AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
Bir öğün ya da günlük yemek bedeli neyse o verilmeli diye düşünüyorum.
İnsanların içleri kokuşmuş, tabiki verilmeli.. Sürekli geliyorsa sigortası da olmalı.
Günlük sigorta da var diye biliyorum. Gerçekten kokuşmuşlar... Yemeği de çok görmek nedir, umarım böyle bir insana dönüşmem hiçbir zaman...
Bu soruyu sormak bile kötü düşüncesi bile kötü elbette verecen
Verilebilir. Ne var bunda. Bunu da mı memleket meselesine dönüştürdüler
verirseniz siz kazanırsınız veren el alan elden üstündür
Yoruluyor emek harcıyor tabii ki de verilmeli yemek bu.
İnsan gibi beraber yenmeli emekçi kadınlar, adamlar neden ezilsin?
Tabi ki yemek verilmeliii veya ne istiyorsa sipariş edilmeli..
çalışma hakları var öğlen yemeği her çalışanın hakkıdır
Ewwt o temizlik yaparken, bende yemek yapiyorum sonra birlikte yiyoruz parasını alıp gidiyor.
Verilmeli, sofraya 1 tabak fazla koyarsın zor değil
Tabiki de ya aç aç mı çalışsın o insan? Bu soruyu bir de utanmadan sordun mu cidden! Yazık be
Yani çay kahvede içiyor. Niye verilmesin. Kültürümüz bu yönde.
Egonuzda boğulun hayır diyenler, köle çağırmıyorsunuz utanmazlar !!
Bence verilmeli. Ayıp olur yoksa. Bizim kültürümüzde misafirlik önemli.
Sana emek harcayan kim olur ise olsun Eğer yemek yiyor isen masana davet edersin.
istediği para içinde zaten.
benım sıgortalı elemanım degıl . ne yemeği?
Aç mı kalsın o zaman anlaşılsin kendi yemeğini getir vs tarzı...
Pasta içecek ya da yemek ya da çay ve kurabiye filan evde ne varsa işte ikram yapılmalı
Yemek olmasa bile o yorgunluğa iyi gelecek ikramlar muhakkak verilmeli. İnsan olan yapar
Cömert insan isen verirsin, cimri isen misafir bile aç kalkar sofradan..
Eve kim gelirse gelsin , verilmeli. Hatta sorulmaz direkt hazırlanır
Oda insan sonuçta yedirilmeli bence gırtlağına kadar hemde
Yazılı bir kural yok ortada ama kendiniz yemek yerken onada verilmeli diye düşünüyorum
Evet verilmeli zaten devamlı aynı eve giden kadın kendi yapıp yiyorlar ev sahibiyle
oda bir insan bence bi kap yemekde olsa verilmeli diye düşünüyorum gerekirse bi döner filan söylenebilir dışarıdan
Kesinlikle verilmeli. Ben veririm birlikte yer sohbet de ederim. Bazi insanlar temizlikci hanimlarin insan olduğunu unutuyor. İhtyaci olmasa senin b*klu evini niye temizlesin
Verilmemeli diyenler neyin kafasını yaşıyor ya... Arkadaşlar temizliğine işçi çağıracak paranız var da bir yemek sipariş edecek paranız yok mu? Bencil olmayın lütfen ayıp denen bir şey var.
Evinde olan yemekten verirsin sorun etmezler , ya da dısardan söylemen lazım. Tabi tercihe kalmıs ama versen iyi olur
Ekşide gündem değil miydi bu ya? 😄
Bence verilmesinde bir sakınca yok. Verilebilir de verilmeyebilir de.
İnsanlık ölmemiş Allah için parasıyla gelse de işini yapıyor evinde aç insan varken bir tabak yemek çok görülmemeli
Sadece temizliğe gelene de değil boya badanaya tadilata gelene de hep yemek çay filan veriyoruz
Boyacı lazım mı
@ÇirkinKral00 hahah yeni yaptık 😂 ama kahvaltı öğle akşam yemeği full karşılanıyor 😂
Kız vallahi temizliğede gelirim
Bu soruları ekşi sözlük den çalıp sorduklarına yemin ederim ama ispatlayamam
işini yapar gider der bazıları ama hepimiz misafiriz şu fani dünyada verilse daha uygun olur.
Verilecek tabikide köle değil ki o helal para kazanmaya gelmiş. Verdigin 1tabak yemekle fakirleşmeşsin. Veren el her zaman alan elden iyidir
Bence olay şu eğer yemek saati ise öğle yemehi gibi tabiki ona da bir tabak konulur neden olmasın aksi yablis hatta ama normal bir anda neden verilsin ki sen bile yemiyorsun
Yemek aşırıya kaçabilir ama içecek brseyler olabilir
Bir tabak yemekten kimseden bir şey eksilmez. Verilmeli tbaiki
ben yemekte veriyorum üstüne bide sevişme hediyesi veriyorum bide giderken para
Evet tabi ki. Bazen sofraya beraber oturuyoruz bazen kadın tepsiye alıp götürüyo artık nasıl isterse
Günlük ne kadar oldu?
yemek bilmem ne falan bunlar zaten baştan konuşulmalı.
Temizliğe para oduyoruz zaten yemekle ugrasacaksak temizlikçi niye aldık zaten disardan söylesek o kadar pahaliki
Tabii ki verilmeli. Evdeysem yemek yapiyorum birlikte yiyoruz. Evde degilsem disaridan istedigi yemegi soylemesi icin para birakiyorum.
mükellef sofra hazırlamasan da bi kahve ikram edersin. eve gelen sineğe bile kolumu uzatıyorum aç acına gitmesin diye taabbi
Nekadar kaldığına göre değişir. 2-3 saat kalacaksa gerek yok. Tüm gün evde olacaksa yemeğini söylemek lazım
Yani eğer tüm gün çalışıyorsa sabah gelip akşam gidiyorsa bi zahmet verin... ama sadece sabah gelip öğlen gidiyorsa bence sorun değil bu durum. Çok uzun saatler kalıyorsa 1 tabak yemeği sorun etmemelisin
o kadar iş yapacak tabi ki verilmeli. zaten kan şekri düşer ve halsiz kalırsa iş de yapamaz sallar gider.
Hani o da bir insan ya sonuçta görgü kuralları gereği hani kural olmasa bile hoş görülü biri verir
Ne kadar çok verirsen o kadar çok kazanıyorsun verilmesi daha iyi yesin yazık çalışıyor yoruluyor
böyle bir zorunluluk yok ama verilmeli bence tabiki
Bu kadar kibirli olunmaz. Bir tabak yemek öldürmez sizi. Tabi ki de verilmeli
Harbiden ya garip
Yani özellikle yemek hazırlamam ama yemek hazırladıysam tabiki de ikram ederim
Bence yemek verilmeli biz dışardan söylüyoruz birlikte yiyoruz
Niye onlar insan degıl mi robot calısmıyor insan çalışıyor artık su ulkede keske insana insan değerler verilse artık.
Evime geleni aç gönderirsem bana yakışmaz.
İstersen verebilirsin.
Isterse !
Mike mike verecek
Evet ama temizlikte yardım edilmemeli
İnsani düşünebiliyosak vermemiz lazım
Yani oda temizlik yapıyor yoruluyor bir şey yemesi lazım
@Denizs1573 tabii ki
Verilmeli emek veriyor
saçma verilmese daha iyi