İnsanlara yardım etmek ya da bir yardım kuruluşunda görev almak istiyorum bunun için ne yapmam lazım bilen yardımcı olabilir mi?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
dioki ben enayiyim yardım kuruluşunun başındakiler malı götürsün bende karın tokluğuna amele gibi çalışayım 😂😂 la git kendi işine gücüne bak böyle saçma şelere girme
İnsanın niyeti neyse onu gorurmus
senin gibi saflar oldukça daha çoook sömürürler senin gibileri 😂😂 aferim karın tokluğuna çalış boşu boşuna 😂😂
Gerçekten kalbin çok kötü ve kırıldım
hayır sen çok safsın insanların bu kadar acımasız olduğu bi dünyada daha çok üzülürsün. böyle saçma dernek vakıf işine girersen sadece kendini kullandırmış olmanın yanında başına daha çok kötülük gelir. azcık akıllı ol kendi işine gücüne bak. böyle saçma düşüncelerinden arınsan iyi edersin
Bütün hepsi bir değil mesela ahbap öyle bir dernek olduğunu sanmıyorum
neyse sen laf anlamıcan git bi güzel dersini al da akıllan
Senden nasihat dinleyecek değilim kalbi kararmış hayatında bir insana faydası dokunmayan yaratık hadi ordan
aferim bu kafa ile daha çoooooook kullanılırsın 😂😂 senin gibi saflar olmasa zekiler nasıl keyif çatacak ki 😂😂
Kendini o zekilerden sayan kuş beyinli 😂
sende o kadarda beyin yok normaldir olmayınca böyle kullanılıp wc kağıdı gibi kenara atılınca anlıcan da o zamanda geç olcak tabi 😂😂 millete yardım edicekmiş de falanda filanda yok bizim kalbimiz kararmışta 😂😂 olm senin gibi enayiler iyi ki warlar walla bu kadar insan nasıl beleş yaşıcaktı yoksa 😂😂 bi ara gelde hayrına benim wc yi temizle sevaptır insanlığa hizmettir nede olsa 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Yazık acıyorum bu kadar çırpınmanin altında çok travman vardır o yüzden çok yuklenmicem sana tavsiyem bir terapi alman
hahahah😂😂😂😂😂😂 halaa kıvranma dio 😂😂 kerizliğine doyamadın bi türlü beni travma ile suçluyo😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 çok gülüyorum senin gibi saftriklere kullanıldıklarını anlamaları çooooooooooooooook geç oluyo 😂😂😂😂😂😂😂😂
Umarım duzelirsin ne diyim
sen kendine ağla 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Tamam
Yardım mi etmek istiyon
Evet
Bana eder misin
Ne gibi yardım
Özel burada diyemem
Bireysel güvenmedigimden yardımcı olamicam ihtiyacın varsa bir yardım kuruluşundan yardım alabilirsim
Hangi ildesin?
Mersin
orada bununan vakıflara gidebilirsin en kötü
Hangi vakıflar bilmiyorum pek
Yardım kurulusları ve vakıflar arastırabilirsin yas kac? Yardım derken maddi yardımdan bahsetmiyosun dimi
Hayır bu iş için elimden geleni yapmak istiyorum işin içinde olmak
Tamam dilersen yardımcı olayım vakıflar konusunda
Olur
Soruyu begendim ordan mesaj atabılırsın dilersen