Gizli Üye(36-45)+1 yılSoktum ama sokmaz olsaydım, zart diye ablam geldi hep zamansızdır zaten en uygun zamanı kollar her işi negatiftir, kızda panik yaptı en uygun yer balkonlu o an için oraya girdi o balkonda aşırı cereyanlıydı şimdi evde arkadaşım var desem gitmez mal gibi kızla sohbet ederdi. O yüzden demedim ama bir yarım saat sürdü gitmesi, 2 dk sonra kıza baktım soğuktan üşüyordu aklıma geldi çıkarıp kazağımı verdim.
10 dk sonra ablam tam çıkacak oh çok şükür gidiyor dedim. Gitmesi ile gelmesi bir oldu ne oldu dedim odamda bir şey unuttum dedi. Bende bu arada balkona koştum bana kötü kötü bakıyordu bir şekilde özür diledim falan kapıyı açıp dışarı çıkaracaktım ablam odadan çıktı o hengamede tuvaletin içine iteledim kızı ablam 20 dk sonra gidince kız tuvalette kaldı. Daha doğrusu ben öyle sanıyordum, telefona baktım fırsatını bulunca kız çıkıp arka odaya gittiğimde önceden gitmiş, ablam gidince aradım neredesin diye açtı g. rizekalı beni bir daha arama bitti dedi. Kazağıda bir arkadaşı ile göndermişti.
O günden sonra eve kız falan getirmedim zaten bu olaydan sonra kız herkese anlatmış olayı herkes bana ezik muamelesi yaptığı için kimse benimle sevgili olmak istemiyordu.
Bende soğudum kızların hepsinden ablamın 30 dk, sı hayatıma mal oldu.02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSizin evde 3. dünya harbi çıkabilir bugün😆
Cevap sahibi+1 yılÇıkmıştır belkide hayatta mısın şu an😅
En İyi Cevaplar
+1 yılGizli gizli sevmem 1 hafta öncesinden mahalleye haber verir tüm mahalleliye yemek tatlı dağıtırım geleceği gün de karşılama töreni düzenleriz mahallecek
08 Yorumla- +1 yıl
ahaha o kadar da değil
- +1 yıl
altın gününe çevirirsin ortalığı :D
- +1 yıl
40 yılda bir eve karşı cins girecek güzel bir karşılamayı hak eder :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
93Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılhayır olmadı
00 Yorumla
+1 yılOzellikle karsi cinsle olmak uzere kimseyle gizli gizli hic bir seyler yapmayan bir esle evlenmek nasip olur insallah zaten benim gibi hic bir sey yapmadiysa gizleme ihtiyaci da hissetmez o gizleme olayina gerek kalmaz durustce de soyler cunku gizlenecek bir sey yoktur
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet :D erkek kardeşim yakalamıştı bıçak falan almıştı öldrüüyordu cocugu hashha anlık uyku sersemiyle kapıyı açmıştım cocugun yanımda oldugunu unutmustm annem çalısıyor o zamanlar kardeşlerimde babamda tesadüfen geldi beni görmeye uykulu açtım kapıyı anam bi baktım kardeşim (18) napıcam napıcam gittim bazaya soktum cocugu ama yakalndı hahahaha sonra kanka falan oldular ondan ayrıldım cart curt
42 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl18 yasında kardesim
Gizli olması hiç heyecanlı falan değil.
Eve gizlice soksan bile hem stresli hem de gerici
Rahat hissedemeyeceksin
Ne gerek var ki?
Ben hoşlanmıyorum gizlice bir şey yapmaktan
İçim huzursuz oluyor, mutsuz oluyorum.50 Yorumlaay ben ne yaptım biliyor musun komşuluk ilişkilerinin sıkı fıkı olduğu yerdeyim yemek yapma saatleri ve yeme saatlerini hesaplarım çocuğu bize soktum sabahta uyku ve kahvaltı saatini hesaplayıp evden çıkardım muhteşemdi
32 Yorumla- +1 yıl
süpersin
- +1 yıl
@SertSevimliAdam biliyorum
Kendinizi bir yerlerden atsanız da memleket kurtulsa. Hiç bir evime daha dışı sinek bile girmemiştir. Nöbette ki elemanlar kimseyi eve koymaz benden izinsiz. 😀 Bir de bu katagoriye koyan yetkiliye selam olsun anladiysa.
