Güncellemeler
+1 yıl
Mesleği bölüm olarak arıyorum bu arada
Üniversiteye gittim bıraktım.
Kendime meslek arıyorum, hani yapabileceğim, zorlasam sevmesem bile yapabileceğim dediğim meslekler. yok abi yok kafama sıkacağım en sonunda yeter be, ailenin çalış baskısı bir yandan tonla düşünceler bir yanda, sokarım böyle işe lan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Nasıl bir kişiliğin var? Nelerden hoşlanırsın?
Oturmaktan askjdhkasjd
Yani şimdi elim beceriklidir, teknolojik işleri halledebilirim fakat robotik istemiyorum.
Yazılımda müqemmel ötesi algoritma yeteneğim var fakat yazılım sevmiyorum (denedim)
Film izlemek hoşuma gider o kadar.
Kişilik olarak, iyi birisiyim, verilen görevi en iyi şekilde yaparım, aldığım parayı haketmeye çalışırım gibi
İnternet kafede çalışmak? Aklıma ilk bu geldi şu an. Faydan da olabilir oradakilere pc başındayken.
Etraftakiler eleman aramıyorlar ama
Sana müsteri hizmetleri yarar ancak
sosyal değilim ki, bir cafede kahve istemeye utanıyorum ben
Telefonla da yabilirsin konusman düzgünse yeter sosyaleşirsin de kendini kasma yeter uzaylı görmüş gibi abartmana gerek yok sen de insansın karşındakilerde insan senin gibi hani cumhurbaskani bir pqdişah filan da degiller sen böyle gözünde büyütürsen olmaz
Sana kendimden kopya vereyim
walla yok demem kral
Kardeş ogm memur ol araştır kadrolu zaten 10 bin üstü maaş
8,5 çalış
Biraz para biriktir
İstediğin zaman tayin olabiliyorsun
Lojmanları kaliteli ve ucuz
Tabi şartlarını araştır önce ogm kurumuna gir 2 yıllık üniversitesini oku
Yapamıyorsan kadrolu yangın işçisi ol
Bi araba alırsın bide ev alabiliyorsun zamanla yaparsın kardeşim daha ne diyim
ya da hava kuvvetleri vs deniz kuvvetlerinde uzman çavuş ol ya da sözleşmeli er
Daha çok var da sana en iyi önerim bunlar
Kardeş kız meselesine gelince kızların hepsini ayarlayabilirsin sadece göz teması kur gözlerinin içine bakarak yalana da olsa seni seviyorum de hoşlandın kıza parmaklarınla saçlarını tara kız kabul edicektir daha ne diyim😉😊
renk körüyüm asker olamıyorum.
Kızlar umrumda değil
Güvenlik belgesi al ve işe gir ya da en iyisi senin için turizm yöneciliği oku otel de çalışırsın ama takım elbiseyle rahat olursun ve maaşın çok yüksek olur kaldığın yer adam akıllı bi yer olur
bilader sen ne iş yapıyordun. d
Beni boş ver bilader
alkjdlkasjjdal o zaman nası güveneyim sana alksjdksa
Pek duymak istiycen şeyler değil eğer ben bu işlere girmeseydim bu saydıklarımı olurdum
Güven bana ben eğer şu an ki yaptığım işten çıkarsam aynı gün içinde beni yok ederler dediğimi yap kardeş sen bu saydığım işe gir başka türlü çok gezen adamın ayağı boka batar