Hiç bir şey yapmadığım taktirde onlara yürüyormuşum gibi davranmalarını anlıyorum ya kendi yolumdan giden normal bir insanım sen neden şekilden şekle giriyorsun piyasada şey mi kalmamış sanırsın o tek kalmış herkes onun peşinden yürüyecekmiş gibi davranıyorlar manyak lan bunlar bunlar sıyırmış
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılgenelleme yapmayın her kız öyle değil
ayrıca bazı kızların egolu olmasının sebebi yine siz erkekler
abazanlığınız yüzünden kriteri nefes alsın şeyine kadar indirip her kıza yazarsanız olacağı bu1152 Yorumla
Soran+1 yılDostum öyle biri değilim benim suçum ne ben seçici insanım hiç birine yazmam her Kıza kendime belli etmem o tip Kızların hareketlerini görmek zorunda mıyım kendi yolumdan gidiyorum işlerim oluyor bir yerde duruyorum diye Kıza mı yürüyorum
Cevap sahibi+1 yılo abazanlar yüzünden oluyor hepsi
kızlarda haliyle sizi abaza sanıyordur büyük ihtimal onlar yüzünden burada kızlara genelleme yapıp kızacağınız yere
bence o abazalara kızın çünkü onların suçu
Soran+1 yılTamam da güzel kardeşim insan hiç düşünmez adam dahi yüzüme bakmıyor sessiz sedasız yolundan gidiyor bu adam nasıl bana yürüyorsun size bu bahane gibi geliyor egonuzu tatmin ediyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılvalla o kızların amacını bilemem şahsen ama bahane değil bu abazanlar toplumu böyle yaptı hani kabul edin damacanaya bile hallenen erkeklerin suçu bu
Cevap sahibi+1 yılyani bu bariz bir gerçek
Soran+1 yılCanım benim bak Erkekler suçlu demiyorum bak sen anlamıyorsun Kızların işine geliyor bazıların abazanların haliyle bu kadar abazan çokken bakıyorlar talep çok herkes bana yürüsün kafası da var
Cevap sahibi+1 yılbazı kızların evet kafaları öyle o da var birazcık yararlanıyorlar bu durumdan bazıları orada haklısın
Soran+1 yılÖyle dengesiz ilgi yollusu da var sen nasılsın peki hiç yolda kimseyi takmadan yürür müsün
Cevap sahibi+1 yılevet zaten dikkatte çekmem
normal yürüyorum işte
Soran+1 yılAnladım kendi halindesin öyle olması gereken bu ben Kızlar rahatsız olmasın diye karşıya geçiyorum ya da yolumu değiştiriyorken nasıl beni abazan sanırlar anlam veremedim hiç öyle biri de değilim
Cevap sahibi+1 yıldeğilsen zaten sıkıntı etmene gerek yok
o kızları boş ver gitsin
ben sadece sorunun cevabını yazdım hepsi bu
Soran+1 yılNasıl boş ver bana da saçma sapan hareketler eden birileri çıkıyor neyini anlamıyorsun
Cevap sahibi+1 yılee boşverim ne yapmayacaksın sende hani toplum maalesef buna evrilmiş elimizden bir şey gelmez açıkçası toplumun nasıl düzeltileceğini bende bilmiyorum düzeltebilsem ilk o abazanlardan başlardım
Cevap sahibi+1 yıl*boşvermeyip
Soran+1 yılNe kadar saçma Arap kültürüne dayalı bir ülke
Cevap sahibi+1 yılmaalesef..
Soran+1 yılSenin de kafanı ağrıttım kusura bakma da ülkede ki tabular etkisi baya var
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle tabuları yıkabilsek belki bir şeyler düzelebilir..
