Merhaba kızlar benim bir sorunum var kocam evlendiğimden beri yani 5 aydır evin içerisinde ben vampirim diye geziyor uğulamaya başlıyor ve kolumu falan vücudumu kemirmeye çalışıyor napıyosun diye sorunca aşkım alınma ya diyor ama psikolojisinin iyi olduğunu düşünmüyorum yanında bile uyuyamıyorum boynumu emmeye çalışıyor çok tuhaf şaka gibi geliyor hala ben de inanamıyorum nasıl bir insanla aynı evdeyim anlamıyorum sürekli kavga gürültü. Aileme de söylemeye utanıyorum boşanma falan sebep olarak ne diyeceğim çok utanıyorum kızlar sizce kocamın durumu düzelir mi yoksa boşanmalı mıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl"Bir daha böyle yaparsan seninle boşanırım daha önce çok düşündüm ayrılmayı aylardır böyle şaka şaka diye geçiştirme şimdi şaka dediğin bir kere yapılır güldük eğlendik bitti defalarca aynı şakayı yaparsan her insan sıkılır sadece ben değil. Bak Seni diğer insanlara anlattım hepsi yaptıklarına gülüyor dalga geçiyor anla artık ben gerçekten çok sıkıldım. Ya gider adam gibi bir şaka bulursun ya ayrılırız. Ama şunu bilki bu hareketlerden sonra sana karşı beslediğim zerre bir sevgi yok." De. Biliyorum biraz uzun ve kırıcı ama senin düşüncelerin değil mi bunlar? İçinde kalacağına başkasının içinde kalsın daha iyi. Nasıl söyleyeceğim ben bunları diye düşünme bir konuşmaya başlarsan gerisi gelir sen merak etme. 😉👍
01 Yorumla
Soran+1 yılAbla mükemmelsin gerçekten bunu söyledim işe yaradı sürekli özür falan diliyor ne dersem yapmaya başladı
En İyi Cevaplar
Umarım bu soru trolldur 😂 kanını etmedikçe bi sorun olduğunu düşünmüyorum khfsshk
Sadece ilgi istiyor olabilir 😅 farklı şekilde ilgi göster bence ve böyle şeylere gerek olmadığını ona normal bir şekilde anlat!
En kötüsü Bakırköy’e bi bilet al tek yön 😂10 Yorumla
+1 yılOlaya yani bu arkadaşa, tıbbi açıdan bakmakta fayda var. Yanlış sperm sonucu döllenmiş yumurtanın içindeki bu yarım zigot, Dna ve Rna'daki yanlış dizilim içinde dünyaya gelir. Buna mukabil sosyal ve siyasal çevrenin de etkisiyle kendini bağnaz ve tutucu bir düşünceye hapseder ve anne karnına geri dönmek ister çünkü dünya ona korkutucu gelir. Embriyosunu oluşturmak için mitoz bölünmeyi tamamlayamamış, genetik aktarımı yarım kalmış fazla miktarda protein üreten hatalı genlerde bu tarz sapmalar sıkça karşımıza çıkar. fazla üzerine gidilmemeli kendi vahşi doğasında fanusunda izole edilmeli. siyasi amaçlar için denek olarak da kullanılabilir..
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen kanka, evet, ondan.
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu soru trol değilse kocanızın durumu metafizik yani kişisel veya psikolojiksel bir durum söz konusu değil bu çözülmedikten sonra da evde huzurunuzun olacağını zannetmiyorum ama öncelikle boşanma yoluna gitmektense bu meseleyi çözmeniz çözmeye çalışmanız daha iyi olur
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
37Cevap
+1 yılBirincisi o kocanı direkt olarak psikolojik destek alması için uğraş. Kabul etmiyor mu? Bir an önce boşan. Sonuç olarak bir süre sonra senin psikolojini de bozacak. İşler ileriye gitmeden iki seçenekten birisini uygulamanı tavsiye ederim.
