Aile & Toplum İzmir in nerdeyse her semtinde olan bu uygulama sizin şehrinizde var mı? ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Büyük 25 küçük 10 gayme de değil ve bildiğin tertemiz helal olsun. Güncellemeler+1 yıl Bay bayan tuvalet ve bebek bakım odası arkadaşlar.🙋 İzmir in nerdeyse her semtinde olan bu uygulama sizin şehrinizde var mı? Cevapla Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
XxlAYUBOĞAN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Ayı bogancim 😈 Yorumla XxlAYUBOĞAN +1 yıl Haha Yorumla
_Steampunker_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl İstanbul'da da bu konteynerler oldukça temiz ama istanbulkart ile geçiş yapabiliyoruz:) büyük/küçük 1tl 😅 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl burada da öyle 😂 Yorumla _Steampunker_ +1 yıl Açıklamanı okuyunca ücretsiz olduğunu düşündüm 🤭 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,5b cevap paylaştı. 2005 te i, zmire gittiğimde bi günde 5 lira hela parası vermiştim. heryerde 1 lira paralıydı bizim burada böyle yok 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Az önce ESHOT kartımdan 1 TL düştü Yorumla scorpion026 +1 yıl yine paralı yani :D Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İzmir Belediyesi'nin en büyük projesi bu olmalı çünkü başka bir durum yok 0 10 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl 😆😆 tamam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanlışım varsa düzeltin Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Hangi partili olduğunu belli o yüzden seninle münakaşa etmem ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O tahmin ettiğin partiyle gurur duyuyorum Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Makarna beyin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir anne bir bayan olduğun için saygımı ve terbiyemi bozmayacağım Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Hırsızlara saygılı olduğun için ben sana saygılı olmayacağım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyse sen git heykel yap biraz Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Hırsızlara saygi duy Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnan Seninle tartışmak bile istemiyorum Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl büyük hizmet:)))) ama körfezin kokusu geçti mi yoksa hala kokuyor mu 0 7 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstanbul'da parasız mıamazsın hala kızı:) donuna yap diyor belediye ölümmmeleğiii +1 yıl Koku alamıyorum o yüzden bir fikrim yok Cevap sahibi +1 yıl https://www.youtube.com/watch?v=PqAE6Q3Jfoc Cevap sahibi +1 yıl haakızı:))) olur mu yaw:) ölümmmeleğiii +1 yıl Allah belanı vermesin 😆 Cevap sahibi +1 yıl bence de vermesin:))))) Cevap sahibi +1 yıl herkes suyu çeksin hacet giderdikten sonra:) buradan mesajımız bu olsun
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Kültürlü şehrin hayata bakış açısı farklı işte, ben burdayım diyo 0 0 Yorumla
bekleyeninim Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 46% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 366 cevap paylaştı. İstanbul'da da birçok ilçede var, uzun zamandır. 0 4 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Temiz mi peki burdakiler tertemiz çok şaşırdım bu kadar temiz beklemiyordum Yorumla bekleyeninim +1 yıl Evet temiz. Ücreti 1 lira. Ister nakit istersen İstanbul kartla turnikeden okutup geçebiliyorsun. Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl burada öyle ESHOT kartımdan 1 TL düştü az önce Yorumla bekleyeninim +1 yıl Güzel bir uygulama bence. Daha fazla yere yapılmalı. Yorumla
morgökyüzündeyim Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl İstanbul’da yaşıyorum burada var. 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Evet orada da var Yorumla
Emre3558123 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 329 cevap paylaştı. Aşık Veysel rekreasyon alanı mı odası 🙂 0 0 Yorumla
lil_liberty1776 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Türkiye'de yaşamıyorum ama Virginia'da var. 0 1 Yorumla lil_liberty1776 +1 yıl Gender neutral tuvaletleri var mesela ama Türkiye'de yok q. q Yorumla
entıni Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 584 cevap paylaştı. güzelmiş 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Evet gerçekten öyle Yorumla entıni +1 yıl en sevmedigim sey ortalık yerde emzıren kadınlar Yorumla
terenzi Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Mükemmel uygulama 0 4 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Kesinlikle ve tertemiz ben çok şaşırdım o kadarını beklemiyordum Yorumla terenzi +1 yıl Antalya'da hem tuvalet yok bir kaç tane var onlarda kirli Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Sayın Böcek bu kadar iyi çalışmıyor demek ki Yorumla terenzi +1 yıl maalesef , bu kadar alkol tüketiminin yoğun olduğu bir şehirde bu uygulamanın mutlaka olması gerekir Yorumla
fakeee121 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Ne bu nerden anlatalım 0 4 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl içini de çekerim bı daha 😉 Yorumla fakeee121 +1 yıl Cek ablam bedava mı bu Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Değil 1 TL Yorumla fakeee121 +1 yıl İyimiş baya kalaba mi Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bu ne oluyor? 0 12 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Tuvalet Yorumla Aksiyonbey-34 +1 yıl Tuvalet :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne güzell Yorumla Aksiyonbey-34 +1 yıl Evet ama bunların bile fiyatı arttı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne kadar? Aşağıdaki görüşte 1 tl yazıyor gayet uygun bence 😅 Yorumla Aksiyonbey-34 +1 yıl 😅😅😅1 TL ye artık zor geçen 3.5 verdim 🤣🤣🤣🤣 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl @Aksiyonbey-34 1 TL arkadaşım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ah be 3.5 çok fazla😂 milleti sağa sola işemeye zorluyorlar resmen Yorumla Aksiyonbey-34 +1 yıl 😅😅 aynen öyle millet sonra neden sağ sola işiyor napsınlar 2 TL su içip 3.5 geri işiyor millet Yorumla Aksiyonbey-34 +1 yıl @olummmelegiii1 TL kalmadı hiç bişey Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl @Aksiyonbey-34 az önce girdim ESHOT kartımdan 1 TL düştü Yorumla Aksiyonbey-34 +1 yıl O zaman yeni zamanlar oraya vurmamış @ölümmmeleğiii Yorumla
higheroo35 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Bostanlı mi burası 0 5 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Bornova Yorumla higheroo35 +1 yıl Hadi ya Bornova’da hiç görmedim ben Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Metronun karşısında nasıl görmezsin Yorumla higheroo35 +1 yıl Gerçekten görmedim hiççç.. Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Tamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ayı bogancim 😈
Haha
İstanbul'da da bu konteynerler oldukça temiz ama istanbulkart ile geçiş yapabiliyoruz:) büyük/küçük 1tl 😅
burada da öyle 😂
Açıklamanı okuyunca ücretsiz olduğunu düşündüm 🤭
2005 te i, zmire gittiğimde bi günde 5 lira hela parası vermiştim. heryerde 1 lira paralıydı bizim burada böyle yok
Az önce ESHOT kartımdan 1 TL düştü
yine paralı yani :D
İzmir Belediyesi'nin en büyük projesi bu olmalı çünkü başka bir durum yok
😆😆 tamam
Yanlışım varsa düzeltin
Hangi partili olduğunu belli o yüzden seninle münakaşa etmem ben
O tahmin ettiğin partiyle gurur duyuyorum
Makarna beyin
Bir anne bir bayan olduğun için saygımı ve terbiyemi bozmayacağım
Hırsızlara saygılı olduğun için ben sana saygılı olmayacağım
Neyse sen git heykel yap biraz
Hırsızlara saygi duy
İnan Seninle tartışmak bile istemiyorum
büyük hizmet:)))) ama körfezin kokusu geçti mi yoksa hala kokuyor mu
İstanbul'da parasız mıamazsın hala kızı:) donuna yap diyor belediye
Koku alamıyorum o yüzden bir fikrim yok
https://www.youtube.com/watch?v=PqAE6Q3Jfoc
haakızı:))) olur mu yaw:)
Allah belanı vermesin 😆
bence de vermesin:)))))
herkes suyu çeksin hacet giderdikten sonra:) buradan mesajımız bu olsun
Kültürlü şehrin hayata bakış açısı farklı işte, ben burdayım diyo
İstanbul'da da birçok ilçede var, uzun zamandır.
Temiz mi peki burdakiler tertemiz çok şaşırdım bu kadar temiz beklemiyordum
Evet temiz. Ücreti 1 lira. Ister nakit istersen İstanbul kartla turnikeden okutup geçebiliyorsun.
burada öyle ESHOT kartımdan 1 TL düştü az önce
Güzel bir uygulama bence. Daha fazla yere yapılmalı.
İstanbul’da yaşıyorum burada var.
Evet orada da var
Aşık Veysel rekreasyon alanı mı odası 🙂
Türkiye'de yaşamıyorum ama Virginia'da var.
Gender neutral tuvaletleri var mesela ama Türkiye'de yok q. q
güzelmiş
Evet gerçekten öyle
en sevmedigim sey ortalık yerde emzıren kadınlar
Mükemmel uygulama
Kesinlikle ve tertemiz ben çok şaşırdım o kadarını beklemiyordum
Antalya'da hem tuvalet yok bir kaç tane var onlarda kirli
Sayın Böcek bu kadar iyi çalışmıyor demek ki
maalesef , bu kadar alkol tüketiminin yoğun olduğu bir şehirde bu uygulamanın mutlaka olması gerekir
Ne bu nerden anlatalım
içini de çekerim bı daha 😉
Cek ablam bedava mı bu
Değil 1 TL
İyimiş baya kalaba mi
Bu ne oluyor?
Tuvalet
Tuvalet :)
Ne güzell
Evet ama bunların bile fiyatı arttı
Ne kadar? Aşağıdaki görüşte 1 tl yazıyor gayet uygun bence 😅
😅😅😅1 TL ye artık zor geçen 3.5 verdim 🤣🤣🤣🤣
@Aksiyonbey-34 1 TL arkadaşım
Ah be 3.5 çok fazla😂 milleti sağa sola işemeye zorluyorlar resmen
😅😅 aynen öyle millet sonra neden sağ sola işiyor napsınlar 2 TL su içip 3.5 geri işiyor millet
@olummmelegiii1 TL kalmadı hiç bişey
@Aksiyonbey-34 az önce girdim ESHOT kartımdan 1 TL düştü
O zaman yeni zamanlar oraya vurmamış @ölümmmeleğiii
Bostanlı mi burası
Bornova
Hadi ya Bornova’da hiç görmedim ben
Metronun karşısında nasıl görmezsin
Gerçekten görmedim hiççç..
Tamam