yok yok sorun değil sohbet konusu her ne kadar kötü olsa bile
güzel sohbetti sağ ol
hem içimi de döktüm biraz bu konu hakkında işte
Soran+1 yılDüzelmez genler yetiştirme tarzı etkisi de olacaktır Cumhuriyet tarihinden bugüne aşırı geç kaldık güven yok Erkeklere güven olmaz ben şahsen Erkeklere güvenim yok zerre kadar adamlar potansiyel sapık ama işte baya geride kaldık Kız Erkek ilişkilerinde buda tabular baskılar kısıtlamalar
Cevap sahibi+1 yılbelki bir ediyor insan işte.. neyse
Soran+1 yılBir ediyor derken
Cevap sahibi+1 yılbir umut ediyor *
pardon eksik yazmışım kusura bakmayın
Soran+1 yılPeki umudun güvenin var mı Erkeklerde
Cevap sahibi+1 yılhayır
tek erkeklere değil kimseye yok
Soran+1 yılKız Erkek fark etmezken hayatta kimseye güvenin yok ailen dostun herkes :D
Cevap sahibi+1 yılyoo aileme var dostum yok kendimden başka bu yani
hem en iyisi böyle
kafa da rahat hem dlmgdf :D
Soran+1 yılKafan rahatsa sorun yok :D ama insan bir yerden sonra yalnızlık çekiyor hiç sevgilin olmadı mı yoksa tipe önem mi veriyorsun seçici misin :D
Cevap sahibi+1 yılolmadı ama olmaması tip değil güven şeysinden dolayı kırılmak üzülmek istemiyorum ben ondan ya da öldürülmek
böylesi daha iyi
Soran+1 yılAnladım neden olmadı ki güven sorunundan dolayı sende haklısın kendince bir şey diyemem ama birinin adım atması lazım ki ilişki oluşsun yoksa biz kiminle sevgili olacağız
Cevap sahibi+1 yılo da doğru da
açıkçası benim için pek sorun değil kafam rahat valla şu an gerek yok ki nasipte varsada olur diyorum ben nediyim
Cevap sahibi+1 yılbu konuyu dert etmiyorumda zaten dert edilecek bir tarafı yok
Soran+1 yılSen baya salmışsın kendini Kızım iyi Kıza benziyorsun sevdim seni kafa dengi birine benziyorsun sevgili olmuyorsun anladım arkadaşta kurmuyorsun :D
Soran+1 yılAçıkçası bende hiç sevgili yapmadım uğraşmak istemiyorum boş geliyor dedim yaşta geçti öyle yani
Cevap sahibi+1 yılyo arkdaşım var hanisadece yakın değiller bana göre o yüzden
Cevap sahibi+1 yılnormal arkdaşlarım var tabi o kadar da değil
Cevap sahibi+1 yılbana da boş geliyor zaten
Soran+1 yılAnladım sana tipimi göstersem yorumlar mısın tipsiz miyim çirkin diye genelde beni bazı Kızlar beğenmiyor da
Soran+1 yılNeyse yanlış anladın beni sadece tipimi yorumlamanı istemiştim nerde hata yapıyorum diye aşırı çirkin değilim de yani sadece tip yorumlaması onun dışında bir şey istemiyorum senden neyse
Cevap sahibi+1 yılhmm peki olur ama kızdan kıza göre değişir bencebu bunu kafaya takmayın
Cevap sahibi+1 yılgüzellik zaten göreceli
Soran+1 yılBilmem bazı Kızlar var takıntı yapıyor yoruma fotomu paylaşıyorum linke tıkla kusurlarım var mı
Cevap sahibi+1 yılpeki
Cevap sahibi+1 yılbekliyorum
lütfen çabuk olur musun uyuyacağım
Soran+1 yılKorkma patlıcan çıkmaz rahat ol öyle biri değilim :D korkmadan linke tıkma öyle pislik iğrenç değilim tipsiz miyim nasılım düşüncelerini söyle
Cevap sahibi+1 yılpeki tamam
Soran+1 yılFoto buraya geldi lan :D
Cevap sahibi+1 yılhmm bence o kadar yakışıklı değilsin ama tipsizd değilsin tam ortasını tutturmuşsunuz
Soran+1 yılGördükten sonra kaldırabilir misin fotoyu senin kaldırman lazım
Cevap sahibi+1 yıltamam gördüm ve kaldırdım
Soran+1 yılpeki nasılım ama dürüst ol kırılmam
