Tebrikler kardeşim. Gazi de olan hocama da buradan selamlar. 😀 Bugün yorucu geçti ve hala bitirilmeyen işler var. Yarısından fazlası bitti ama kalanı bana ben onlara bakıyorum. Şu hafta bitsin diye dua ediyorum.
Hayırlı uğurlu olsun, tahsil yolunda Rabbim daima başarılı kılsın.
Hayatta bir yerler filizlenirken, bir yerler muhakkak solar. Biz bugün maalesef filizi solan bir ailenin yanında olma derdindeyiz, Rabbim hayırlı ömürler versin inanlara...
Hmm demek ki dünkü heyecanın mezuniyetinle ilgiliydi. Hiç aklıma gelmemişti çünkü ben seni mezun sanıyordum 😅 tebrik ediyorum ve darısı bir an önce atanmana diyorum örtmenim :))
Eğer öyle söylemeseydim üstüne toprak atmış olurdum 😅 ama şimdi uyardım seni, gardını alırsan üstüne toprak değil gül atmış olurum 🙃 Hah şöyle ol, o günlere göster gününü jsjdjd
(Hikaye devam ederken mert olursan, hikayenin sonunda pert olmazsın jdjd) O değil de ne cümle kurdum beee
YAAA bebeeeğiimmmmmmm naaasııılll mutluu olduuummm oyyy o elini yerimm canım benim ya Rabb'im hayırlı eyleesiinn her günün böyle heyecanlı, güzel ve mutlu geçsin seni seviyorumm.🤍