Sadece onun yaşadığı şehri yazmama izin veriyorlar. Kalmak istemiyorum abimle. Abime bakıcılık yapacağım çünkü. O arkadaşlarıyla etrafı dağıtacak ben toplayacağım. Yemek isteyecek ben yapacağım. Her giydiğime , makyajıma, arkadaşıma falanda karışacak. Bir yardımcı olun nasıl vazgeçirebilirim annemgili?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kendi şehrinde oku
burada ilçedeyiz. Eğer burayi yazarsam merkez olacak ve yime yurtta kalmak gerekecek. Onuda istemiyorlar.
Zorla yaptiramazsiniz de
Onlarda öyle diyordu 😭
Gitme sende gitmezsen kimse gönderemez
Tercihimi yaparken bile yanımda olacaklar ne diyorsun sen...
Yurt başvurusu yap
Özel çıkar bana ona da para vermezler zaten inadına.
Peder zengin ya da memur mu
Zengin değiliz ama evimiz arabamız var. Üzerine tarla hisseside falanda var. Çıkmaz bu yüzden bize.
Vala çok zor bir durmdasin abi ile yaşamak. ne be
Cidden çok kötü. Abim ile yaşarım ben. Ama böyle abi abiyle yaşamak istemiyorum. Hayatımın içine edecek çünkü 😭
Yurtta kal ozmana
Ben başvuru yaparım. Devlet yurdu çıkmaz bana. Özel çıkarsa da o parayı vermezler. Abimle kalmak zorunda kalırım. Onları vazgeçirmek için çabalıyorum şu an ama ne yapacağımı bilmiyorum.
Adres ver kacırıym seni bizim universiteye gelirsn😅
Kaçmak istesem bende kaçarım zaten. Sana gerek yok 😅
Hangi üniversiteye gidicenki sen
Ankara'da herhangi bir üniversite yazmam lazım. Puff ben Ankara istemiyordum sırf abim orada yasiyor diye. Zaten bir anda fikirleri değişti annemgilin 2 hafta önce istediğim yeri yapabilirdim. Abim aradı konuştular artık ne dediyse fikirleri değişti.
Biraz aklını kullanya herseyi benmi söylüycem. tercih veririken ilk 2 sine gitmek istedigin 3. ye ise ankarayı yaz. annen gilede hoca yanlış yazmış veya ben saşırmışım falan de. En kotu ankarayı kazanamamışım burayi kazanmisim de
Tercih yaparken yanımda olacaklar. İyice kontrol edecekler. Ben sonra değiştirsem değiştirdiğimi anlarlar. Ben sevgilimle aynı yerleri yazacaktım ama mümkün değil artık. O Ankara yazacak yapacak bir şey yok gibi.
Evde yaptiklarini