Cevap sahibi+1 yılüstteki yorumlarda düşüncemi söyledim ben dikkatli bakın
tipsiz değilsiniz ama o kadar aman aman yakışıklı da değilsiniz bana göre
bence ortadasınız tam tutturmuşsunuz demiştim
Soran+1 yılTamam da herkes göreceli bakmaz herkesin bir seçiciliği vardır ben yakışıklı kendimi bulmuyorum zaten sen büyük konuşuyorsun sanki
Cevap sahibi+1 yılne hakkında büyük konuştum acaba anlamadım
neden bakmasın güzellik yakışıklılık görecelidir herkese göre değişiyor
Soran+1 yılNeyse bu konu uzar gider uykun varsa gidip yatabilirsin seni tutmamayım
Cevap sahibi+1 yıldur ama dur merak ettim neden öyle dediniz hani kötü bir şeyde söylemedim ve aşağılamadımda sizi
ne açıdan büyük konuştuğumu merak ediyorum
Cevap sahibi+1 yılbence bunu halledip gitsem daha iyi olur
Soran+1 yılKızım ben tip konusunda dedim ya sende alıngan çıktın
Cevap sahibi+1 yılya tamamda büyük konuşmadım
bana öyle geldiniz sadece dürüstçe fikirlerimi söyledim hepsi bu
Cevap sahibi+1 yılalınganlıkta yapmadım ayrıca sadece merak ettim hani o kadar ne dedimde büük konuştunuz dedi diye hepsi bu
Soran+1 yılAnladım ya boş ver ya sadece herkesin tip konusunu bilmeni çözemedim sana istek attım ekle sonra git yat :D
Soran+1 yılWporkazlm benim 😂
Cevap sahibi+1 yılyaa herkes olarak kıyaslamadım sonuçta gördüğüm çok tipsiz erkekler vardı yakışıklı erkeklerde biliyorum ve kendi kriterilerimde var hani onlarla kafamda kıyaslama ettim o kadar ona göre söyledim yani
peki iyi geceler
Cevap sahibi+1 yıltamam tamam anladım ve kabul ettim takip isteğinizi
Soran+1 yılAnlıyorum neyse sana iyi geceler kendine bak sonra konuşuruz bu yorum altına gel sonra sana söylerim tip kavramını iyi uykular
Cevap sahibi+1 yılpeki kib sizde
Soran+1 yılTamam tamam ne Kızım kafama vurmuş gibi oldum
Soran+1 yılburada mısın
Cevap sahibi+1 yılşimdi geldim :) merhaba
Soran+1 yılMerhaba nasılsın
Cevap sahibi+1 yıliyiyim sağ olun
Soran+1 yılMüsait misiniz bu arada benim işlerim vardı biraz hava aldım dışarda
Cevap sahibi+1 yılmüsaitim konuşabiliriz
Soran+1 yılAnladım dün beni yanlış anladın herkes aynı değil herkesin bir seçiciliği illa vardır
Cevap sahibi+1 yılee yani var evet ve kendi fikrimi aşağılamadan söyledim zaten ben
Soran+1 yılTamam da ben sizi kötüledim size ne ufak saygısızlık etmedim bende fikirlerimi düşüncelerimi aktardım size herkes aynı değil dedim
Cevap sahibi+1 yılee tamam ben size bana kötü davrandınız diye bir şey demedim zaten
Soran+1 yılO zaman sorun değil mesela herkesin hayallerin illa bir tip vardır eski çağlarda gibi görücü ile kimse evlenmez istemez yani devir değişti sence sana göre gönül ne demek gönül ota b1kada konur mu
Cevap sahibi+1 yılhayır herkes dış görünüşe bakıyor maalesef kitap kapağına bakılır gibi konmaz bence
Soran+1 yılAynen öyle güzellik yakışıklı algısı çok fazla bu ülkede herkes yalan söylüyor bakmam şöyle yapmam iş icraata gelince herkes susar Erkeklerde tipe bakıyor bu böyle Erkeklerde çok yalancı ya hayat çıkar üzerine kurulu ufak çıkarın olmazsa kimse kimseye sevgi mutluluk vermez Kadın olsun Erkek fark etmez
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle maalesef her şey çıkar üzerine kurulu kimse demiyor empati kurayım diye..
