Ne yapsam herkese Bi kusur buluyor?

Cidden anneme ne yaparsam yapıyım daha doğrusu ne halt yaparsam yapayım herşeyime kızan bir annem var mesela bulaşık yıkıyorum halbuki güzelde yıkıyorum annem eve geliyor daha merhaba nasılsın demeden başlıyor yok neden böyle koydun yok neden böyle yıkadın da bilmemne... Neymiş leke kalmış... Halbuki o lekeler hep vardı. Yani insan Bi ne yapıyorsun kızım neler yaptın falan der dimi? Benim annem direk eleştiri yapıyor yok şu halıları düzelt yok ben olmasam hiçbirişey yapamazsın... Yok seni yazın çalıştıralım bi işe başla... Evde hiçbişey yapmıyorsun... Ya yaz tatili adı üstünde o kadar çalıştım 1 sene (okulda) 3 ayı bana fazla mı görmüş? Uyumama bile laf ediyor yemek yedikten sonra uyuyorum geliyor neden bu saatte uyuyorsun diye bağırıyor bana. Cidden artık annem eve geleceği zaman korkuyorum, tedirgin oluyorum şu evde hiç huzurlu değilim bazen evden kaçasım var bazen kendimi öldürmeyi bile düşündüm de yapamadım... Sürekli My R şarkısını dinliyorum ve kendimi yatıştırmaya çalışıyorum olmuyor... Gerçekten evden defolup gidesim var belli bir yaşa geldiğim zaman bu ülkeden gidicem zaten, kimsede benim nerde olduğumu bilmeyecek...
Ne yapsam herkese Bi kusur buluyor?