Baskici ailem var ne yapabilirim?

Merhaba Ailem hakkinda konusmak istiyorum. Herkesten o kadar biktim ki, ozelikle ailemden. 3 tane abim var. Kucuklukten beridir hep bana bagirdilar ve kizdilar, tek bir hatamda bana ilk onlar sirtlarini cevirdi. Halada oyle. Giyimime karisiyorlar, arkadasliklarima, dusuncelerim umursamiyorlar,.. Sen kizsin bunu giyemezsin, kisa giyinince oru*** oluyormusum ve annemde onlar gibi dusunuyor. Avrupada dogdum ve buranin culturu aileminkinden cok farkli. Bunu anlamiyorlar ve surekli baski ve kontrol ediyorlar beni. Arkadaslarim ile disarida gezmek yokum ve sosyal medya kullanmak yokum. Bunlari gizli yapiyorum ama sosyal medyami yakaladilar. Telefonum allindi ve abim bana birsuru sey soyledi. 'Pislik yalanci, kendine hic saygin yok, seni ozgur birakacagimizi mi sandin? , senin bacaklarini kirarim, kimi kandirmaya calistigini saniyorsun ' bu tarz seyleri hep soylediler. Cok mutsuzum gercekten keske baska bir ailede dogsaymisim. Bazi insanlar cok sansli anlayisli bir ailede dogduklari icin. Sosyal medyayi kullanmamim en buyuk sebebi ise arkadaslarim ile konusmak, sonucta ben bir insanim ve sosyallesmeye hakkim var. Kiz oldugum icin disari yanliz cikmam yasak, erkekler ile konusamam, ve hep onlarin dedigini yapmam lazim. O kadar geride kalmislar ki. Okulum yeni bitti ve 2 hafta sonra Turkiyeye gidecegim. Koye gidecegiz her yilki gibi 2 ay boyunca, anneme İstanbul'a ya da farkli bir yere gidelim dedim ama kessin oyle olmayacak. Koyde kessin 2 ay kalacagiz, ve bu arada koyun kotu bir yer oldugunu asla dusunmuyorum kimseyi kotulemek istemem ama tum koyde annem ve babamin akrabalari var ve hepsi sorunsal. Teyzem ve kuzenlerim cok menfaatci ve hep bana kufur ediyorlar ve kavga aramak istiyorlar. Annemde hep onlar gibi zaten. 2 ay boyunca kafayi yiycem orada cunku gercekten cekilmez insanlar. Annem ve teyzem ikisi ayni kafada. Herkesten cok biktim abilerimden, annemden, kuzenlerimden. Basima birsey getirmek istiyorum keske dogmasaydim. Baskalari gibi hep sevilmek istedim ama hic olmadi. Arkadaslarimi cok kiskaniyorum o kadar iyi aileleri var ki. Sacmaligimi buraya kadar okudugunuz icin cok tesekkur ederim ve yazim yanlislarim icin ozur dilerim.

Baskici ailem var ne yapabilirim?