10 Yorumla
+1 yılevet zamanında yaptım öyle bişeyler ama evde kimse yoktu gündüz
40 Yorumla
+1 yılÖlmek için bu yaşlar çok erken ve acı verici bir yöntem diyorum. 😂😂😂
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBabamın beni tufeekle kovalama ihtimalini göze alamam. kafama sıkar valla
60 Yorumla
+1 yılEve çok kız attım çok maceralı durumlarda yaşadım kızların evinede çok gittim gizli tabi anlatsam inanamazsn yasadiklarima
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok defa soktum farklı kişilerdi bi defa basilmisligim var🤣 bi defa da sevgilimin ablasının evine gitmiştik tatildeler diye bi defada öyle basılma anım vardir
22 Yorumla- +1 yıl
hahaha yakın şeyler yaşamışız seninle :D
- +1 yıl
Kimlere yakalandiniz
- Aile & Toplum konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılÇok soktum. Bir de mahalle kültürü olan bir yer olduğu için komşulardan kaçmak tam bir macera.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılAgahshshhs ben gizli gizli sokmuyorum anneme söylüyorum arkadaşına gidiyor
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 618 cevap paylaştı.
+1 yılben bir kaç kere sevgilimin evinde kaldım sabaha kadar kabus görmüştüm ilk kalışımda asdasd
00 Yorumla
+1 yılSevgilin bir saat sonra senin eve geldi gelecek😂😉
00 Yorumla
+1 yılGörevimiz Tehlike serisinden daha aksiyonlu olsa gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir kızla buluştum kız başka sehırdeydı ama yakındı gıttım evıne evde kımsecıkler yoktu once oral cektı sonra bacak omza sabaha kadar kokledım kız fenaydı
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 537 cevap paylaştı. Merhaba , ahahaha taktik mi almaya çalışıyorsun. Dikkat et yakalanma ahsgdgvd
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHem eve soktum hemde eve girdim :D
Çok heyecanlıydı tabi :))00 Yorumla Demek sevgili sokacaksın eve kendine de sokacak mısın
00 Yorumla
+1 yılbu olayda en son 17 yaşımda balkondan atlamak zorunda kalarak hafif kırıklarla atlattım :d
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKüçük kız kardeşim var hayatta yapmam ailemi riske atacak şeyler
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen evliyim annem gile başka sehire gittim. orada eski sevgilimle annem gilin çati katnda beraber olmuştuk daha heycanlı
783 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOyle Allah tan annem namaz kıldktan sonra uyums
Cevap sahibi+1 yılBiz uyumadk uçtuk çok zevkliyfi
Cevap sahibi+1 yılEvet bidaha yasarm inah
Cevap sahibi+1 yılinsAllah
Cevap sahibi+1 yılSevgilimle onlarn evde de yapmstk şöyle gittik baya kalabalktı bekar evi hepsi tek tek gitti bizi yalnz braktı. O eve de beni gizlice sokmustu heycanlydi
Cevap sahibi+1 yılhayr
Cevap sahibi+1 yılneyse ben kacar kanka
- +1 yıl
Sen nasıl bir k... Sin hemde evliyim diyorsun senin gibilerin Allah belasını versin
Cevap sahibi+1 yılsanane
- +1 yıl
Haysiyetsiz Ka... K
- +1 yıl
Inşallah yakalanirsinda suratına tükürmeyeb kalmaz birde heyecanlıydı diyorsun senden olsa olsa...
