Sizce de Müslüman ülkesinde yaşamamıza rağmen gerçekten Müslümanlığın hakkını tam veriyor muyuz? Yorumlarda buluşma dileğiyle?

Öncelikle herkese selamün aleyküm. Değinmek istediğim Ben kimseyi yadırgayıp suçlamıyorum yanlş anlaşılmasın. Sokaktan geçen herhangi birine müslüman mısınız? diye sorun elhamdülillah müslümanım der evet elhamdülillah Müslümanız peki yaa Müslümanız diyoruz da namazımızı sünnetini bırakın farzını tam yerine getiriyor muyuz? ya peki oruç tutmak olduğu kadarıyla zekat o da yok sadaka vermek o da yok yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek ona da hayır peki ya en önemlisi kul hakkına girmek ona da yok peki biz nasıl Müslümanız müslüman adı altın da yaşıyoruz evet ama Allah'ın verdiği onca rızkın nimetin karşılığında bunları isteyen ve bizim yerine getirememiz. Ve bizlere örnek olan onca genç nesilin suçu ney onlarda bize bakarak bizlerin yaptıklarını uygulamıyor mu mümin kardeşlerim bizler Müslümanlığın tam hakkını veremiyoruz oysa ki. Onu bunu şunu sorgulamak yerine kendimizi sorgulamamız gerekiyor. Bu sefer belkide fani dünya belkide biraz olsa güzelleşir. Rabbim bizlerin tüm İslam aleminin günahlarını bağışlasın. Buraya kadar okuyan kardeşlerimden Allah razı olsun. Allah'a emanet olun. Yorumlarda buluşma dileğiyle
Sizce de Müslüman ülkesinde yaşamamıza rağmen gerçekten Müslümanlığın hakkını tam veriyor muyuz? Yorumlarda buluşma dileğiyle?