02 Yorumla- +1 yıl
Abla sen İTÜ hukuk mu kazandın
- +1 yıl
@Merichanim yok tabi ki sadece yorumluyorum nasipse inşallah bakalım🥲
+1 yıl@desuyonee soruya ve yorumlara gülmekten altıma işedim ne tuhaf insanlar var ya. Troll soruya ciddi ciddi tavsiye vermişler ölüyorum imdat
130 Yorumla
Soran+1 yılYa sorma yarım saattir gülüyorum HAKDKAKDKCVJAKFNAKCKSKFK
- +1 yıl
SHSHAIDIAIDKSKDKAJDJSJDF ölcem
Soran+1 yılBi tane abla var arkadaşımla trollediğimiz yarım saattir iki tarafa da teselli veriyo abi burası neymiş böyle ya Jwkfkakfkaşflqşslşa
- +1 yıl
AKSJSAOODWKDJWJD YOK ARTIKKKKKK
- +1 yıl
Birde ciddiye alıyorlar o daha komik sorudan offff
- +1 yıl
Sorma sorma burada eşiyle problemini anlatıyor biri gelip sapıklar yorumlarda yatakta nasılsınız diyor veya birisi vajinamda hastalık var diyor görmeden bilemem diyorlar neler neler var psikolojim bozuldu
Soran+1 yılBirisi boşalt onu yor der birisi şans ver benimle aldat der lan şu abla beni salsa 1 saattir susmadı jslflskflalfşaşcşaşzş
- +1 yıl
Burada neler neler var kaçın kurtarın kendinizi 🤣🤣🤣🤣 beyinsiz dolu inanın bıktık
Soran+1 yılEğlence aradık başım ağrıdı of pişman değilim hatta şimdi bir soru daha oluşturmam gerek insanların zeka seviyesini görünce şükrediyorum
Soran+1 yılÇok jinekologlar ilişki uzmanları psikiyatrist avukat falan var harcanıyorlar burada
- +1 yıl
Sorma sorma. Cinsel sorularda herkes bir uzman kesiliyor. Bir soru vardı et penis kan penis diye gördüm de. Herkes ne uzun uzun şeyler yazmış. Konu *m s*k olunca herkes atlıyor bu sitede kadın erkek karışık
- +1 yıl
Sitede kaşar ve güzel kardeşim dolu
Soran+1 yılTüm abazalar burada toplanmış. İnsanların sorularıyla tatmin oluyorlar gerçek ruh hastaları. Psikoloji öğrencisi olarak güzel bir deneyim oldu ben bunu kullanırım skfjkakxakxjsksks
Soran+1 yılAldatıldım diyorum idare et diyorlar, fantezin yok mu heyecan verici diyorlar inanılmaz...
- +1 yıl
Aldatıldım diyince hatta sende onu aldat ödeşin diyorlar mk
- +1 yıl
Abazalar sapıklar işe yaramaz nerede çer çöp var burada sitede bıktı zaten.
Soran+1 yılTrollemek de bağımlılık gibi bir şey bir kere yapınca bırakamıyorsun hala cevaplara bakıp gülüyorum inanılmaz ya
- +1 yıl
Skksjskdkx
- +1 yıl
Ay bebişim kıskandı ❤️❤️
- +1 yıl
Cevap bile vermedim kuşum boş ver
- +1 yıl
Aynenn
- +1 yıl
Hahahaha sitenin kitlesi aşırı bozuk
- Aile & Toplum konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle eşim olsa evde ilk gün korkar ikinci gün boşanma davası açardım gelemem böyle şeylere adam akıllı dursun
01 Yorumla
Soran+1 yılAbla benle evlenir misin
Bu trole kimler düşmüş diye bakmaya geldim. Kim zeki kim mal öğrenelim bi. Teşekkürler soru sahibi
12 Yorumla
Soran+1 yılRica ederim. Yorumlara indikçe IQ skalasını görebilirsin. İyi okumalar.
+1 yılHep aynı troll sorular farklı konular bekliyorum. Üretken olun biraz😒
05 Yorumla- +1 yıl
Sensin o boş insan ezik bide gizliden soruyor her Defasında
Soran+1 yılSus ke3zban seni.
Soran+1 yılSen üretken ol da okuyalım maşakocaayı
- +1 yıl
Gtümü ye 😅
Soran+1 yılAğlama beyinsiz
Ciddi böyle adamlar var mı ya niye herkes tavsiye verip inanmış 🥺🙄
04 Yorumla
Soran+1 yılAbla böyle adamlar okuduğun üzere var. Dikkat et bak 4 yıldır sevgiliydik en kibar en entelektüel adamdı gözümde şimdi yaptıklarına bak.
