Ailem cok baskici, geri kafali. Sıkıldım artik?

Hemen ön yargıyla yaklasmayin. Seni korumak icin felan filan. Biliyorum ama bu kadari d afazla. İntihar etmeyi bile dusunuyorum çok sıkıldım. Bu yasima geldim daha kiz arkadaslarimla disari cikmis degilim. Babam cok sinirli, geri kafali herşeye kiziyor. Ama kendinin yemedigi halt yok. Hepsini biliyorum neyse. Yariyil tatilinde, yazin felan hep evdeyim. Oyle ailemle gezeyim arkadaslarimla gezeyim yok anca ev. Annem desen bir yer bilmiyor anca evde oturuyor. Babama soruyor suraya gidelim yok izin vermiyor. Robot gibiyiz. Cok sıkıldım bu durumdan. Arkadaslarimin hikayesine felan bakiyorum ne güzel geziyorlar, gezmedikleri yer yok. Yemin ediyorum özeniyorum. Bana sürekli asosyal diyorlar. Ama bilmiyorlar ki dogrulari. Bir an once uni kazanmak istiyorum. Ama uni kazansma bile baska yere gondermeyecekmis. Yani anlayacagiz babam cok evhamli. Iste oraya gitme yok su olir yok bu. Yemin ediyorum biktim artik. Arkadaslarim cagiriyor hadi gel suraya gel bahane uretmekten bahane kalmadi artik. Napicam ben bu aileyle?
Ailem cok baskici, geri kafali. Sıkıldım artik?