Yaptigi hatayi soyledim ona. Oda hemen kendini savunmaya gecti, oysa bir ozurdilemek vardi okadar zoe degil hemen ben haksizliga gelemiyorum ve benim yaptigim Hatalari yuzume vuruyor. Ben 1 tane dedim Ona o bana 3 tane geri soyledi... oda bana bu sozu soyledi :(
Evet oldu. Kucuk seylerden jkavga oluo o rahar bir sekilde benim yaptigim hatalari soyluyo ben simdiye kdar demedim. Bugun soylemeye basladim. Cocuk filan yok, aile benimle ihtibata hic gecmiyor.
Zaten benim hayatimi maf ettiler.. ogrendim ki bana buyu yapmislar zor gunlerden gectim hala geciyorum. Aklimdan hep bosan bosan bosan ondan geciyor...
Şiddet yokmuş madem ama bundan sonra olabilir sonu fena olacak derken bu tarz bir şiddet olabilir ya da seni sevdiğin şeylerden mahrum bırakma olabilir en son ihtimal boşanma olabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kızdığı konu ne idi?
aman klasik atarlanmiz
@Uyebilmemkac123 ozelden ulasirmisin cok onemli birsey dicem
Ne oldu da böyle dedi ki?
Yaptigi hatayi soyledim ona. Oda hemen kendini savunmaya gecti, oysa bir ozurdilemek vardi okadar zoe degil hemen ben haksizliga gelemiyorum ve benim yaptigim
Hatalari yuzume vuruyor. Ben 1 tane dedim
Ona o bana 3 tane geri soyledi... oda bana bu sozu soyledi :(
Kaç yıllık evlisiniz peki
3,5
Peki daha önce benzer tartışmalar oluyor muydu? çocuk?
Evet oldu. Kucuk seylerden jkavga oluo o rahar bir sekilde benim yaptigim hatalari soyluyo ben simdiye kdar demedim. Bugun soylemeye basladim. Cocuk filan yok, aile benimle ihtibata hic gecmiyor.
Severek olan bir evlilik değil sanki
Severek evlendik..
Heves geçmiş ilgi bitmiş gibi...
Sen çalışıyor musun?
Zaten benim hayatimi maf ettiler.. ogrendim ki bana buyu yapmislar zor gunlerden gectim hala geciyorum. Aklimdan hep bosan bosan bosan ondan geciyor...
Anladım gerçekten çok zor bir süreç ya... şehir hangi şehir?
Ya oyle..
Peki simdi ne dusunuyorsun soyledigi sozu uzerine nedemek istemis?
Şiddet var mı peki?
Hayir ama soruma cvp vermediniz
Şiddet yokmuş madem ama bundan sonra olabilir sonu fena olacak derken bu tarz bir şiddet olabilir ya da seni sevdiğin şeylerden mahrum bırakma olabilir en son ihtimal boşanma olabilir
Yapabilir mi bunu gercekten? Bosanma olayi
Onunla aranızdaki iletişim bağ ne durumda bunu sen daha iyi bilebilirsin kimse bilemez
Anladim tsk ederim
Rica ederim
Sebep ne
Yaptigi bir hatayi soyledim ona ondan ozur beklerken beni 3 konuda sucladi
Ne konuda kızdı
Yapti hatayi soyledim ona.. oda buna gelemedi
Hata nedir
Uzun o.
Ne givi
Ayrılmayi kast etmiş
Hemen bunu dusunebilir mi bir erkwk?
Kavga nedeni ne ki
Diger arkaslara yazdim gizli uyede detayli yaxdim ordan okuyabilirisiniz
Yani siz ne kadarlık evlisizinde bu kadar kavga edip yüze vuruyorsunuz
O vurmasini biliyo. Ama bugun bende kendim savunmaya basladim icin beliki rahatsiz oldu
İyi yaptın o yaptığını yap sende ona
Ya yaptim
Iste ama oda bu sozu soyledi... :(
Öyle ipicun ucunu vermişsin ki en ufak şeyde kestrip atabiliyor seni
Yani? Tam olarak nedemek istediniz?
Ne kadarlık evlisin
3,5
Çok çabuk yaşıyorsunuz bu olayları
Normal degil benim
Evliligim
Nasıl yani? Özelden yazsana bana bı
Yok kardes. Gerek yok ona.!