Herkese merhaba ben çok büyük bir sorun yaşıyorum.. Mart ayında annem tutturdu seni bir hocaya üfletecem derslerin falan iyi gider dedi. Mal gibi izin verdim. Uzanırken adam Arapça biseyler okuyordu ne okuduğunu bile anlamadım ve o zamandan beri hayatım değişti. O esnada kendimi kaybettim ve değişik şeyler oldu sanki içimde üç harfli var ve onu çıkarmaya çalışıyordu. Mesela ağzım burnum hareket ederdi 2 gün boyunca, sonra erkek sesiyle konuşurdum ve bu pis adamın yüzden hastanelik oldum. Bunların hepsi gitti ama bende aşırı travma var sürekli artık her boktan korkuyorum, sürekli martan beri ağlıyorum, bazı simgelerden korkuyorum, bazı yüz hatlarından korkuyorum, kendimi kayıp ediyorum, mesela bazen emojilerden korkuyorum. Sürekli aklımda ölum fikri var. Sonra camideki normal hocaya gittim bende hiç bir şekilde üç harfli olmadığını söyledi ve sadece travma varmış. Ama o günden beri aradan 4 Ay geçti kendimi iyi hissetmiyorum, her boktan korkuyorum, hiç bişeyden zevk almıyorum, sürekli kendime zarar verme fikirleri geliyor aklıma. Kısacası adam bana ne yaptı bilmiyorum ama hayatımın içine etti ve artık annemden tiksiniyorum bana bunları yaşatıgı için.. bu durumu anlayan biri var mı?
hipnoz yapsam geçebilir mi? Yaşamı unuttum o günden beri..
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Of ya benimde öyle oldu bende şüphe ediyorum
Nasıl yanı?
Psikolojik olabilir mi acaba?
Evet zaten öyle ama kurtulamıyorum hiç bir şekilde gitmiyor hiç bisey aklımdan çıkmıyor her boktan korkuyorum.. psikologa görünüyorum o zamandan beri ama faydası yok
Psikologla olmuyorsa psikiyatriye gidebilirsin ilaç tedavisi iyi gelebilir
Dertletlesmek istermisn
Evet
Gel
bilen birine danis
Kardesim gecmis olsun musallatin mi var?
Hayır yok ama aptal adam nasıl bir bok işlediyse o günden beri her boktan korkuyorum, sürekli ölüm fikri var aklımda artık dayanamiyorum … herseyden ve normal şeylerden çok korkuyorum
Eger oyle bi sorunun varsa benimde tedavi oldugum youtubede bi hoca var. Allah razi olsun ondan. İcimi rahatlatti bide ucretsiz okuyor. Sadece ismin anne ismin ve yuzunun resmini gondermen yeterli oluyor. Ablamada yaptirdim sende bacımsın. Cok durust biri inanki istersen onerebilirim sana
Korkmaman icinde okur. Sadece ayet okuyor sana uzaktan. Merak etme.
Artık hiç bir hocaya ve okutma fikrine girmek istemiyorum :(((( sadece iyileşmek istiyorum
Ama bu oyle kotu biri degil. Tabi yinede sen bilirsin. Guvenmesem sana soylemezdim zaten. Korku icin nas felak oku bol bol.
Sana bağlı değil bu ama annemde o pislık hakkında böyle şeyler söyledi artık hiç birine güvenmiyorum… bu konu hakkında bilgim var mi? Neden kendimi böyle hissediyorum? Adam sadece üç kagitçi beni korkuttu..
Aşırı korkmussun sadece oyle musallatin falan yoksa. Okuması kotu degil sana orada soylememesi lazimdi sadece. Psikolojiden anlamayan hocalar. Agzina ne gelirse soyluyorlar iste. Boylece islamin verdigi huzuru guzelligi insanlara kotü lanse ediyorlar. Sacmalamış. Hatta biliyomusun ben bu yuzden namaza basladim :) 10 senedi namaz kilmaya calisiyorum cok korkmustum boyle seyden dolayi Rabbime sigindim. Ve sigindikca namazlarimi kildikca Onun izni dısinda bana kimsenin birsey yapmayacagina inandim :) inandikca guvenim artti mutlu oldum.. belkide Rabbim hadi gel kulum ben seni korururum diyor :) O istemezse yaprak bile kimildamaz güzel kardesim sen ona sıgın yeter. Icinden Korktugunu soyle ona bol bol. Karanlikta otur ve Allahin adı ile yardim iste o korkunu alt et :)
Evet öyle düşünüp 1 hafta sonra naöaza başladım ama 1 hafta sonra bıraktım
Ne guzel iste hadi tekrar kalk. Düşun bak. Hayatindaki korktugun herseyin sahibi olan Allaha sıgıniyosun. Ve seccadenin uzerine uzaniyosun :) sana kim napabilir ki :) tevekkül etmen lazım Ona bırakman lazim korku duyma güvenki Ona oda seni korusun. Nefesinden daha yakın olan Allah seni zayi ettirmez kimseye. Korkmayin uzulmeyin eger jnanmissaniz üstün gelecek olan sizssiniz diyor ayetinde. :)
Ama artik din, namazdan korkuyom
Ya lutfen kardesim benim neden korkuyosuun :) Bunlar seni aldatmasın hatta sana bir kitap onereyim onu oku tamammi cok vesvese yapiyorsun srn. Psikolog kitabi bu zaten ilahi olarak rahatlatıyor. Al oku tamam mi.. Uğur koşar
Herseye canini sıkma ey gönul kitabin ismi. Ilk 15 sayfalik pdfi vardi bende bi bakayi atayim sana icerigine bakarsin. Vesvesen cok senin. O rahatlatir insAllah. :)
Dm d’en konusabilir miyiz?
Seni takip eden bendim mesaj atarsin