Soran+1 yılYok ya ekonomisi bozuk olan ülkelerde para hep ön planda olur isminiz neydi bu arada
Cevap sahibi+1 yılben bu siteye tanışmak için gelmedim kus bakmayın nickimin çevirisi tatlı cadı onu diyebilirsiniz
Soran+1 yılManyak mısınız ne tanışması ya biri sizin isminizi öğrense tanışıyor algılayacaksınız bak o sokakta Kızlardan ne farkınız kaldı şimdi
Cevap sahibi+1 yılgenelde tanışırken sorulur kaba olmanıza gerek yoktu kötü söz sahibinindir
Cevap sahibi+1 yılbunu da bilmiyorsanız öğrenin bir zahmet
Soran+1 yılSeni aklı başında biri sanırdım ne tanışması biri ile insan arkadaş olunca ismini sormaz mı bunu tanışma izdivaç olarak bakacaksınız hayır canım kabalık etmedim ve kötü söz söyleyeceğimi sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılizfivaç olarak bakmıyorum saçmalamayın ben sadece siteye tanışmak sohbet arkdaşlık vs için gelmedim o yüzden dedim zaten
öyle bir anda manyaksınız kabalık bunu da öğrenin
Cevap sahibi+1 yıl*manyaksınız demek
Soran+1 yılTamam da güzel kardeşim tanışmak isteseydim baştan söylerdim ya da belli ederdim normal şekilde sizinle konuşuyorum siz Arap kültürü etkisi altında kalmış gibi davranıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yıltamam da kardeş ben arkdaşlık kurmakta istemiyorum sırf tanışmak değil yani anladınız mı
Soran+1 yılBen daha size bir şey demiyorum sizin algılarınız düşük benim sana ne desem yanlış anlayacak kafadasınız
Cevap sahibi+1 yılben zaten benmle başka şekilde konuştuğunuzu söylemedim
Cevap sahibi+1 yılbilityorum o anlamda konuşmadıgınızı
Cevap sahibi+1 yılbu siteden ya da sanaldan arkdaşlık ilişki vs tasvip etmiyorum o yüzden hani umarım anlamışsınızdur beni
Soran+1 yılŞu an da ben size teklif etim ne dedim sizi buluşalım dedim size evlilik teklif ettim ufak isminizi sordum saçmaladıkça saçmaladınız sanki kötü bir şey söyledim siz bu kafayla oo kimseyle konuşamazsınız
Cevap sahibi+1 yılsanaldan zaten hani kimseyle konuşmak gibi bir amacım yok arkadaş dahi bile olsa
çünkü siz erkeklere hiçbir şekilde güven olmuyor maalesef kusura bakmayında
Cevap sahibi+1 yılbiliyorum hiçbirni yapmadınız ama ben arkdaş bile olmak istemiyorum kusura bakmayın
Soran+1 yılTamam bende o kafayla sohbet etmiyorum dedim sıkıntılı Kıza benziyorsunuz o sokakta ki Kızlar gibisiniz
Cevap sahibi+1 yıltanımadığınız birini öyle yargılamaya hakkınız yok
Cevap sahibi+1 yılben genel olarak zaten sanaldan arkdaşlık vs kurmuyorum tercih etmiyorum çünkü sanaldan saçma geliyor size özel değil
Soran+1 yılNeyse banla geçin gerçekten uğraşamam böyle yapacaksanız baştan söyleseydiniz evet bende Kızlara güvenmiyorum hatta siz Kızların da ne mal olduğunu biliyorum desem iyi olur mu neyse
Cevap sahibi+1 yılben kimseyi boş yere banlamam
bu yüzden sizi banlamaya da gerek yok buraya yazmasak yeterli
Soran+1 yılYargılamıyorum siz öyle davranıyorsunuz sizin konuşma şekliniz öyle
Cevap sahibi+1 yılsanaldan arkdaşlık vs kurmamak benim tercihim ve bu beni egolu yapmaz sadece kimseye hiçbir şekilde güvenmediğimi ve kendimi korumaya aldığımı gösterir yani hepsi bu
