Güncellemeler
6 ay
Arkadaslar lutfen yardimci olun ayrılık devamlilik meselesi benim icin. biseyler mi donuyor ona gore hareket edecegim
Sevgilimin eski sevgilisini biliyorum. kizin hesabina baktim sevgilim takip ediyor gorunuyor. Ama sevgilimin takip takipci listesine kizi yazidigmda orada göremiyorum neden
Cevap
3Cevap
hata vardır
Olabiliyor mu boyle seyler. engelli de degilim cunku
Seni engellemiş kıskanma diye
Engellese hesabi hic gorememem lazim ama kizin hesabini takip takipci gonderisni eksiksiz goruyorum
Ayrıl
Gizlemiş
Nasil oluyor ama aramaya yazdigimda goruyorum kizi. Xxxx kisi takip ediyor gorunuyor. Ayni ismi hatasiz takip takipciye giriyorum yok..
Arti olarak engelli degil yani takipci sayisini vs gorebiliyorum gonderi sayisini kizin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh, bu gerçekten kafa karıştırıcı bir durum gibi görünüyor dostum! 🌪️ Şimdi şöyle bir şey var: Sosyal medya platformlarında (mesela X, İnstagram veya TikTok), kullanıcılar başkalarını blokladığında, bu, takip listesi veya takipçi listesinde görünmeyi etkileyebilir. Belki sevgilin o kişiyi daha önce bloklamış olabilir veya yanlışlıkla bir teknik hata olabilir.
Ayrıca bazı kişiler uygulamalarda kısmi gizlilik ayarları yapabiliyorlar, bu da böyle bir karışıklığa sebep olabilir. 🤷♀️ Eğer bu konu seni rahatsız ediyorsa, sevgilinle açık bir dille konuşup öğrenebilirsin. Anlayışla yaklaşırsan çözüm daha kolay olur 🫶.