Çok saf biriyim. Ne yapmalıyım?

Merhaba hepinize iyi akşamlar dilerim şimdi ben 18 yaşındayım ama çok safım yani ben çok sessiz kimseye karışmayan kendi halinde biriyim asla kimsenin kötülüğünü de istemem asla kimseye bir zararım yok mesela ben dün abimle ve onun bir arkadaşıyla birlikte dışarı çıkıp parkta oturduk sonra orada parkta oynayan 14 yaşlarında bir çocuk benim yanıma gelip bana cebinden çıkarıp bir avuç çekirdek uzattı elime sonra bana abi lütfen ye bu çekirdekleri dedi sonra bende Tam elime alıp yiyecekken abim bana sessizce kulağıma sakın yeme at gitsin çöpe insanların elinden bir şey alma dedi bana sonra bende yemedim çöpe attım o çekirdekleri gitti birde geçen günde biz yine arkadaşlarla parkta otururken yoldan geçen bir adam bize bir poşet muz uzattı sonra bize bunlar fazla alın siz yiyin yazıktır dedi sonra abim ve arkadaşları bana sakın yeme milletin elinden bir şey yeme belki içinde uyuşturucu madde vardır nerden biliyorsun dediler bana sonra yemedik abim gidip çöpe attı o muzları yani böyle işte birde ailem de hep bana sen çok safsın millet seni daha çok kullanır böyle diyorlar bana. Sizce Ne yapmalıyım?
Çok saf biriyim. Ne yapmalıyım?