Ne kadar doğru bilmiyorum açıkçası evet hayvan seviyorum özellikle köpek çok seviyorum ama çevremi ailemi de bırakıp sadece hayvan dostlarımla yanılz yaşarmıyım düşünmedim evet dünya da kötü insanlar var seni yanıltan hayal kırıklığına uğrattan insanlar var bunlardan uzak durmak istiyorsan hayatından çıkaracaksın. kötü insan olduğu kadar iyi insan da var eğer böyle bir karar alırsam yeni insanlar tanıyamam iyi ya da kötü ne olursa olsun insanlardan kopmak ne kadar doğru bilmiyorum.
Kesinlikle çok haklısın 👏 tam da ideali dediğin gibi, yine de pes etmemek ve mücadele etmek gerek. Dünya bir kaç yanlış insandan ibaret değil, ne olursa olsun kendimizi toparlayıp daha bilinçli ve aydın bir şekilde devam etmeliyiz.
İnsanlara hiç yakın olmadım ailem hariç. Arkadaşım falanda yok. Bi muhabbet kuşum var onunla ilgileniyorum. Doğayla iç içeyim çiçek ekiyorum mutfağa giriyorum, kitap okuyorum, film izliyorum, örgü örüyorum kendimi mutlu edecek şeyler yapıyorum güzel oluyo insanlardan uzak takılmak. Tavsiye ederim. 😊
Kedi ve köpek sevdiğim de stresin azalıyor mutlu oluyorum ama insanlarla konuşunca sinir olma ihtimalim yüksek oluyor bu yüzden imkanı olan hayvanlarla zaman geçirsin desteklerim
Ben mutlu olduklarına inanmıyorum ya, saygı duyarım ama bence abartı. Zarar gören herkes uzaklaşsın mı yoksa kabullenip daha bilinçli bir şekilde yeni insanlar tanımaya devam mı etsin? 🙂 Hayvanlar insan için ikincil ihtiyaçtır, insan ise birincil
Mutlular mı değiller mi bilemeyeceğim ama huzurlu oldukları kesin. Birde çok kırıyorlar bazı insanları artık onlarında mücadele edecek gücü kalmıyor uzaklaşıp sakin bir hayat istiyorlar.
Peki hiç mi konuşmuyorsunuz kimseyle, çünkü bir bakış bile ilişkinin kopmadığı anlamına gelir. Belki de zihninizde kendinizi böyle sanıp gerçek hayatta az da olsa iletişiminiz var? 🤔