Ben doğuda köylüyüm eşimde köylü ama bizim gibi degil hem yakısıklı cok yakısıklı cok güzel cocuk hem mimar okumus ailesinde zengin kendiside zengin ama ben cok tipsizim allaha sirk kosmamak icin susuyorum cok kiloluyum yag fıskırıyor bacaklarımdan Salagım tipsizim hicbiseyim guzel degil ama beni istemeye gelmislerdi simdi esim oluyo o zaman ben cok merak ettim neden ben diye cok mutluydum ama evlnince duydum esim unide sevgilisi degilmis kız arkadsıymıs 2 kızla foto cekilmis kayınpederim cok geri kafalı birisi cok kızmıs sen namusumuzu mu kırletcen diyip ceza olarak benle evlendirmis bencede buyuk ceza duyunxa cok uzuldum agladım hep ama esim bana hic belli etmedi seviyormus gibi davranıyor halada ama bence sevmiyor sevmesi icin neden yok. Soramiyorumda bu durımu ona gizli duydum birisinden ona kendimi kadınlıgımla bagladım afedersiniz ooosu oldum resmen. Yemeklerimide cok seviyor ama bana cok baglandı gozleri parlıyor ama cok uzuluyorum bazen benden utanıyor farkediypeum farkettirmemeye calısıypr ama hissediorum sulaledexe diyolar o cocuca o kız mı yok artık diye dugune gidince masada oturan kadın buu bune Boyle bunlamı evlenmis bu dedi duydum makyajım akmasın diye zor tutfum ama cok aglıyorum cok uzuluyorım zayıflayamıyorumda ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence kocanı seviyorsan kimin ne dediğini boş ver. Bu gerçek mi inanamıyorum o ayrı. Oğlan istemese razı gelmezdi ki.
Esim kız gibi ve abileri var ailesinin sozunden cıkamıyot hala oylr kendi isinden kazandıgı parayla abisinin borcunu oduyor enayi. sevşyorum cok seviyorum asıgım cok tatlı yakısıklı ama ben degilim oda beni sevmiyodur ve insanlar cok kotu duymam icin soyluyorlar ya da soylenmemis seyi kendileri sana böyle dedi diyip uyduruyor öyle soyluyolat cok aglıyorum
Mutlaka bi piskologa git. burada herkes hoca. Davulun sesi uzaktan hoş gelir. Destek al kaybetme adamı
Nasıl yani anlamadım psikologa gidersem bise adımı deliye cıkartırlar
Ayyy milattan önceden mi geliyprsun. Tımarhaneye gitmiceksin. Sadece dinliyorlar ve bakış acımı değiştiryorlar
Sen bu davranışla cinselliği nasıl hallediyosun öerak ettim doğrısu😂😂. seviyorsan kaybetme onu için bari git
Ben degil sulalem öyle. Cok igrenc insanlar
Bunun zayıflıkla falan alakası yok. Kemdini beğenmiyorsan kendine bak sende canım. Kuaföre git bi saçını boyat bi makyak yap hafif. Güzel kıyafetler al. Kilolularda güzel giyinebiliyo
doğu anadolu kültürünü az cok hepimiz biliriz kiz köyünden bahsediyor bir de söyledigin seyi cok daha batida bile halen deli doktoru olarak görücek cok insan taniyorum biraz gercekler
Kapalıyım. Kendimede bakıyorum. Ama tipim yok ve siskoyum.
@seleniscil bunun köyde yaşamakla alakası yokk. Şehirde olup hala sığ düşünemn at gözlüklü insan çoookk. Köyde kendini yetiştirmiş insanlar da var. Üni hocalarım mesela. Kendini eğitmeli insan. Orası dünyadan uzak mı sanki.
ne kadardir evlisiniz peki bence esin de abarttigin kadar degildir ne yakisikli adamlar var hem sevgi tip ile alakali bir sey degil ki
Canser herkes senin kadar sanslı degil herkes ortamo bulamıgor veya onunde engeller oluyor. Onyargını ve dusuncesizligini bırak. Haklısın koyden bile yetistirmis insanlar var sen sehirdesin buyuk olasılıkla ama gelistirememissin yprumlarından belli oluyor. Toplumun gerceklerine gore harekey etmek dusuncesizlik degil tam tersi basarının yoluna giden yoldur. Esimde esnaf toplum bizim icin önemli. Kotuda olsa iyide olsa toplumdur o.
@seleniscil 2 yıldır evliyiz ve esim cidden cok yakısılı mavi gozlu falan abartmıyorum abartıyorumdurda belki ama tum kızlar ona asıkmıs boyle anlatıyorlar bana cok sanslısın diyolar ama bunu para icinde soyluyolat biz fakirdik babam zor geciniyodu cennete dusmus nasıl baknıs ona diyolarmıs
off cok merak ettim ikinizi de🥺 yaslariniz kac peki
O 26 ben 22 yasındayım
aa kücücüksün bir de daha🥺 kendini yipratma böyle lütfen hayatiniz birlesmis su anda güzel de gidiyor evliliginiz yazdigina göre karsilikli sevgi sefkat özgüvenini yükset tut kendini her sekilde sevdigin sürece onu yüksekte görmeyi birak kendi gözünde insanlarda birak zaten her zaman islerine geldigi gibi konusucaklar sen kendi kendinin moralini bozma
Kendini benim yerime koyarsan anlicaksın bilerek yapıyorlar soylenmedigi seyş kendi söyliceklerini bans arkandan böyle diyolar diye söylüyorlar
ee kendi kalplerinin pisligini döküyorlar iste sende hak ettikleri cevaplari ver altlarindankalma saygi da bir yere kadar
Duygusalım aglıyorum hep esim cok kızıyor bana bana söylr öyle derlerse diye söylemiyorum haklılar cunku
hakli olduklarini düsünüyorsan belki de sen evlilligi bitirmek istedigini söyleyebilirsin böyle ikiniize de yazik olucak cünkü
Hahaha bosanmaus kalksam esim öldürür hemde bosanma amacım yok seviyorum ama o beni sevmiyor buyuk olasılıkla
öyle düşünme haksızlık etme
gercek mi bu ya kiyamam sana ama🥺
İnsanlar bana kıyamıyor halime acıyor iste
Yeme spor yap bak nasıl zayıflıyorsun
Zqyıflayamyorum olmuyor spora zor geliyor zamankm kalmıyor
Tövbe tövbe
?
Saçmalık mk
Nasıl yani
Saçmalıyorsun
Asıl sen saçmalıyosun ne diyosn be
Saçmalama zıbar yat