Ortalık zaten çirkin çocuk kaynıyor ne gerek var dünya nufusu da gereginden fazla zaten. Sorsan neslin devamı der. Sanırsın kraliyet ailesinden de hanefana nesil hazırlıyor. Kim napsin senin b*klu genini? Onun yerine gidip evlatlık edinseniz daha mantıklı değil mi lan çirkinler? Hem dünya nufusu artmaz hem de bir çocuk çirkin olsalar bile anne babaya kavuşmuş olur. Bunu bı dusunun derim.
Çirkin olduğunun farkında olmayan ozbenlik algısını yitirmiş kadınlar ülkemizde çok fazla çünkü çaresiz abaza hemcinslerim dişi olması koşuluyla her şeye halleniyor. Bunu da değerlendirmeye alıp etrafınızdaki güvenilir dostlarınıza güzel miyim diye sorun ama objektif cevap isteyin sonrasında evlenip çocuk yapın ya da yapmayın!1!
Erkekler cirkinse zaten çirkin olduğunun farkındadır onlara bişey demiyorum hdhdhdh
Evet sayın Medici ve pek değerli Floransa halkı. B*klu geninizi gelecek nesillere aktarmak zorunda değilsiniz. Daha guzel bir dünya için sesime kulak verin. İyi günler.
Çirkin olduğunun farkında olmayan ozbenlik algısını yitirmiş kadınlar ülkemizde çok fazla çünkü çaresiz abaza hemcinslerim dişi olması koşuluyla her şeye halleniyor. Bunu da değerlendirmeye alıp etrafınızdaki güvenilir dostlarınıza güzel miyim diye sorun ama objektif cevap isteyin sonrasında evlenip çocuk yapın ya da yapmayın!1!
Erkekler cirkinse zaten çirkin olduğunun farkındadır onlara bişey demiyorum hdhdhdh
Evet sayın Medici ve pek değerli Floransa halkı. B*klu geninizi gelecek nesillere aktarmak zorunda değilsiniz. Daha guzel bir dünya için sesime kulak verin. İyi günler.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
çirkinlikle ilgili değil ben daha çok zeka seviyesi düşük insanların çocuk yapmasına karşıyım.
Kafası çalışan insan
Dünyayı kurtaracak olan şey de zaten güzellik genleriydi.
Nobellik sorum sarkastik ve bi o kadar alegorik
Çirkin olunca ne oluyor?
En fazla birilerinin güzellik algısına hitap etmemiş veya sevgisiz kalmış oluyorsun. Kadın çirkin diye en doğal hakkı olan annelik duygusundan mahrum mu kalacak?
Hem biz amip miyiz insanız
Doğacak çocuk anneye veya babaya benzeyecek diye bir kural mı var?
yardıma muhtaç bir çocuğu evlatlık edinenleri görünce duygulanıp ne iyi yapmışlar demeyi biliyisunuz ama ille de çocuk yapacaz diyosunuz bencillik değil mi bu haa yapmayın çocuk!1!1! İzin vermiyorum!1!!1!1!1!1
Ne alaka şimdi?
Güzel olanlar da evlatlık edinebilir
İnsanlar sırf çirkin diye yanlarına başkasının çocuğunu alıp psikolojisini mi bozsunlar?
Bence gelip burada çirkinler evlenmesin diyene kadar, sorumsuz insanlar evlenmesin yetimhaneler çocuklarla dolmasın demen gerekirdi
tamam dude bir dahaki sorumda ne demem gerektiğini bana soyle oyle sorayım jdjdj
Ben bu soruyu dünyanın en kırıci sorusu olarak seçiyorum. İyi günler
Gerçekler kırıcıdir dude
başkan dostoyevski bunların sokakta dolaşmalarına bile sallıyo; sen çok insaflı sanatçısın
ama linç yiyorum baksana kanka ifade özgürlüğü diye bişey kalmamış KS de yazık jdjdj
millet de gergin bi elinde sidikli gebelik testi tek elle sktr laa yazmış dslfdklşsfkl
hdhdjdjdj eskiden cümle kuran kişi sayısı daha fazlaydı burada şimdilerde low iq tipler kaynıyor ne diyosun bu duruma?
cümleler eskiden düzgündü su götürmez, ama tip konusunda iyi değildi kesinlikle djksfkjlsdjkdfl
Aığğhhh duaşşağım ezildi pozu verip cohen kasan tip çoktu fdskfjkldsjkl
meydanı çok boş biraktik fiko. 7/24 sitede kola cips hamburger pc başında takılan asosyal işsiz ezik kişiler fenomen statüsüyle ego kasıyor. Buna ne diyosun?
bi senin sorulara geliyorum ben öyle boş meydan sdfkfjklsd
Ben bu ara çok işsizim ya KS ye takılıyorum bir haftadir Perşembe ye kadar takılacam sen de gel yalnız bırakma beni dhhdhdh
tamam başkan çökelim takipteyim fsdkfldkş
Herkesin yavrusu kendine güzel.
Herkes kendini güzel ve yakışıklı görüyor
Ayrıca herkes evlenebilir çocuk yapabilir.
Dış görünüşe göre böyle düşünmek üzücü.
:)
Seni de bir görelim bakalım 😂😂😂
evli degilim çocuğum yok (bildiğim kadariyla) ama muhteşem genetigimi tamamlayacak bir eş bulunca sanat eseri gibi bir çocuk dünyaya getirecegiz 😎
Büyük konuşma çocuğun engelli de olabilir
Herkes için geçerli istisnai durumlar tartışmada geçerli olmaz. Ona bakarsan kalp krizi geçirip olebiliriz hemen şimdi ya da deprem olabilir vs vs gibi
Valla cirkinleri senin gibi canımsın tercih ederim, cirkinin en zaindan insanliga, insanlara zarari yok ve cirkinlik birde dis görünüste degil icten olani kötü
yapmasınlar mı? :D
yapmasınlar dude
Evet sonra senin gibi çirkin erkekler oluyor
Altı boş bir cümle argümanla gelin bana dudeee
daha güzel bir dünya için senin gibilerin ölmesi yeterli
Dedi korkudan gizli görüş paylaşan hdjd
korkudan değil , özelden yazarsın dalaşırsın it gibi kavga ve tartışmaya girmek istemediğimden
ahahaha tamam tamam inandim
:(( kalbimi kırdın
jdjdjd soru sana teğet bile gecmiyo dude ateş parçasıdir seninkiler kalp
Öyleler çünkü ben doğurdum eheh
Kalp kalp
genetigine kalp hdhehd
Bakalım senden nasıl sanat eserleri çıkacak sh kibariye kıvamında biriyle evlensen gene kurtarıyon ahah
Kalp
hakli
gözlerime inanamiyorum dude küfür etmen lazimdi yapma böyle şeyler hdhd
sktrr la ordan
cirkinsin diye sinirlenme hemen dude bshshs
güzellik algısı kişiye ve topluma göre değişir
cümle kurmaya başladın bu iyiye işaret ama estetik o kadar da görece bir kavram değil maalesef şeytanın avukatligina soyunmak zorundayım
sakin ol :D
sen sor diye
Tebrikler 1 xper kazandiniz
Evde mi kalıyım
ahahah kal dude yeterince insan var biz de evlenmeyelim ne var yani
Empati. En sevdigim ahahah