Soran+1 yılAbla niye okuyosun abla biraz inansaydın AHFLALFKŞAFLAİCLAŞZLAŞQ neyse milleti iyi trolledim bu arada burada ciddi cevaplar veren insanlar gerçek mi bot mu ya
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKesin küçükken gece ateşe falan işedi biseye rast geldi dikkat et kanıni emip kan kaybından götürmesin seni
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılAy gülmicemmm 😅🤦🏻♀️ troll değilse sonra başıma gelir falan aman aman...
Boşan tabi..01 Yorumla
Soran+1 yılAbla gülme başına gelir umarım gelmez. Yakında boşanacağımızı söyledim yalvarıp duruyor
+1 yılahahahha çatladım o zaman gel beni ısır falan de 😂😂😂😂
06 Yorumla
Soran+1 yılAbla ısırdı dikiş attılar şu an hastaneden yazıyorum.
Soran+1 yılVereceğin tavsiyenin gözünü seveyim abla.
- +1 yıl
yarın gel senarist olarak işe başla güzelim 😌
Soran+1 yılAbla sana aşık oldum evlen benle çok zeki bir kadınsın vallahi
Soran+1 yılAbla bana güzelim dedin aşık oldum uyuyamıyorum abla
Soran+1 yıl@Merichanim ya sen gitsene bi kezo. ilişkimize karışma.
Gerçekten boşanmak için bahane arayan saf biri gibi geldin gözüme.
02 Yorumla
Soran+1 yılAbi bi git başımdan ya
+1 yılKan depon burada gel aşkım em bitir vücudumdaki her damla kan sana kurban olsun de
01 Yorumla
Soran+1 yılTecrüben için teşekkürler.
+1 yılÇocuksu hareketler yapıyor olmalı en kısa zamanda bir hastaneye götürün.
01 Yorumla
Soran+1 yılBana tasma takmazsan gelmem diyor
+1 yılKafayı yemiş 😅 tepkini koy, hoşuma gitmiyor bu hareketlerin kendine çeki düzen ver diyebilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten diyorum ama şakanın da bir sınırı olduğunu anlar diye çok bir şey demiyorum eşek kadar adam oldu insanlara anlatıyorum gülüyorlar ama bence çok kötü bir durum..
+1 yılAdet olduğun gün al kan iç vampirsin sen de madem vampir
10 Yorumla
+1 yılKesip eline ver görsün kim daha hotwampir bu işler böyle aga
10 Yorumla
+1 yılE sende cat women ol yarasayı ye sbla herseyi biz mi söyleyelim
12 Yorumla- +1 yıl
Korona yanlısımısın
- +1 yıl
@Merichanim bizim evin orada kedi yıllardır yarasa tutar yer hiç korona olmadı.
+1 yılher şeyden önce o senin hayat arkadaşın bu duruma nasıl geldi bilmem ama boşanmak ona karşı acımasız bir eylem olur bence eşini ikna edip piskolojikdestek almasını saglayabilirisin
10 Yorumla
+1 yılRecep İvedik;
Bu ne saçmalık bu ne bohamiye bu ne manyak yaşam tarzı bu ne dinginlik :D00 YorumlaVay arkadaş vapmir ulamaz kurt ular sen onu bana yolla bende kurt adamım iki topaçakim akıllanır
00 Yorumla
+1 yılBelki gercekten vampirdir ya da seni evden kaçırmaya ugrasiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıluğuluyorsa vampir değil kurt adamdır. tasma takıp eğlenebilirsiniz.
02 Yorumla
Soran+1 yılTasmayı kemiriyor.
Cevap sahibi+1 yılışıklı tasmalardan alırsan dikkati dağılır kemirmez
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu sitede ne sorular gördüm gerçekten insanlarla dalga geçmeyi bırakın
11 Yorumla- +1 yıl
Sağol hümanst abla
Komikmiş 😅 bence kıymetini bil eğlenceli adamları her yerde bulamazsın..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl:) o değilde filmlerdeki vampir kızlar çok sexiiiiii
00 YorumlaOna bir gün teslim ol ayak parmakları dan turta kollarına kadar yalasın tutsun. Çok p*rno izlemiş etkisinde kalmış. Özenti bir kocan var teslim olduktan sonra bakalım gene yapacak mı 😂😂😂
01 Yorumla- +1 yıl
Abi kadın teslim olsa adam kemiriyo işte sorun orada
+1 yılEvliliğinde içine ettiniz şu aptallcca sorularınızla
02 Yorumla- +1 yıl
Abi türk aile yapısına aykırı haklısın
Soran+1 yıl@Merichanim defol kezo.
