Bir tane chat uygulamasinda bi medyum vardi sözde rituel yapcakti yüzümün fotosunu attım ama snapchatte cekmistim çokta bana benzemiyo soy ad anne baba adı aldi sonra karşiliginda biseyler istedi kufur ettim iste ifşa yapcam twit hesabima koycam şey sitelerin de gezcek görürsün dedi :( birazdan tüm bilgilerine de ulascm dedi yapabilir mi hesaplarini bilmiyorum hemen engelleyip uygulamadan çıktım 😭 ?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Böyle enayiler olduğu sürece çok dolandırıcı olur tabi
İnanmadim bana yalvarcaksın simdi dedi sovdum ana avrat engelledim g.. yiyosa paylaş dedim
yeteneklerini bilmiyoruz. yapa bilirde yapamaya bilirde
Bi bok yapamaz. Soy isimden bin tane insan var. Aklı sıra elde edecek. O uygulamayı da sil komple hesabı kapat. Açacaksan farklı bi hesap aç.
Anne baba adini da sormustu ://
Ne dert ediyorsun numaranı verdin mi hayır. Tc kimlik no mu verdin hayir. Anne baba adından mı bulacak seni. Hiç bi şey yapamaz. Nüfus müdürlüğünde çalışmıyor sonuçta.
Anlamadim işte foto paylasip bu kiz boyle böyle ismi anne ismi de bu diye koyarsa adim çıkar bir tanidiklar görürse diyorum öyle dedi her yere yaycam sonrada tüm bilgine ulascam dedi :( soy adım da son 3 hane daha vardi onu söylemedim ama yinede birisi tanirsa
Ya o salak milleti tavlamaya çalışan biri. Kaç kişiye mesaj atıyordur şimdi. Hiç bi şey olmaz. Aklı sıra istediğini yaptıracak sana. Iyi yapmışsın. Bu da sana bi ders olsun. Bi daha bulaşma öyle işlere
Dedi zaten birde yalvarcan birazdan bekle dedi saydim da saydim kufurleri hadi paylas goreyim dedim çıktım
Hesabı kapat. Bi daha da öyle işlere girişme. 😊
Kapattim zaten :((
O zaman canını sıkma. Aklın orda kalmasın
Çok teşekkür ederim
Rica ederim iyi günler
İyi günleer
Sağolun
Mal mısınız siz a*q yaprak kürek şeylerle uğraşıyorsunuz. Keşke yapsa da ders alsan
Ne kiziyon pis heriif
Kes kes pu. Ama ne yazık ki bir şey yapamaz işte
Naptim da öfke kusuyorsun ana avrat sayip engelledm otrup seks mi yaptm
Yav sanal ortam, ki bir de chat sitesi saçma sapan insanlara neden güvenip kişisel bilgilerini veriyorsun. Hani belli bir sohbetin muhabbetin olsa bir güven sağlasan git naparsan yapta yani bu sefer olmadığı, bir sonraki sefer olmayacağı anlamına gelmez.
Akillandim evet salaklik ettim baya hemde farkindayim
Tamam anlaştıysak sorun yok. Umarım bir şeyler yapar
Yaa niye yapyorr delimisin bak senin de belani s.. ikecem m.. k ruh hastasi git kime kizdiysan onu s.. ik maal
Kdkdkslslsm bb . s
Hiçbir halt yapamaz kafana bile takma
Yapamaz dimi dedim zaten sonrada sövdüm mis gibi sgdgdf
Tam benim kafadasın korkma bişey clkmaz takma bile kafana
Tam senin kafada olmam ne alka?
Mizacı anlamda söyledim onu yanlış anlama ben de böyle yapıyorum olayı yapıyorum yapıyorum basıyorum küfürü ben demek senin kafana takma bir çıkmaz oradan
Bi b. k yapamaz korkma
Yapamaz dimi
Yapamaz tabi , korkutup nude almak istiyor
Sen simdi gorursun telegram gurubum da var yalvarcan dedi kardeşim ne geliyosa agzima saydim
Telegram grubu cokda onemli birsey degil , sadece yuzunu attiysan hic bi karsiligu olmaz..
Bu kadar kolay sindirilmeyin
Malum burası Türkiyee :/
Tanimadigin biri fotonu calipta paylasabilir , ne var bunda bu kadar kafaya takilacak
Ya sacma sapan sitelerde o.. diye atipda biri görürse işte ondan yanlis anlaşılır diye
Bir şey olmaz.
Insaallaah :/
Olmayacak.
Teşekkür ederim
Rica ederim.
Hic Bir şey yapamaz
Yapmaz dimi hesabini kimdir bilmedigim icin bakmadim da ekran atcakti kufur edip engelleyip çıktım:/
İyi yapmışsın onu günde kaç kişi engelleyip küfür ediyordur alışmıştır yalama olmuştur artık.
Öyle her istediğinin bilgilerine ulaşabilen biri olsaydı büyücülük işleri ile değil hackerlık yapardı
Serefsiz yalvarcakms bende toplasip anani şey et dedim g.. yiyorsa paylaş kim kimi rezil ediyor sen kimi sikayet edysn dedim bekle dedi sonra hesabi mi sildim srfsze bak mecbrum sanki seks konusmaya bunlari doğurani s.. ikiyim
Bunlardan çok fazla var maalesef ama işin güzel tarafı kendilerini çabuk belli ediyorlar
Serefsiiz aciiz ya zavalliii
Böyle Hasta ruhlu insanlar için stres yapma ya gerilmeye gerek yok ama uzak durup dikkat etmek gerek
Bunlar cevremiz de yasiyor işte pislik ya sen kimsn ne hakkin var midesz bi kizla seks konuscan illa
Evet öyle, özellikle genç kızlar bu konularda bilinçsiz çabuk kanıyorlar böyle kötü niyetli kişilere
Aklinca seks.. konuscam onla tehdit edince
Bosver unut gitsin, bilinç altına yerleşir cok dert edersen
Açık resim mi attın
Hayir ya vesikalık gibi yüzümu ama oda snapchatli tamamen bana benzemiyo ama anne baba adi var bi tanidik görürse dedim
Görürse görsün ne olacak ki. Hem öyle birşey yaparsa şikayetçi olursun.
Nereden olcam biseyini bilmiyorum ki girip bakayım
Savcılığa şikayet bulundun bulurlar
Offf ben ne anlatyom sen ne diyon yaa