım eve atacağı kız bunu ekmiş böyle kalmış arkadaş
Resim baştan aşşa saçmalamış suç değilde biz saçmalarsakmı saçma oluyor🤣
Yorumlarda Recep İvedik esprisi yapan kişiyi aradım, bulamadım. Şaşırtıcı bir gelişme. :))
Suç işlemiş itilmiş kakılmış ve cevresinden artık korkan biri
insanoğlunun özelliklerini taşımasını sağladığı ve etkilediği bir tür tanrı/yarı tanrı.
Su aygırına tecavüz eden orangutan görüyorum hocam
kafana bir tane geçiresim geldi.
Çok güzel en iyi görüş hakediyor bu replikle
Cennetten kovulurkenki Lucifer.
bir aynaya benzemiyor mu¿
Birçok şeye benziyor.
birçokları sorardım da..
Cevabını kaldırabileceğin sorular sor.
ha¿ soru belli cevaplar kuytuda.
Aklıma lucifer gelior ldld
Yalnız bir erkek melek.
Düşmüş melek tablosu...
Dışlanmış, üzülmüş ve küskün bir zat görüyorum.
muah.
😊
Görmüyorum.
bu gece hissettiklerinin yarısı var resimde kuzucum..
Sanattan anlamaya ne zaman başladın sen 🤔
işte sen bunu hiçbir zaman anlamayacaksın kejsk
Nelerinde varmış öyle ❤️😂
meme gördüm
Oturmuş nude
Sanatsal eser.
naber desu?
Sağlığına duacıyım canım.
sende olmasan..
%1 bile eksik kalmazdın.
Birüsü kanatlı melek mi desem anlamdım ü0
. Çıplak erkek