Her yerden izleyen rahatsız eden takipçi?

Merhaba arkadaşlar bir paylaşım sitesinde canlı yayın açıyordum ve canlı yayınlardan para kazanıyodum. Herneyse öyle keyfine de açıyodum burdan bir cocukla tanıştım kanka olduk gibi bir şey oldu çocuğu moderatör yaptım her yayınıma geliyodu ama soyadımı bilmiyodu yayından yayına çocukla arkadaşca konuşuyodum.
çocuk sildiğim yüklediğim videolara kadar bana söylemeye başlayınca rahatsız oldum sonra bir onda soyadımı bulup instagramdan ekledi daha sonra ben 100 video içinden 1 video bile silsem bana “ neden sildin” diye soruyordu. Beni baya takip ediyodu sonra ben rahatsız oldum devam edersen mahkemeye vericem seni dedim. Bu gitti başka hesapla geldi ismini farklı yaparak ama bu olduğunu anladım daha sonra avukata verdim. Avukat ailesine ulaştı çocuk avukata özür diledi yalvardı affedin uzamasın diye keza ailesde öyle. Bir daha asla yazmayacağım dedi. Aradan yine bir kaç ay geçti bu cocuk yine ortaya çıktı yine beni takip ediyor. Yani daha napılır ki buna. Ailesine kadar gittim arsız her şeyimi araştırıyo gizli hesaplardan fale hesaplardan yayınıma giriyo
Her yerden izleyen rahatsız eden takipçi?