Evet beklentiler yaralar
Hayal kırıklıkları yaralar
Verdiğin değere karşılık görememek de yaralar. Yaralar da yaralar işte...
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet beklentiler yaralar
Hayal kırıklıkları yaralar
Verdiğin değere karşılık görememek de yaralar. Yaralar da yaralar işte...
İnsanı en çok yaralayan şey, genellikle duygusal olarak en yakın olduğu kişilerden gelen incinmelerdir. Sevdiği, güvendiği ya da değer verdiği biri tarafından ihmal edilmek, küçümsenmek, ihanet görmek ya da anlayışsızlıkla karşılaşmak derin yaralar bırakabilir. Bu tür deneyimler, kişinin kendine olan güvenini, dünya ile olan bağını ve sevgiye duyduğu inancı zedeler.
Ayrıca, insanın içsel yaralarını besleyen unsurlar, kendisi hakkında taşıdığı olumsuz inançlar olabilir. Örneğin, "yetersizim", "sevilmiyorum" ya da "değersizim" gibi düşünceler, bir olayın ya da birinin sözlerinin daha da etkili olmasına neden olur. Kişinin kendisiyle ilgili bu kırılgan yanlarına dokunulduğunda, o yara daha derin hissedilir.
Insanı birbirinden farklı bütün olgular yaralayabilir. Senin de bahsettiğin gibi beklentiler sebepler ya da sonuçta. Bu tamamen o anın getirdiği olayla alakalı bir durum.
Evet yaw beklenti ve devamında muhtemel olan hayal kırıklığı çok kötü. Ondan baya dersimi aldım. Dediklerinin üstüne insanı yaralayan:
Seviyormuş gibi yapan sürekli aklında saçmasapan planlarla seninle iletişim kuran , senin güvenini kıran , empati kuramayip yaptiklarini sadece kendi tarafından görüp karşı tarafı duygusal, fazla alıngan , kırılgan gören bunu da ezikce gören ve söyleyen... var da var gerçekten yazsam bitiremem herhalde 😢
Kalp kırıklıkları. Hak etmeyen insanlara değer vermek umut bağlamak.
Cevap
16Cevap
hayal kırıklığı bence
İnsanı yaralayan gerçekleri görememektir neydi gerçekler kısaca basitçe herkes işine geleni yapar ve herkesin işine yaradığın kadar iyisindir bu hayatta biraz kamyoncu edebiyatı oluyor ama maalesef öyle eğer insanları anlamak istiyorsanız hayata gerçeklerin penceresinden bakın.
Evet bir şarkı sözü gibi ama hissettirdiği gerçek
Vaadler, içi boş cümleler. Hele ki bunlar üzerinde iğreti duruyorsa yani yakışmıyorsa muhataba, daha çok yaralıyor.
Dil yarası derler
Haksızlık , ön yargı , karaktersizlik...
yaram içerdeeeeeeeeeeeeeee 😂😂
https://www.youtube.com/embed/sHb8TJ1Kjy8İnsanların ta kendisi yaralar.
insanı yaralayan şeyler yaşadıklarıdır
Acı söz ve ihanet yaralar.
duygusuz ruhsuz insanlik
Depresifiz bugün
Yani... Yeni değil, asla tam olarak bitmeyecek de. Bu yüzden bu tür olaylara bakmamak, videoları izlememek lazım.
İnsanı insan yapan değerden uzaklaşmak.
Ben buna nasıl güvendim hissi
Hayalperest olması
İnancı
Nankörlüktürr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?