Kocasını üzen kadın, onun rızasını alana kadar, Allahü teala' nın lanetinde olurmuş.

Kocasını üzen kadın, onun rızasını alana kadar, Allahü teala' nın lanetinde olurmuş.

Ben eşime kahvaltı hazırladım yatakları topladım bulaşıkları yerine koydum çocukları kursa götürüp geldim canı isterse akşam da hazır ol da bekleyeceğim :)
Kocasından izinsiz bir yere gitmemek sesini kocasına yükseltmemek nedir bunlar Allah aşkına bakın bugünde rehber hocam paylaşmış kadını aşağılayan şeyleri protesto etmek için güya Mahmut efendinin yazdığı kitapmis kadınları aşağı görmek nedir yaa kadın üstündür üstün el üstünde tutulmalı
Ustun filan değil, 2. cinssiniz kabul et
@kizlar_acinagzinizi asdkhjkaslşia, sd
Kimse kusura bakmasın ben bir kadın olarak kendimi 2. Planda görmüyorum evet İslam toprakları içinde yaşıyor olabiliriz ama ben İslamda bazı şeyleri doğru bulmuyorum kadını üstün tutacaksiniz el üstünde tutulmadigim hiçbir yerde işim yok benim değerimi bilmeyende bir zahmet yanıma yaklaşmasin
niye kusura bakalım ki erkeğin üstün olduğunu kabul eden var mı
yoo görmüyorum görenlere de ağzının payını veriyorum reelde
özelden yazınca direkt damgayı vuruyolar olm
Olsaydı sabah akşam günde iki defa mutlu ederdim
O da cennetlik olurdu bence ateşimi söndürdüğü için🤭
Sonra adam beni boşar sen nasıl kadınsın diye
Ben erkek ve kadının önce ruh sonra da ten uyumu içerisinde birbirlerinin ihtiyaçlarına en optimum şekilde cevap vermeleri halinde mutluluğun kaçınılmaz olduğuna inanıyorum. Erkek ve kadınnın birbirleri üzerinde hakları ve sorumlulukları vardır. 😎
Cevap
9Cevap
kadınlar için bir şey yapmalıyız. kadınlara değer vermeliyiz asıl bugün kadınlar için neler yaptık diye sormalıyız. dinlerin kölesi olup erkeği kadından üstün görmek acizlerin işi

İki taraflı bakmalı aerol ağbey, karısına kötü davranan erkeğin halini de bildirmeli meselâ onun davacısı peygamberimizdir. Onun karşısında durmuş olur, peygambere karşı durana meleklerde karşı Durmaz mı?🙂
Erkeğın kadına olan vazifelerini de yazın görelim. Kadinin da erkeğe erkeğinde kadina vazifeleri vardir. Peygamberimiz sav. Veda hutbesinde erkekleri eşlerine iyi davranmak hususunda uyarmiştir. Tabi bunları görmezsiniz. İstediğinizi görürsünüz. Evlilik sorumluluktur he siz istediğim kafayı yaşarım mantığı ile bakıyorsaniz orası ayrı.
Niye beğenmiyim ne saçmaliyorsun sorumluluklar vardir ve elbet olacaktır diyorum benim dinim ve gereklilikleri seni ne bağlıyor inanmiyorsan uygulamazsin zaten. Ancak dine saldirirsiniz baska da bi sey bildiğiniz yok
İnanın hiçbir beklentim yok hiçbir şey yapmasa da olur. Seninle mutluyum, kendimi huzurlu hissediyorum demesi benim için en büyük armağan biz birbirimize karşılıklı yapmamız daha güzel olur eşlerin karşılıklı olması daha güzel olur düşüncesindeyim.
Ayyy hiçbirini yapmamışım, nolcak şimdi 😱falakaya mı yatıralacağım
Abi beni niye davet ettin soruya? Ne diyeyim şimdi? Kızlar yazsın 😂
Aşırı dindarlıkta bu ve daha nicesi gerçekten mevcut
Valla her iki tarafında görev demeyelim de davranışları vardır, kim nasıl davranmak istiyorsa öyle yapsın.
Bunun birebir aynısını ona mahallenin kızına söyledim hepsini farklı farklı zamanlarda bana orta parmağını gösterdi her seferinde😆
burada yazılanları baz alırsak ben çoktan lanetlendim galiba 😄
20 yıldır hazırlık yapıyorum onun için
Tskrler
1 hafta sonra da sıkılırsınız evlililikten
Ayaklarını yıkadım dermişim 🤪🤪
Kocam yok erkeğimde uzaklarda 😅
Garilar cevap versenizeee
Hak etmediği için hiçbir şey yapmadım
peki bu ayetlerin tam terside var mı
Buna ayet mi diyosun?
@Sinyal_Yok kardeşim her neyse anladın sonuçtta ne demek istediğimi
İllaki vardır. Sen her ne olursa olsun kime eaygi gösterirsen karşılığını alırsın elbet.
@Sinyal_Yok elhamdülillah müslümanım ama erkeklere verilen değer bence fazla
var tabi
Bunlarin hepsini bana kocam yapsin
Sen kimsin? Sen yapacaksın erkeğe
Kestim al ye
tamam kes
kayıp köpek ilanı mı
Kocam yok 😃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?