Kızlar mesala erkeklerin zorla sünnet edilmesi doğrumu? Böyle mi olmalı
Evet, istemezse zorla yapılmalı
Hayır, kendi tercihi olmalı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Hangi yılda tamamen yasaklanır bu manyaklık. Keyfe bırakılması korkunç. Böyle bir şey nasıl hala oluyo abi çocukları resmen çatır çatır kesiyorlar şaka mı lan şaka mı. İnsanlık tarihi aptallıklarla dolu ve sünnet başı çekenlerden
Türkiyede sünnet karşıtı kızların sayı baya artmış :) Maşallah
Korkunç ya kaç kişi yaptırmazsa o kadar iyi aktivistliği yapılacak konu
Hiç gördünüzmü?
Neyi
Sünnet yapılışını, baya etkilemişde sizi
He gördüm maalesef çocuklar çok içli ağlıyor ya normal bir ağlama değil. Gerçekten travma yaşıyorlar ve organlarını tamamen sahiplenmiş oluyorlar. Kesildiği gerçeğini akılları almıyor mantıklı açıklama yapan da yok gülen slak insanlar var etraflarında. Neye uğradıklarını şaşırıyorlar canlarım
Nerde gördünüz? Uyutmuyorlarmı, kesmeden önce?
Toplu bir kesim vardı yıllar önce uyutmamışlardı ama uyutulanlar da aynı uyanınca yaşıyorlar acısını
Daha eskiden ağrıkesici bile kullanılmadığı söyleniyor. Çocukların el ayağı çırpınamasın diye tutuluyor, öyle kesiliyormuş
Korkunç yemin ederim korkunç
O söylenenler doğrumu yani? Öylesinide gördünüzmü?
Ha yok görmedim de imkan yokken nasıl kessinler çocukları zorlamışlardır baya doğrudur muhtemelen
Sizin gibi duygusal hanımları görmek beni mutlu ediyor. Etraf barbar kaynıyor, buna gülen kızları demiyorum bile
Bu gelenekten ziyade sağlıkla da alakalı bir şey
Çoğunlukla geleneksel
Sünnet zorunlu olarak değil sağlık açısından yapılıyor
Bazi Hristiyanlar bile yaptırıyor cocuklarina arastirmani oneririm
Çocuk istemezse, zorla yaptırılıyor, onu kast ediyorum. Sağıık meselesi çelişkili, zararlı olduğunu söyleyen çok doktor var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?