Her zorluk herkese söylenmiyor. Bazen sen ve yaşadıkların başbaşa kalırsın. Tek başına o yalnızlığınla, zorlukların üstesinden gelmek zorunda kalırsın.

Her zorluk herkese söylenmiyor. Bazen sen ve yaşadıkların başbaşa kalırsın. Tek başına o yalnızlığınla, zorlukların üstesinden gelmek zorunda kalırsın.

Zor zamanlarımda kimseyi aramam ve istemem. Kendiliğinden bana destek olmak isteyen bir ailem var, birkaç arkadaşım var. Ama ben her olayımı kendim halletmişimdir.
Geçenlerde kaza yaptım. Ekonomik olarak çok zorlandım. Arkadaşlar ihtiyaç olursa mutlaka gel verelim dediler. Yok dedim. Ailemden kimse bu soruyu sormadı. Ama çok şükür döndürdüm olayı. Bu devirde sağlam bir eş veya sevgiliniz yoksa yalnızsınız bazen varken de yalnız olabilirsiniz. Tabi bu erkekler için geçerli.
Zor zamanlarımda hep ailem yanımda oldu annem yanımda oldu babam yanımda oldu, çoğu zaman derdinin ne olduğunu onlarla paylaşamasam bile onların varlığı ve onlarla sohbet etmek bana yetti.
Ben yaramı genelde onlarla sardım
Her zaman ki gibi tek başıma üstesinden geldim..
Cevap
21Cevap
Kimse en çok bu zoruma gidiyor
Kimsem olmadı
Ailem oldu, bazen aileme bile bahsetmedim kendim çıktım o zor durumlardan.
Ailem, çok yakın arkadaşlarım o da sayılı kesimden ama genel olarak zorluklarımla kendim başa çıkarım. Çok çok beni zorlarsa yaşadıklarım destek alma gereksinimi duyarım.
Hayatta aslında hep kendimizle baş başayız. Sevdiklerimiz iyi ki varlar. Onlar bizim yalnızlığımızın renkleri ama biz kendi yükümüzü kendimiz sırtlanmalıyız.
Ben galiba hep yalnız halletim ya. Aileme söylemeye çekinirdim o yüzden kendim hallederdim veya içime atardım.
Bigün ayağı sakatladm okulda yürüyemiyordum arkadaş beni omzunda eve kadar götürdü ölsem onun iyiliğini unutmam
Ailem oldu ama genelde ben yalnız başıma çözdüm sorunlarımı. Dua etmenin büyük faydası oluyor.
*yanlız
Zor zamanlarımı kimseye çaktırmadığım için genelde yalnız atlatıp , sonra insanların arasına karışıyorum.
Hiç kimse olmadı ama iyi günümüzde herkes yanımızda marisef
Artık ben varım kendi yanımda. Birde yaratıcı...
Kimse lağ. Zor zamanlarımı kimseye çaktırmıyorum.
Aklım yanımda olduğu sürece her zorluğun üstesinden gelebileceğime inanıyorum
Kimsenin benim derdimi anlamadığı zamanlar tek başımaydım zordu her şey o zman
Ailem ve ben. Kendi kendimle baş başa kalmaktan delirdim ama olsun halen iyi bir insanım slaaayy
Ailem ve sevdiklerim oldu her zaman
Yine kendim vardım...
Ailem her zaman her durumda yanımda olur.
Anam babam dışında herkes menfaat ve kendi çıkarı için yanımdaydı. Anam babam bir gün göçüp gittiğinde bir başına kalacağım zaten.
kendimin dermanı yine kendimim. ben kendime ev oldum, her yağmur yağdığında sığındığım...
Kimseyi istemediğim halde herkes yanımdaydı..
Annem hakkinda sorum olcak
Çok var. Hangi birinden başlasam ki...
Eşim ve can dostum
Allah çok şükür
Ailem, sevdiklerim...
Ailem canım kanım birtanem
kimseyi istemedim yanımda
Ailem
Sevdiklerim ♥️
Abim oda inan ki bir şey bilmeden
Hiç kimse sagolsunlar.
Tabiki sevdiklerim
Tek başıma kaldım
Re isll senin ne işin var burada he 🤨
En zor anlarımızı kardeşlerimle beraber atlattık.
Anlatmaya deger buldugum kısıler
Zorluklari tek basima cozmeyi severim.
Yalnızdım.
Annem
Kimse
Allah
Sadece Allah.
Ailem
Annem
Beni sevenler
Kimse
Aile olur