Babamın ilk evliliğinden olan çocukları miras için annemle mahkemelik oldular. Ne yapmak gerekiyor?

Arkadaşlar annem ve babamın ikinci evliliğiydi. Babamın önce ki evliliğinden 4 çocuğu var 3 abim 1 ablam. Eski eşi vefat etmiş ve babam annemle evlenmiş ben ikinci evlilikten olan tek ortak çocuğum yani. Babam geçen Ağustos ayında vefat etti ve babamın çocukları ne kadar kötü ve sinsi anlatamam…babamın bir sürü malı var ama hiç bölüşmek istemiyorlarmış annemin almasını istemedikleri için. Türlü türlü dolaplar oyunlar çevirip insanların yürekleriyle oynamaktan başka bir şey yapmıyorlar. Annem babamın 21 yıllık eşiydi ve şimdi diyorlarmış ki inşallah kadın ölür öyle bölüşürüz bu kadar aşağılık hareket görmedim ben. Abimin biri annemden 4 yaş diğeri de 5 yaş küçük zaten. Yaşlarından başlarından da utanmıyorlar. Şimdi resmen her şey mahkemelik oldu ama mahkeme de o kadar yavaş ilerliyor ki. Başına böyle olaylar gelmiş arkadaşlar var mı? Varsa ne yaptınız ne yapmak gerekir böyle durumlarda?
Babamın ilk evliliğinden olan çocukları miras için annemle mahkemelik oldular. Ne yapmak gerekiyor?