Hayatla bağımı kesecek kadar ağır günler geçirdiğim de bile kimse yanımda yoktu ama böyle anlarda insana kendinden başkasının çare olmayacağını ve zamanla her şeyin düzeleceğini anlıyorsun birinden medet ummak ve kötü hissettiğinde ona koşmak iyi gelmesine geliyor da bağımlılık yapıyor buda insanı zayıflatıyor.
Stresini dışa yansitmiyorum kimse derdimi çekecek değil zaten kimse böyle şeyleri dinlemek de istemiyor. Bu yüzden içten içe cokuyorum ama yaşadığım stresin bana zarar vermesini önlemeyi öğrendim artık bana ne diyorum
O kadar çok şey yaşadım ki ve hepsinde de sadece kendi kendimin yanımda oldum bir elim diğer elimden tutup ayağa kaldırdı sevgiye şefkate ihtiyacım oldu o zaman da yine bana onu veren kendimdi
Yanımda canim terapistim canim şairim sırdaşım bu arada falada iyi bakıyor herkesin böyle bir dostu olmalı teşekkür ediyorum arkadaşıma beni her zamn dinledigi için emine seni çok seviyorum canım 🤗
hic boyle birsey yasamadım :) ailem ile iliskilerimiz cok iyidir ve 5 yasimdan beri hic ayrilmadigim 5 arkadasim ile hala beraberiz :) yani zor bir gunum olursada yanimda olucak insanda cok.
Ailem vardı , sevdiğim kişiler vardı. Ama öyle ya da böyle ben yine kendi kendime yettim. Tekken daha güçlüyüm birilerinden beklenti içine girdikçe insan daha da yıkılır.