Güncellemeler
+1 yıl
detay sadece örnek. trafik, kalabalık da sadece örnek
Güncellemeler
+1 yıl
mavicim çıksana gizliden, cesaret filan noldu?
yahu kalabalıktan trafikten yakınıyorum, adam gelmiş diyor izmirin trafiği istanbuldan beter. akıl akıl... kıyaslanacak şehirler mi bunlar. senin yüz ölçümün Istanbuldan 3 kat büyük, buna rağmen topu topu 4 milyon nüfusun var. bu neyin kafası analmıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ergen oldukları için
Bunları sizlerin tartışırken tüm şehirlerin nüfusunu oluşturan herkesin mülteci olması :D :D :D kaosa hayır :D :D
işte onları katarsak İstanbul 30 milyon olur
ülkenin her yerinde her ilinde yabancıyız biz artık boşuna tartışmayın bence :D
Canım İstanbul herşeyin ayrı güzel en sevdiğim şehir tarih kokan camileri yolları yeter özledim 🥰
artık her yer arabik oldu. ve gün geçtikce kalabalıklaşıyor.
Doğru söylüyor, her iki şehirde de yaşadım gerçekten öyle izmirin trafiği İstanbuldan beter çünkü İstanbula yapılan alt yapı, yol, metro, metrobüs yatırımı İzmire yapılmıyor.
ya hey allam 😂😂😂😂 o zaman gitsin konyayala filan kıyaslasın. adam kalabalığı trafiği kıyaslıyor.
Yaz olduğunda izmirin nüfusu 4 milyon ile kalmıyor şekerim nüfusu kışın 200 bin olan bir ilçenin nüfusu 3-4 milyon oluyor bunun gibi çok ilçe var bir o kadarda İzmir merkezde nüfus patlıyor oluyor sana yerli yabancı turistiyle nüfus 30_35 milyon.
Anlatılmaz yaşanır orada şehir merkezinde bir yaz geçir anlarsın nereyle kıyaslanması gerektiğini✌😉
burayla kıyaslanamaz hiçbir yer. maydanoz edilir sadece
Peki😄
Sivasın trafiği daha fazla kalabalık hatta kişi başına dört araba düşüyor😂😂😂😂
al işte bu da sivas versiyonu 😀
Sivasım sivasım canım sivasım yiğidom58 İstanbulun yarısı sivaslı bir o kadarda alamanyada belçikanyada, fransanya, hollandanya ve amerikanyada var hepsi geldi mi İstanbulun trafiği halt etmiş maydanoz gibi suyunu sıkar alimallah😂😂😂😂
İstanbul kim köpek🤣🤣
herkesdeki şu İstanbul kompleksi fena düzeyde, onu anladım,
köpek derken?
Çok tatlısın hemen gaza geliyorsun😅😂
Sivas konusu şakaydı ama İzmir konusunda sözümün arkasındayım
köpeği bana dediysen kendine aynen iade ederim.
Estağfurullah haketse bile bir insana öyle bir şey demem çok ağır konuşmadıysa, saygısızlık yapmadığı müddetçe özelikle bir kadına asla
New York bile kıyaslanamaz burayla. Oranın da nüfus 8 milyon
İstanbul'da yaşamak zulüm
şu sıralar daha bir zorlaştı her şey
otobüste kesismeye devam 😁😁😁 seni çapkın
çapkın değilim. bakana bakıyorm 😂😂
dayılarada bak yazık 🤣🤣🤣
o kadar her bakana demedik ya tiksindirme şimdi 😠
🤣🤣🤣 capkinsin işte bee
😀😀😀😀
ne güldün ya
Haklısın 😀
Kim kiyaslamis onu öyle ya hangi aptal 😂