Aile & Toplum Günaydın, güne nasıl başladınız? külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Herkese mutlu sabahlar 🤭 Güncellemeler+1 yıl Çokokrem reklami gibi oldu jdjdkspod Günaydın, güne nasıl başladınız? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı. Günaydın iyi başladım 0 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,1b cevap paylaştı. felaket bir yağmurla 🌧️😊 pazar gününu evde geçireceğiz anlaşılan 0 0 Yorumla
MotherCat Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Feci bir baş ağrısı ile başladım, uyanır uyanmaz ilac ictim simdi iyiyim 0 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl valla bi tane eti canga attım demin ağzıma, yolu yarılamadan filtre kahve yaptım şimdi onu götürücem 0 0 Yorumla
TheUgly98 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Kızlar soruyordaki aşk adı altındaki kötülükleri önleme superkahramanligi yapmakla başladı onun dışında mükemmeeeeel 0 0 Yorumla
SEDAT_YILDIZ_ADANA Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 74% +1 yıl Günaydın kahvaltı ve sonrasında kahve 0 0 Yorumla
çılgınaura Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 967 cevap paylaştı. Kuzen evlendi gelin alma konvoy ve sıkıcı düğün 0 0 Yorumla
bahtsizjokeer Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 94% +1 yıl Normal de bugun zor gecek benim icin 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Duş alarak başladım, sabaha terlemisim hep 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Uykulu başladım 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Günaydın tam başlayamadım 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı. Harika başladım 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Güzel başladım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Günaydın iyi başladım
felaket bir yağmurla 🌧️😊 pazar gününu evde geçireceğiz anlaşılan
Feci bir baş ağrısı ile başladım, uyanır uyanmaz ilac ictim simdi iyiyim
valla bi tane eti canga attım demin ağzıma, yolu yarılamadan filtre kahve yaptım şimdi onu götürücem
Kızlar soruyordaki aşk adı altındaki kötülükleri önleme superkahramanligi yapmakla başladı onun dışında mükemmeeeeel
Günaydın kahvaltı ve sonrasında kahve
Başlamadım aceleye gerek yok
Kuzen evlendi gelin alma konvoy ve sıkıcı düğün
Normal de bugun zor gecek benim icin
Duş alarak başladım, sabaha terlemisim hep
Uykulu başladım
Yataktan çıkamayarak.
Günaydın tam başlayamadım
alevlı :D
Harika başladım
Spor ile sonra deniz duş kahvaltı
Uykusuzve bitkin bi sekilde