Cevap sahibi+1 yılsus sanane benim degilmi istedigime veririm
Cevap sahibi+1 yılYakalandm ki hic bsy olmadı
- +1 yıl
Senden birde anne olursa
- +1 yıl
Neyse ne halin varsa gör mahkei kubrada alayınız göreceksiniz
Cevap sahibi+1 yılDaha guzel oluyor anne bak erkeklerin ne kaa sa.. pık oldugunu biliyorum.5 dskika kimseye emanet etmem cocugumu guzel oluyor anne
Cevap sahibi+1 yıl😂😂
- +1 yıl
Kocan na yazık degilmi bosan bari sonra önüne geçene ver
- +1 yıl
Daha heyecanlı olur herkes faydalansın
- +1 yıl
Ben evleneceğim kadının elini dahi nikah olmadan tutmam diyorum siz evliyken ellenmedik yer bırakmıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılSanane kskanma gel sanada verim yazk ya diyettemisin
- +1 yıl
Bunun da bir onuru var keserim yine sana ilismem dünyada bir sen mi kaldib
Cevap sahibi+1 yıl😂😂kesme kesme yazık biz seninle başbaşa kalsak görürdüm seni
- +1 yıl
Allah buyurdu zina ya yaklasmayin ben senle baş başa kalmazdım korkma yıllardır taksicilik yaptım ne kızlar teklif etti
Cevap sahibi+1 yılŞaka yaptım ya 2 kere oldu evet yasak olduğu için baya haz vericiydi. Bidaha yapmak istermiydim evet isterdim. Ama işte tövbe ettim dinen gunah diye sende varya abooo zaten sen yanaşsan ben bakmam şaka yaptm
- +1 yıl
Ya insan yaptığından utanır sen resmen ballandiriyorsun bumu tövbe etmiş halin adam gelse yok demicen sanki
- +1 yıl
Ne heyecanli olmustur. Kac yasinda yapmistin, evliyken mi yapmistin
- +1 yıl
Tiwister sende istermiydin böyle bir seyi
Cevap sahibi+1 yıl😂😂 niye hislerimi saklayaym kadnlara yasak erkeklere serbest siz boyle dediginiz icin Turkiye de evli kadnlarn yuzde 70 i eşine yetemiyor. Saklıyor hislerini azı.. nca gizliyor kadın ayıp diyor. Erkeklere ayıp degil kadına ayip
- +1 yıl
Ben evli olmani yargilamiyorum ki cok haz veren bir duygu olmustur. Hala yapiyor musun peki bunu
Cevap sahibi+1 yılhayır yapmıyorum o geçmişte olan bi durumdu baya haz vericiydi bunu dedim sadece
- +1 yıl
@FirariHayat kadin isterse isterim sen istemez misin
Cevap sahibi+1 yılEski sevgilimdi 2 side yabancı değil
Cevap sahibi+1 yılo istemiyor ama bi yalnz kalsak ustume atlardı😂😂
- +1 yıl
Anladim. Seni yargilayanlara bakma, her erkek neler yapiyor kimsede laf yok kadin yapinca kiyameti kopariyolar bu sana kalmis bir sey gunahi da senin zevki de. Yasin kac su an
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle kadın yapsa kıyamet zaten. Sorsan bakire olmalı kadın erkege yok bi sınır bizimkide esniyor toparliyor degisim yok pek rahat olun. Bakire arayan zor bulur bu dönemde bakire olanda g.. tten vermstr o kadar uyarıcı varken etrafta nefse hakkim olmak zor
- +1 yıl
Evet cogu kadin anal iliskiye giriyor bakireligi gitmesin diye. Sembolik olarak kaliyor bakirelik artik onun disinda her turlu yasiyolar zaten. Mesaj atabilir misin peki
Cevap sahibi+1 yılBen açık bisekilde eşime diyorum. Bak beni ihmal etme sev say yoksa boynuzlarm dye hangi kadn benm. gbi açık sözlu davranıyor. Bi ton halt yiyorlar sonra orada burada biz namusluyuz. Ben bi halt yiyeceksem eşime bak haberin olsun diyorum
Cevap sahibi+1 yılatamam ozelden konusmuyorn
- +1 yıl
Esin de bunun farkindaysa bir sorun olmaz kimse yargilayamaz zaten
- +1 yıl
Ozaman evlen :)
- +1 yıl
Belki senin esinde heyecan yaşamak ister dimi
Cevap sahibi+1 yıl