+1 yılboynuna sarımsak as, yaklaşamasın.
21 Yorumla
Soran+1 yılKemiriyor sarımsağı.
+1 yılÖnce bir psikologtan yardım alman gerekiyor canım
12 Yorumla
Soran+1 yılTasma takmazsan bana gelmem diyor
- +1 yıl
Yuh sen ciddidin?
Boşanma kız ulusun dursun yazık adama 😂😂😂
12 Yorumla- +1 yıl
Tamamda abla kadın yorgan yamasınamı dönsün
Soran+1 yılAbla beni kemiriyor.
Dolunay da dışarı sal ve eve alma. 😃
20 YorumlaBı psikologa götür istersen
01 Yorumla
Soran+1 yılBana tasma takmazsan gelmem diyor
+1 yılEvlenmeden önce anlayamamis miydin acaba?
09 Yorumla
Soran+1 yılAnlasam niye evleneyim abla
- +1 yıl
Psikolog terapist filan gittiniz mi hiç
- +1 yıl
Boşanma konusunu kocana söyledin mi hiç bi dene bakalım belki konuşunca filan da düzelmiyor mu rahatsız oluyorum bu davranışlarından de
Soran+1 yılAbla söylerken utanıyorum ama bana tasma takmazsan psikoloğa falan gelmem diyor. Boşanma davası açıyorum yakında ağlıyor sürekli dediğimden beri uğulamaya devam ediyor.
- +1 yıl
Eve psikolog götürmen şart o gelmiyorsa senin götürmen lazım eve
- +1 yıl
Travmatik de olabilir sende onun gibi davranmayı denesene bi ölü taklidi filan yap bakalım
Soran+1 yılAbla ölü taklidi yaparsam evi yıkar ağlar etrafı yıkıp döker psikopat baya etrafa zarar veriyor.
- +1 yıl
Sende psikopat ol. Psikopattın halinden psikopat anlarmış hem
- +1 yıl
Sizin sorun az travmatik gibi geliyor bana psikologu eve getirmen lazım numarasını filan alıp
+1 yılKocan Twilight serisini çok mu izledi :D
01 Yorumla
Soran+1 yılYok recep ivedik falan.
+1 yılBelki bilerek yapiyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye
- Aile & Toplum konusunda 915 cevap paylaştı.
+1 yılKilit altına alınmalı
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl peki? Kelepçe sevmiyor ki
+1 yılkeşke benimkide böyle olsa ciddiyetinden sıkıldım
01 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten özenilecek bir şey değil canım inan bana. Şaka falan hani bir kaç kere yapılır gülünür eğlenilir ama eşek kadar herif aylardır böyle sürekli kavga gürültü. Psikopat gibi bir şey.
Sende ona yap sıkılır bırakır
01 Yorumla
Soran+1 yılKemirmese yaparım. Ama ısırıyor.
Kocan rahatsız, ayrıl, bu kadar, teşekkürler.
13 Yorumla- +1 yıl
Abi sen doktora görün dediğin yoruma ciddi ciddi kandın seni doktor bile düzeltemez..
Aile & Toplum konusunda 799 cevap paylaştı. @97Kerim97 yapma söyle seyler karin korkmus bak
110 Yorumla- +1 yıl
@97Kerim97 ben ikna oldum abi
- +1 yıl
@Merichanim tesekkürler zaten bekarım
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocan bence sempatik tatlı ve eğlenceli bir abi sende zombi ol bakalım ne olucak
11 Yorumla- +1 yıl
Kemirir
Gizli Üye(18-24)+1 yılTrol inanmayın len böyle şey mi olur fkgjjfjd üff kahkaha attım
02 Yorumla- +1 yıl
Ya nasıl olur ya nasık trol olur ya hayır ya bırak ya of yiaa
Cevap sahibi+1 yıl@Merichanim nayırrr nolamazzz
+1 yılHahha saka gbi umarim troldur
00 Yorumla
+1 yılAynısını yap sende gördüğün yerden yapış ısır
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 828 cevap paylaştı.
+1 yılArkadaş biraz mal belli..
Görücü usulü mü?02 Yorumla
Soran+1 yılYok çocukken kafasına ağır darbe almış raporu falan var. Ondan olabilir mi acaba travma sonrası falan
- +1 yıl
Şaka dimi bu?
