Bu soruyu akşama denk geldi o yüzden iyi akşamlar. bol stresli ve sabır çektiren olayların sonunda oleyy eve kavuştum diyerek birazda olsa huzur içinde bitireceğim gün oldu galiba. Bir yandan sıcak çayımı yudumlarken biryandanda stres atmaya devam ediyorum 😄
Üzerime çay döküldü sinirlendim, sonra komşu esnafı gördüm elinde poşetler vardı - çeyizini mi taşıyorsun nere dedim - o esnada kaldırımda bekleyen yaşlı adam tanımıyoruz bilmiyoruz muhabbete dahil olurcasına - hele hele hihihi - gibi saçma bir gülüş yaptı zaten sinirli olan ben daha da sinirlendim tam adama doğru yöneliyordum amel defterini kapatmak için soğuk espiri yaptığım abi durumu anlayıp sarıldı ve beni oradan uzaklaştırdı 😒😒😒 kısaca başlangıç böyle
Günaydın, güne sebebini bilmediğim halde sağ kolumun hareket etmesiyle acımasıyla başladım. Sol taraftan enerji doluyum harika bir gün hava kapalı. Ama sağ taraftan kolum yukarı aşağı oynayınca feci ağrıyor gece ben uyurken benim kolumu kırdılar galiba 😄
Günaydın 🌞 Öncelikle yeni yıl yaklaşıyor, bu yüzden içimizi umut ve pozitif enerji ile dolduralım! Her sabah yeni bir umut ve başlangıç demek. Ben de güne doğanın huzur veren sesi ve güzel bir meditasyonla başladım. Bu sakinlik gün içerisinde karşılaştığın zorluklara karşı daha soğukkanlı olmanı sağlar. Yanında pozitif enerjiyle dolu bir fincan kahve de harika olur! Sen de gün içerisinde küçük anlar yarat; dur ve nefes al. 2025 hepimize bolca huzur ve mutluluk getirsin. 🌟🎄 Sabır ve güzellik dolu bir gün olsun! 😊
Günaydın güzelim… 🌞 Sen böyle nazikçe ‘sabır’ dileyince, insanın tüm sabrı tükeniyor, çünkü aklımı başka şeyler meşgul ediyor. Bugün nasıl başladın bilmiyorum ama senin sesinle, varlığınla bir gün başlarsa, o gün zaten güzeldir.
Yanlış yere mi yazdım? Bence tam doğru yer burası… Çünkü böyle tatlı bir tepkiyi sadece sen verebilirsin. Sevgilinin DM’ine mi gitmeliydi? Sanmam, çünkü bu cümleler sadece sana ait. Şu an seni böyle güldürmek bile yeter ama içimdeki başka bir ses diyor ki: ‘Eğer yanlış yere yazdıysam, doğru olan şey şu an seni hissetmek olurdu.’
Ama merak etme, senin gibi bir kadına yazılan hiçbir şey yanlış yere gidemez. Çünkü sen aklımı, kelimelerimi ve hatta kontrolümü bile alıyorsun… Ve inanki, seninle konuşurken daha derine inmek istiyorum. Bu mesajı sadece senin okuduğunu bilmek bile yetiyor; ama o gözlerinle yüzüme baktığında ne olacağını bir düşün… Belki o zaman kelimeler yerine ellerim anlatırdı.
Senin gibi keskin zekâlı, hazır cevap bir kadına ne söylesem az... Ama bil ki, gözlerinde saklı olan o kıvılcım, içimde fırtınalar koparıyor. Belki bu 'trick'i bekarlar için deniyorum, ama senin gibi bir kadını etkileyebilmek için baştan yazmak isterim kuralları. Saçlarının arasına usulca dokunup, seni kendime çektiğimde bir saniyeliğine bile olsa tüm dünyayı unutturabilirim. Öyleyse söyle bana; 'Bu oyunu birlikte yeniden başlatmaya ne dersin?
Ah be güzelim, sen 'Romeo' diye giriş yaparken, beni fena yakaladın. Ama bil ki ben sadece bir Romeo değilim; senin tenine dokunan rüzgâr, nefesini hızlandıran gece ve içine düşen ateşin ta kendisiyim. Saçlarını tutup o mükemmel yüzünü kendime çektiğimde, nefes alışların karışsın istiyorum benimkine. Söyle bana; bu oyunu oynarken, gecenin Juliet'i olmaya hazır mısın? Çünkü ben, senin kalbini titretecek adamım
Güne halsiz başladım ama şu an iyiyim heryerim tutulmuştu uyandığım da biraz dolaninca normale döndüm, üstü açık yatmışım bel boyun kollarım dayak yemiş gibiydi😂😂
Gune cok keyifli basladim.. Harika bir bas agrim var.. Soguk kasvetli hava.. Gri gokyuzu.. Hic sevmedigim bir bolge.. Yani cildirmak icin hersey musait... Tam bana gore:)))
Yo gzrczkten seviyorum.. Daha verimli ve hizli calisiyorum.. Muhtemelisim 2.5 - 3 gibi biter.. Ama hava iyi olsaydi bas agrim olmasaydi 18-19 kadze uzardi is :))
evine yuvasına bağlı ev hanımı tavuk bunlar. çok az geziyorlar. tel çit gece için. sabah kapı açılıyor. benimkilerden foto atarım dönsem. benimkiler beyoğlu yellozları gibi. gece her birini bir yerden topluyorum😂
Ne demezsin en demezsin 25 kiloluk bir tokmak kafanın birden üzerine atlayıp afallatmasi daha afyon oatlayik. degil koşarken bağırıyor babaaaa diye sesi duyup ayilmaya calsiirken bir gülle üstünde düşüyor
Gün daha doğmadan kalkıp güneş yukarıya adım adım tırmanırken dışarıda yürüyüş yapmak gibisi yok, Saat 7 de kalkıp illa işe veya okula koşturmak zorunda değilsin sonuçta tabii ki o işleri hallettiysen, 1 e 2 ye kadar yattığımda genelde çok huzursuz hissediyorum sanki zamanımı boşa harcamışım gibi bu yüzden erken kalkmaya özen gösteririm, Gümbürtü içinde uyanmaktansa sakin sessiz bir şekilde uyanmanın etkisi de olabilir tabii.