Söyledim eşime bana yetmeye çalşmaz sürekli kısıtlarsan her haltı yerim diye o 2 kişi eşimin beni cöpe dahi göndermedigi dönemlerde oldu. Kskanclgndan turban taktırdı çope dahi gidemezdim köle yerine almştı sanki. Şimdi konuşa konuşa toparladı beraber gezeriz isedigimi. giyerim vs bende toparladm kendimi bakma burada bu sekilde konusmama beni sıktığı dönemler olmuştum beraber sonradan o duzelince kimseyle bisey yasamadm hatta bakmam bile hic bir erkegn yuzune. Bu ona bağlı yasadgm olaylarda baya zevkliydi saklayamam isterdim tekrar olsun. Ama korkuyorum öbür dünyadan gunah sevap vs
Cevap sahibi+1 yılNeyse her koyun kendi bacağndan asılirms ben kacar 😀
- +1 yıl
Sen kapali misin su an? tabiki gunah kismi var mesele seni elestirmeleri gunahini senle paylasmayacaklar herkesin bir gunahi var. Zaten hep baskinin oldugu yerde bu tarz durumlar yasanir
- +1 yıl
Bacağın kırılsın
Cevap sahibi+1 yılhayr Neyse ben kacar aeo
- +1 yıl
Islam da evlinin zina suçu taslanmak
Cevap sahibi+1 yılBedua etme bedua etmek gunahtr 😀gunaha girme sen
- +1 yıl
Allaha mi
Cevap sahibi+1 yılHadi beni taşlayın😀
Cevap sahibi+1 yıl2 saatr taslıyorsun şişti her yanim😜
- +1 yıl
Senin gibilerinin şerrinden Allaga sığınırım
Cevap sahibi+1 yıl😂😂kyamam ya sen cok dolusun ondan bu agresifligin seni boşaltmak lazm
- +1 yıl
Yüzün. Kararsın
- +1 yıl
İnsan namusu için adam vurur
Cevap sahibi+1 yılsakin ol ya aboo içine atma yeter
- +1 yıl
Ben almanyada büyüdüm sizin gibileri. burada bile zor Çıkar Müslüman toplumda böyle şeyler. Nasıl türüyor
Cevap sahibi+1 yılboş ver sen ama senin iyi bir keseye masaja ihtiyacn var ihmal etme
- +1 yıl
Bana haram eli değmededi değmez
Cevap sahibi+1 yılSen de baska sorun var için ölük
- +1 yıl
Ne yani haramdan korkannin içi ölükmu evet. Öldür dum hayatım. Boyun ca haramlardan kaçtım nefsimi öldürdüm
Cevap sahibi+1 yılBelli zaten
- +1 yıl
Sen zinakar ve iffetsiz birisin diye çokmu iyisin cehennem de senden çok olacaktır emin ol
Cevap sahibi+1 yılyok sen o ilk gece baya haz alacaksn bu kadar durmussn dur dur.😀Ne kadar birikirse o kadar muhteşem patlama olur
- +1 yıl
Olacak da ter temiz ayriyeten ben bosandim hiç bir zaman harama gitmedim o yoldan bile geçmedim
Cevap sahibi+1 yılhmm zor olmali durmak
- +1 yıl
Zor olmasi Onun yapılacağı anlamına Gelmez zorluk varsa mükafatida vardır olsemde zinaya girmem
Cevap sahibi+1 yılben tutamam kendimi
- +1 yıl
Cesaretlisin demekki ben degil
Cevap sahibi+1 yılsenide cesaretlendirelim yakısıklı birimisjn😀
- +1 yıl
Ben cehenneme den ödüm kopuyor
Cevap sahibi+1 yılkorkma çok çok yanacağz😂😂alev alev cısss cıss
- +1 yıl
burada gül bakalım tekrar kalkınca nasıl güleceksin cidden hiç mi utanmıyorsun başını yastığa koyduğunda neyse Allah ıslah etsin affetsin insaAllah ölmeden kendine gelirsin
Cevap sahibi+1 yılutanıyorum da kısa suruyor. Yakısıkli gorunce aklm kayiyor gene dermişim😂😂
- +1 yıl
Ya sen ne sinirsin ne tamam evlendin okadar abaza var yara yapana kadar verirdin
Cevap sahibi+1 yılneyse şaka şaka seni sinir etmeye calişıyorum 😂😂
Cevap sahibi+1 yılsana istek attım mesaj atsana
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞu soru günün sorusu olabiliyor ya işte feraset işte cesaret.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilim eve almıştı annesi yan odada uyurken biz denge çalışması yapıyorduk 🫣
00 YorumlaEvli bir kadının evine girmiş idim gizli gizli İnternet tamiri için sözde. Etraf modem tarifi sanarken ben hatunu götürüyordum. Taki kocası ekmek lazım mı diye arıyana kadar. Sonra vın turizm...