ben size abazan falan demedim ya da abaza yerine koymadım ki değilsiniz zaten o soktaki kızlara benzemem için sizi öyle sanmam gerekti bana öyle anlatmıştınız
Soran+1 yılSizin kafa birden gitti ne oldu size dün güzel konuşuyorduk yanlış bir şey yaptım
Soran+1 yılEgo ne lan ne egosu Kızım bak lafı nerden nereye getirdi :D
Cevap sahibi+1 yılyaa yanlış bir şey falan yapmadınız ben sadece arkadaş olamak istemiyorum sanaldan
ve genelde olmuyorum hani hepsi bu
yanlış bir şey yapsanız yüzünüze söylerdim
Soran+1 yılTamam Arkadaş ne hocam size ne ifade ediyor
Cevap sahibi+1 yılsokaktaki kızlara benziyonuz dediniz ya ondan dedim ben onlar gibi egolu değilim ve siiz abaza da sanmadım
Soran+1 yılOnlar ego tek yapmıyor saçma sapan hareketlerde ediyor en ufak şeyde benimle tanışmak için geliyor dedim sizde öyle yaptınız demin isminizi sordum benimle tanışıyor gibi yaptınız dedim
Cevap sahibi+1 yılsizinle tanışıyor gibi yapmadım
isim sorulursa tanışmak ya da arkdaş olamak istiyorum demek oluyor bu bben ikisni de istememdğim için kabul etmedim
Soran+1 yılSiz kapalı mısınız
Cevap sahibi+1 yılhayır neden sordunuz ne alaka şimdi
Soran+1 yılPeki nerde yaşıyorsun bunu da tanışma olarak algılamayın
Cevap sahibi+1 yıltrabzon
Soran+1 yılAnladım ama soğuksunuz insanlara karşı onu fark ettim
Cevap sahibi+1 yılevet öyleyim ama bundan da memnunum
Cevap sahibi+1 yılzaten sanalda saçma zaten göremiyrosun falan boş zaman kaybı gibi geliyor bana ama belki arkdaş lunabilirde
ilişki hiç olmaz tabi ki genel olarak konuşuyorum üzerinize alınmayın
Cevap sahibi+1 yıl*olunabilide
Soran+1 yılSiz soğuk baya soğuksunuz değil siz değil sanal normal reelde bile yapamazsın hiç bir alanda bile Arap kültürü beyninize işlemiş ya da yapınız bu bilemem soğuk insan arkadaşlık kuramaz ilişkiye gelene kadar ooo
Cevap sahibi+1 yılbir kaç arkadşım var ve yapı olarak öyleyim arap kültürü falan değil
Soran+1 yıl😂😂 Soğuksun ya arkadaşların seni sıkıcı bulmuyor mu sen nasıl yaşıyorsun ya
Cevap sahibi+1 yılsoğugum ama eğlenceli biriyim hani benimle arkdaş olan bilir zaten dışardan tabi sıkıcıyım dfkmgkd :D
Cevap sahibi+1 yılöyle dümdüz yaşıyoruz işte dklmdg :D
Soran+1 yılSende şunu fark ettim yabancılara baya soğuk mesafeli davranıyorsunuz siz birine ısınmadan arkadaş olamazsınız buda uzun sürecek gibi :D
Cevap sahibi+1 yılaynen biraz kişiye de bağlı ama ısınırsam eğğer içimdeki canavarı çıakrırım eğleceli insan falan olurum hani ama tabi güvenmem normal arkadş şeklinde
Soran+1 yılAma sizin bu soğukluğunuz her şeyi yanlış anlamanız nedir sosyalleşin bence böyle olmaz yoksa sizden kaçar benden demesi
Cevap sahibi+1 yılyok ya böyle iyiyim gerek yok
Soran+1 yılAma için öyle demiyor sen güven sorunu yaşıyorsun o yüzden öylesin
Cevap sahibi+1 yılevet ama yinede memnuum bundan en azından üzülmüyorum bişey olmuyor boş ver böyle daha iyi
Soran+1 yılKiminle karşılayacağını bilemezsin herkese ters davranma herkesi itme belki iyi şeyler olacak nerden biliyoruz gidip kaba saba seçme sende bak kıskanç kısıtlayıcı Erkeklerle çıkma onlar seni mutlu edemez
Cevap sahibi+1 yılbiliyorum sevmiyorum zaten o tip erkekleri
