Kocamdan illallah ettim sürekli eve misafir çağırıyor. Nasıl konuşmam gerek?

Evleneli daha 6 ay oldu ama bazı hareketleri bana çok batıyor pişman ediyor beni evlendiğime. Mesela ben çalışan bir kadınım haftasonu dinlenmek istiyorum annesini kahvaltıya çağırıyor e mecbur erken kalkılıyor tabii servisi kahvaltı hazırlığını da o yapmıyor ama işte ailesini ağırlamış oluyor beyefendi. Bir kaç kere laf yaptım hala düzelmedi. Bana sormadan benim haneme insan sokuyor iki kişilik verilmesi gereken kararları tek başına vermeye çalışıyor. Tatile gideceğiz mesela diyo ki arkadaşım da gelsin ya da direkt bana sormadan yeri seçiyor bayramda her zaman önce uyanılıp kendi ailesine gidilecek. Dün çok yorgundum iş yerinde patronla tartıştım bana çok kaba davranıyor çıkıp geldim yattım ağladım biraz. Sonra beni aradı diyo ki ben işte şu arkadaşımla eve geliyorum ne yemek var. Ben çıldırdım etrafı birbirine kattım bunun bu vurdumduymazlığından. Evlenmeden önce hiç böyle değildi konuşmaya çalışıyorum abarttığımı söylüyor Ne yapmalıyım canıma tak etti. konuşmaya çalışın demeyin adamın kafası almıyor

Kocamdan illallah ettim sürekli eve misafir çağırıyor. Nasıl konuşmam gerek?