1 ay kadar önce kardeşim geldi yanıma tatile onu almaya kiralama şirketinin arabası ile gittim aldım 1 saat sonra o araba bozuldu değiştirdik diğer araba da 2 saat sonra bozuldu eve taksiyle geldik sonra baktım olmuyor motorla gezmeye başladık telefonu falan kapattım baya gezdik sonra açtım teli kirlama şirketinden aradılar 1 saat kadar onlarla tartıştım tartışma cevreyolunda idim orada oluyor ve ben anahartari açık unutuyorum aküsü bitiyor o 1 saatte motorun
Bir gün trafikte bana yeşil yandı yandan bir araba çıktı ben haklıyken kaza yapıyodum o bana hareket çekti ben ona sonra kacıyodu yakaladım önüne kırdım adam savcı cıktı
Ahaha ben özet geçiyorum o zaman 1 ocakta covid oldum sehir dışında okuduğum için ailemin yanına gidiyordum ve covid olduğumu bilmiyordum otobüsten 32 temaslım vardı ve hepsi farklı şehirlerde olan Neyse final haftamdı diye 4 büte kaldım okula gittim o gece yanlışlıkla deterjan içtim sabah sınavım vardı ama içim köpüklüydü sonra çok kar yağdı diye bütler ertelendi yine eve geldim bunlar sadece bu sene
Knk spor salonunda otopark girişinde boş bir yer var motoru hep oraya bırakırım geçen gün şu ekonomi bakanı gelmiş han gibi yerden gecemiyomuş numaramı nerden buldularsa beni arıyolar motoru çekmem. icin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Uykum yok.
Ninni söyleyim mi
Ninni dinleyecek yaşı çoktan geçtim. İyi geceler.
Wooow en az benim. kadar agrasifsin 🙄
Bu benim şansımdan demek ki
Hayır benim şansım fizik kurallarına aykırı bir şekilde bir insanın bu kadar şanssız olması imkansız denecek kadar şanssızım
Daha şanssızı vardır bknz ben
Knk başıma gelenleri bilsen hem acır hem sabahlara kadar gülersin 😂
En şanssızı ne o zaman
1 ay kadar önce kardeşim geldi yanıma tatile onu almaya kiralama şirketinin arabası ile gittim aldım 1 saat sonra o araba bozuldu değiştirdik diğer araba da 2 saat sonra bozuldu eve taksiyle geldik sonra baktım olmuyor motorla gezmeye başladık telefonu falan kapattım baya gezdik sonra açtım teli kirlama şirketinden aradılar 1 saat kadar onlarla tartıştım tartışma cevreyolunda idim orada oluyor ve ben anahartari açık unutuyorum aküsü bitiyor o 1 saatte motorun
Bide oraya servis gelmişti
Oy oy
Gittigim müsteri travesti cıktığı oldu
Bir gün trafikte bana yeşil yandı yandan bir araba çıktı ben haklıyken kaza yapıyodum o bana hareket çekti ben ona sonra kacıyodu yakaladım önüne kırdım adam savcı cıktı
Daha unuttuğum veya artık normal gelen neler var neler
Ahaha ben özet geçiyorum o zaman 1 ocakta covid oldum sehir dışında okuduğum için ailemin yanına gidiyordum ve covid olduğumu bilmiyordum otobüsten 32 temaslım vardı ve hepsi farklı şehirlerde olan
Neyse final haftamdı diye 4 büte kaldım okula gittim o gece yanlışlıkla deterjan içtim sabah sınavım vardı ama içim köpüklüydü sonra çok kar yağdı diye bütler ertelendi yine eve geldim bunlar sadece bu sene
her şey tamam da deterjanı nasıl içtin
Uyku esnasında
Yatağının yanında deterjan mı saklıyodun
Hayır ya yurtta kalıyordum dolaba koymadım
Yaa bende bu günlerde kiralama şirketinden iade almaya çalışıyorum ortalığı çorba gibi karıstırdılar şimdi de çözemiyolar bu durumda beni buldu
bulur bulur
Bazı insanlar lanetli denecek kadar şanssız
Doğum günün ne zaman
12 Ağustos
Hediye mi Alcan😃
yok ya 23 mü dedim
23 ne alaka
bende dahil 23ünde doğanlar biraz talihsiz oluyor
Knk spor salonunda otopark girişinde boş bir yer var motoru hep oraya bırakırım geçen gün şu ekonomi bakanı gelmiş han gibi yerden gecemiyomuş numaramı nerden buldularsa beni arıyolar motoru çekmem. icin
Bir şeyler ye o zaman
Güncelleme
Ben de açım kenks
Ne yapcaz
Biseyler ye sende
Güncellemeyi oku knk