Soran+1 yılAman uzak dur onlar baskılar kısıtlar kanma iki üç sevgisine hepsi yalan dolan ama yaşadığın yerde çok sanki tiplerden :d
Cevap sahibi+1 yılya biliyorum öğüt vermenize gerek yok yeter ya itici oluyorsunuz sizden öğrenmek istemiyorum
Soran+1 yılÖğüt itici? ne diyorsun sen ya
Cevap sahibi+1 yılevet itici
öğüt vermenizi istemedim ben
Cevap sahibi+1 yılbunu sürekli yapmanızda cabası
Soran+1 yılÇünkü Türkiye gibi geri kafalı ülkelerde tipler daha sık seviliyor Orta Doğu kafasından çıkamıyoruz
Cevap sahibi+1 yıltamam da ben öyle biri değilim bunu anlamanız gerkeirdi o kdar yazıştık burada
Soran+1 yılOnu ben bilemem beni de siz yanlış anladınız ona bakarsan
Cevap sahibi+1 yılhmm peki ama öğüt vermeyin ben biliyorum vermenize gerek yok
Soran+1 yılNeden kendini zeki mi sanıyorsun :D
Cevap sahibi+1 yılzeki miyim bilmem ama orta doğu kafası gibi gerikafalı değilim
Soran+1 yılPeki yaw kızmayın bir şey demedim :D
Cevap sahibi+1 yılkımzadım sadece öğüt yerinde kızmıştım hepsi bu
Soran+1 yılBu öğüt değil sadece uyarıyorum sizi
Cevap sahibi+1 yıltamam uyarıda istemiyorum
Soran+1 yılNeden gerginsin
Cevap sahibi+1 yıldeğilim sadece peş peşe uyarı vermeniz çok biliyormuş gibi bana itici geldi ve sinirlendirmişti beni o kadar
ama şu an değilim
Soran+1 yılÇok biliyorum demedim ama kendi tecrübelerime dayanarak diyorum ben çok konuşuyorum sanaldan insanlarla kimin ne yaptığını ben bunu sevdim bu ona inanıyordu bende kandım vs vs şeylerle karşılaşıyorum insanlar ilişki konusunda baya geride maço kıskanç sevecek kadar
Cevap sahibi+1 yılhmm peki neyse ben yarmaya gidiyorum iyi geceler
Soran+1 yıltamam
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5Cevap
+1 yılUkraynalı ve Rus geldi onlara yazıl. Türk kızlarının egosundan artık selam bile vermiyorum. Kendileri yanışıyor yüz vermeyince sinirleniyorlar ama cokta umrumda değil yani 😅
12 Yorumla
Soran+1 yılTürk Erkekleri kıro kaba vahşi ormandan kaçmış gibi yabancılara davranıyor hangi yüzle yazacağız
- +1 yıl
Afgan ve Surilere yazıl 🙃🙃
Kim o burnu havada kızlar göster sürteriz burunlarini 😅
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜlkede o kadar kadın kız öldürülünce haliyle korkuyorlar.
16 Yorumla
Soran+1 yılOna bir şey diyeceğim yok olabilir ama bunlar eskiden de böyleydi
- +1 yıl
Afganlara yaz
Soran+1 yıl@jhooonwick Ne diyorsun gevşek
- +1 yıl
Küfür mü ettik aslan parçası Afgan beğenmiyorsan Suriyeliye git yakışır sana
Soran+1 yıl@jhooonwick Seni tutarım seni tavanda lamba yapar her gece seni aydınlatırım ite bak bir kendine bak kim Arap önce kendine bak
- +1 yıl
Sana Arapsın dedimmi
her kız aynı değildir ama çoğunlukla insanlar egolarını sürekli tatmin eder o yüzden cinsiyet ile alakasız
15 Yorumla
Soran+1 yılS1kerim onun egosunu o köpek olsun o gelsin ayağıma
Soran+1 yılNeden o yapıyor da ben niye yapmamayım
Soran+1 yılYapmıyorum ama gitmem de kimsenin ayapına
+1 yılHep öyleydim ne bilim öyle doğmuşum
05 Yorumla
Soran+1 yılHer Erkek gördün mü sana yürüyor gibi düşünüyorsun
- +1 yıl
Hayır ne alaka
Soran+1 yılÖyleyim dedim ya
- +1 yıl
Burnu havada öyle değil ki