+1 yılYa birak ALLAH aşkına ne anlatıyorsun
00 Yorumla
+1 yılAllah akıl fikir versin
02 Yorumla- +1 yıl
Sanada mutsuz bayım
- +1 yıl
@Merichanim kocana yanlız
+1 yılTroll değilse ne hayatlar var abi ya 😡
01 Yorumla- +1 yıl
Katarsis e çıkmalı
Gizli Üye(30-35)+1 yılYiyin birbirinizi zaten öyle yapıyorsunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılEskiden öyleydi
Gizli Üye(30-35)+1 yılIsırmasın dikkat et 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılIsırıyor abla.
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal, çoğu kişi böyle
01 Yorumla- +1 yıl
Abla sendemi öylesin
Gizli Üye(36-45)+1 yılg*tüne gümüş haç sok iyileşir
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbüyük ihtimalle troll soru ama eğer gerçekse eşin şizofreni hastası
bi tanıdığımız vardı kendini masa bacağı sanıyordu- +1 yıl
Gümüş haçıda kemiriyordur
Gizli Üye(36-45)+1 yıliyi adamdı vah zavallı
00 YorumlaPsikoloğa gidin. Redderse boşanın. Böyle yaşanmaz.
111 Yorumla
Soran+1 yılTasma takarsan bana gelirim diyor
Soran+1 yılAbla üzgünüm ama bunun da troll olduğunu anlarsın alta da yoruma yazmışım ilk başta gözüküyordu ilk soruyu attığım sıralarda. Kusura bakma bunu yemek de senin canlığın. Sinirini benden çıkartıp duyar kasma. İyi günler diliyorum.
Soran+1 yılAbla merak etme bir sorunun troll olduğunu anlayacak ve soruyu soran kişinin de altta bir kişiye verdiği yanıtta troll olduğunu söylediğini görecek kapasiteye sahibim. Bana bu dünyada hiçbir şeyin imkansız olmadığını öğrettiğin için teşekkür ederim.
- +1 yıl
Değerli zamanımı başka yanıtlara bakarak geçiremem. Kimin çok meşgul olup olmadığını bilemezsin. Ayrıca gerçekten zor durumda olduğunu düşünüp ciddiyetle yanıt veren tüm insanlarda assalak değil insanların duygularıyla ve aklıyla oynayıp bu yaptığını havalı sanan sen assalaksın.
Soran+1 yılTamam abla açıkça troll olan bir sorunun troll olduğunu anlamadın diye yarım saattir duyar kasıyorsun gelmiş değerli zamanından bahsediyorsun şimdi. En zekalı sensin tamam.
Edward aşkım ay noluyo noluyo
20 YorumlaKurtadam olmasın "auuuuu!"
01 Yorumla
Soran+1 yılAJFKLAFKLSFLSFLŞSCL
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAzınca mı yapıyor bunu
06 Yorumla
Soran+1 yılYok sürekli. Gündelik rutin gibi.
- +1 yıl
Birşeydormakisterim
Soran+1 yılSorun
- +1 yıl
Burdanolmazama
- +1 yıl
Abinerdenolurnediyon
Soran+1 yıl@Merichanim sen karışma yelloz aramızdaki ilişkiye.
Kızsan ona belki anlar vampirim ne ya
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten çok kızıyorum ama kaç yaşına gelmiş adam artık şakanın da bir sınırı var anlar diye büyük problem yaratmak istemiyorum insanlara anlatıyorum gülüyorlar çok seviyorum onu ama artık psikolojik sıkıntıları olduğunu düşünüyorum.
+1 yılBu benim kocam olabilir?
05 Yorumla- +1 yıl
Evlilik yolundayız? Ve banada böyle yapıyor
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılMeriç hanım siz uzaktan akrabası değil misiniz?
Soran+1 yılYanlış kişidir belki psikolojik salgın falan vardır böyle davranan ruh hastaları çok
- +1 yıl
Tıpa tıp aynısı olacak değil heralde değilmi?
Boşan direkt.
01 Yorumla
Soran+1 yılŞaka falan diyor ama hiç komik gelmiyor bana kaç yaşına gelmiş hala saçma sapan şeyler rahatsız ediyor insanlar beni anlamıyor
Vampire's Kiss filmi gibi.
10 Yorumla- Devamını Gör (15)
Devamını Gör(60)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kocam evin içerisinde uğulayıp ben vampirim diye geziyor, boşanmalı mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler