Bu yaşam tarzı bize uygun değil diyince yobaz diyorsunuz demediğiniz kalmıyor fakat insanların eskiden çok daha mutlu olduklarınıda itiraf ediyorsunuz. Gerçekten insanları anlamak mümkün değil hem eski insanlara cahil derler geride kalmışlar derler kendilerini çağdaş olarak adlandırırlar fakat eskideki insanların çok daha mutlu olduklarını kendilerininde mutsuz olduklarınıda itiraf ederler sizin düşünceniz nedir bu konuda?
İnsanlar sahip oldukları bugünki hayat tarzlarından memnun olmadıkları halde neden değiştirmeyede karşılar?
eskiden insanlarin daha mutlu olduklarina inanmiyorum
o zamanlarda hayat farkli sekillerde daha zordu 2008 yilindaki youtube’u animsayin reklam yoktu ama her seyi piksel piksel ve donarak izlerdik kamerasi olmayanlarla goruntulu konusamazdik websiteler cok yavas ve islevsizdi oyunlarin kalitesi dusuktu ve satin almak icin magazaya gitmeniz gerekiyordu internet alisverisi neredeyse yoktu herkes ayni markadan giyinirdi
aklima gelen birkac enstantane
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben size 2008 demiyorum eski dediysem bundan 50 yıl öncesine gidin siz inanmaya bilirsiniz fakat ailede bir ak saçlınız kaldıysa sorabilirsiniz..
50 yil oncesi, duygusal degil bilimsel verileri goz onunde bulundurursaniz hala cuzzam ve veremin goruldugu, anne ve cocuk olumlerinin cok yuksek oldugu, ulasimin daha bile kotu oldugu ve askeri bir darbe donemiyle geriye saplanmis bir hukumetin golgesinde, sagliksiz plastiklerin, polyesterin ve deterjanlarin insanlari kanser ve astim yaptigi, insanlarin tereyag yerine margarin kullandigi bir donemdi