Aile & Toplum Sevdiklerine nazın geçer mi? emreprofil Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Şaka veya espri yapsan alınırlar mı? Ben genelde uğraşarak sevgimi gösteriyorum: ) Sevdiklerine nazın geçer mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Sevdiğim kimse yok 0 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evet geçer hepsi çok tatlı Kızlar Bir Adım Öne 1 0 Yorumla
Uzeyy Takip Et Master Yaş: 25 , eic 44% +1 yıl Naz yapmam Şaka veya espri yapınca da alınmazlar 1 0 Yorumla
hüzünlükeksıla Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Kişiye bağlı değişkenlik gösterir eğer alıniyorsa kafa dengi degildir boş ver 3 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Geçiyor @edameda06 ya 🚬 1 3 Yorumla emreprofil +1 yıl Sigarayı koydun canım çekti senin yerinede yaktım abla bir tane😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl Afiyet olsun yarasın 🤣 Yorumla emreprofil +1 yıl Eyv hep beraber😂🙏🏻 Yorumla
Uğurböcegikaracat Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Bu sana değil karşındaki kişinin karakterine bağlı eğer sevdiklerin alıngan yapıdaysa geçmez 1 0 Yorumla
snowflake12 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 354 cevap paylaştı. Geçmiyor :( 1 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çoğuna geçer. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sevdiğim kimse yok
Evet geçer hepsi çok tatlı Kızlar Bir Adım Öne
Naz yapmam
Şaka veya espri yapınca da alınmazlar
Kişiye bağlı değişkenlik gösterir eğer alıniyorsa kafa dengi degildir boş ver
Geçiyor @edameda06 ya 🚬
Sigarayı koydun canım çekti senin yerinede yaktım abla bir tane😂
Afiyet olsun yarasın 🤣
Eyv hep beraber😂🙏🏻
Bu sana değil karşındaki kişinin karakterine bağlı eğer sevdiklerin alıngan yapıdaysa geçmez
geçiyo da bi tanesine geçmiyo
Evet geçiyor çoğunlukla
Alınmazlar anlarlar beni
Geçer
evet şakalaşabilirim
Geçmiyor :(
Geçer
Geçer
Çoğuna geçer.
geçer geçer :)
Geçer