Lütfen bakın arkadaşlar kuzenimin başı çok büyük belada?

kuzenimin anne babası yani teyzemler ayrıldılar o zamandan beri kız nenemgilde kalıyo psikolojik sorunları başladı sürekli rehberliğe gidip duruyordu okulda sorun çıkarınca erkeklere nde atmış babasıda bunu dershaneye gönderdi ama hiçbir değişim olmadı dershanede benim gittiğim dershane ama kızda gene hiçbir değişim olmadı derste hep susuyodu derslerinde baya başarısızdı hocalar inanmıyodu bile kuzen olduğumuza kuzenime gel benim yanıma otur dediğimde falan görmezden geliyodu beni ve garibime kaçan şey derste sürekli hoca bişeyler anlatsın anlatmasın bişeyler çizmesiydi bizim sınıftaki kızlarda bunun bi iş çevirdiğini düşündüler okulda bir kaç çocuğa sarkıntılık etmesinden kuzenimin defterine bakınca şok olduk hocaların özel yerlerini ve vücudunu çiziyomuş bunu dershane müdürüne gösterince okuldan uzaklaştırma aldı annesi babasına kadın öğretmenler dava açıcakmış ve durumları kalmadı bile kuzenimin babası ne hali varsa görsün dedi teyzem de param yok diyor annemde ben alırım yeğenimi evime dedi onunla aynı yerde barınmak istemiyorum ya okulda beni sıkıştırıyolar sen bunu biliyor muydun diye napmalıyım
Lütfen bakın arkadaşlar kuzenimin başı çok büyük belada?