010 Yorumla- +1 yıl
Bitane adam oyle camdan atlamşti haberlere cıktı. Yazk
- +1 yıl
Hm denk gelseydinz bide
- +1 yıl
😀😀
- +1 yıl
pamukprensesin kaybolan ayakkabsı😂
- +1 yıl
bsvwr
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu tarz sorularla nereye varılmak isteniyor bilen yazsın?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılYalnız yaşadığım için gizli sokma gereği duymadım hiç.
00 Yorumla Hayır ama bı soru soram şimdi bı kız 2defa testis e dizi ile vurursa sert bı şekilde kısır bırakırmı geçen sene oldu da
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet kocam işteyken geliyor hala
85 Yorumla- +1 yıl
harikasın maceralarını dinlemek isterdim :
- +1 yıl
Dikkat et adamin eve erken donecegi tutar grup yapmayin sonra :)
- +1 yıl
Bende gelem
+1 yılsoktum tabi ama sonrası çok enteresan oldu
40 YorumlaEve değilde çatıya sokuyorum ben 😂😂
44 Yorumla- +1 yıl
Benii de al çatıya
- +1 yıl
@Kvothe_221 olm kız belki bir sazan arıyor seni çatıdan aşağıya yuvarlayacak. Her yer atlamayın lan böyle 😂
- +1 yıl
@Khadimdost komik mi lan süper mario
- +1 yıl
@Kvothe_221 komik
+1 yılen son ayakkabılarımın arka pencereden fırlatıldıgını hatırlıyorum 😔😔😃😃😃😃
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMarifet bişey değil sevgili eve sokmak kaxamak yapmak bilmem ne...
Bilmiyorum bazılarında nasıl yürek var kapı açana gidiyorlar herkese de kapı açıyorlar 🤮🤮🤮00 Yorumla
+1 yılYanında yarı çıplak durma masumcacık sarılın öpüşün evinize gidin :(
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet bir zamanlar oldu gençtik tabi 😜
31 Yorumla- +1 yıl
Sacmalama, hala gencsin yine yapabilirsin ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet soktum dikkat et basılmayın ahahah
61 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır ama istiyorum 😄
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılUmarım basılırsın. :D
20 Yorumla
+1 yılev adresimi hiçbir sevgilim bilmiyordu.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılTek yaşıyorum öyle heyecanli bir isim olmadı
10 Yorumla gizli sokma imkanım yok :d
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşine bahset belki 3'lü yaparsınız 😏😄
40 Yorumla
+1 yılbende girmiştim ama eve sokmadım
00 YorumlaHayır gizli şeyleri sevmiyorum.
00 Yorumla
+1 yılSayamadığım kadar soktum
00 Yorumla
+1 yılkim kaldı eski k*şarlardan
00 Yorumla
+1 yılBen yurda soktum üniversitede. Erkek yurduydu.
00 Yorumla
+1 yılaynen çok gitmişliğim var pizzacı kılığında
01 Yorumla- +1 yıl
kendi evimizde de kız kardeşime yakalanmıştık
- Aile & Toplum konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılBen sokmadım da beni sokan oldu
00 Yorumla
+1 yılben yurda soktum ne diyorsun sen
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 661 cevap paylaştı. Gizli girdiğim oldu...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeler soktuk neler 😂😂
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Soktum, çıkardım, hem de defalarca 😈🤫
00 YorumlaDevami var mi sadece eve mi atıyorsun
00 Yorumlaooo başkan yakıyorsun buraları başkaan
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 446 cevap paylaştı.
+1 yılYalnız yaşıyorum kedilerim den mi gizleneyim 😂
00 Yorumla
+1 yıl20 yıl önce sokmuştum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılEvet zamanında olmuştu ve heyecanlı oluyor cidden
00 Yorumla Soktum heyecan coşku adrenalin hepsi zirve yaptı😃
00 Yorumla- Devamını Gör (76)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler