Kocamı haketmiyorum?

Ben doğuda köylüyüm eşimde köylü ama bizim gibi degil hem yakısıklı cok yakısıklı cok güzel cocuk hem mimar okumus ailesinde zengin kendiside zengin ama ben cok tipsizim allaha sirk kosmamak icin susuyorum cok kiloluyum yag fıskırıyor bacaklarımdan Salagım tipsizim hicbiseyim guzel degil ama beni istemeye gelmislerdi simdi esim oluyo o zaman ben cok merak ettim neden ben diye cok mutluydum ama evlnince duydum esim unide sevgilisi degilmis kız arkadsıymıs 2 kızla foto cekilmis kayınpederim cok geri kafalı birisi cok kızmıs sen namusumuzu mu kırletcen diyip ceza olarak benle evlendirmis bencede buyuk ceza duyunxa cok uzuldum agladım hep ama esim bana hic belli etmedi seviyormus gibi davranıyor halada ama bence sevmiyor sevmesi icin neden yok. Soramiyorumda bu durımu ona gizli duydum birisinden ona kendimi kadınlıgımla bagladım afedersiniz ooosu oldum resmen. Yemeklerimide cok seviyor ama bana cok baglandı gozleri parlıyor ama cok uzuluyorum bazen benden utanıyor farkediypeum farkettirmemeye calısıypr ama hissediorum sulaledexe diyolar o cocuca o kız mı yok artık diye dugune gidince masada oturan kadın buu bune Boyle bunlamı evlenmis bu dedi duydum makyajım akmasın diye zor tutfum ama cok aglıyorum cok uzuluyorım zayıflayamıyorumda ne yapmalıyım?
Kocamı haketmiyorum?