Çok usandım keyfimi, kadınlığımı, cinsel zevkleri yaşayamamaktan. Mutlu olmak hakkım değil mi?

Artık çok usandım istediğimi giyemiyor olmaktan. Dünyanın bir yerinde insanlar zevklerini yaşarken inanmadığım dini yaşayan bir toplumda aman kimse beni kullanmasın, beleşe getirdim seksi diye enayi yerine koymasın diye sürekli kendimi durdurmaktan. Bir şey giyerken ailem tepki gösterir mi diye korkmaktan. Karanlıkta yürürken takip ediliyor muyum, ölürsem arkamdan aa bak şöyleydi iyi ki öldürmüşler diye yargılanmaktan. Çok mu şey istiyorum çevremde bana saygı duyan insanlar olsun, tatile çıkabileyim, kültür ediebileyim, cinselliğimi yaşayabileyim istiyorum. Kadın olmaktan nefret ediyorum artık veya yaşıyor olmaktan. Hiç bir şeyi mi hak etmiyorum? Artık gerçekten ölmek istiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Muhabbet etmek bile çok iyi geldi. Bugüne bir psikolog randevusu aldım dünden ve terapiye başlamayı düşünüyorum. Küçümsemeyip, dalga geçmeyip moral veren herkese teşekkürler tekrardan.
Çok usandım keyfimi, kadınlığımı, cinsel zevkleri yaşayamamaktan. Mutlu olmak hakkım değil mi?