Daha küçücükken hiç bir suçum yokken abim tarafın taciz tecavüze uğradım herkesten çok sevdiğim belki yanımda olur diye söylediğim kişi ben böyle bir şeye gelemem bana ters diyerek belkide inanmadı bilmiyorum ama beni bıraktı abime bunun hesabını sormak için yazdığımda özür diledi sadece şimdi anneme desem mi yoksa herşeyin suçlusu benmişim gibi ortadan kaybolup gitsemmi en fazla 3 gün üzülürler sonra unuturlar zaten
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu çok kötü bir durum. Öncelikle tacize uğramak bizim suçumuz değil yani sanki bunu sen yapmışsın gibi senden ayrılması sevgilinin öncelikle insan bile olmadığı anlamına gelir o yüzden onun için asla üzülme. Ayrıca o abinin Allah belasını versin, şer**efsiz insan , ondan kesinlikle uzak dur ve mümkünse onunla aynı ortamda bulunma ayrıca bunu annene de anlat bence anlamıyacaksa da ve sana destek olmayacaksa o zaman kendini anlatarak yorma. Nereye ve nasıl kaybolmayı düşünüyorsun ki? Bu senin için güvenli olucak mı? Kendine dikkat et lütfen.😊.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederiim :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılah bebeğim bu gerçekse sana kıyamam öncelikle kendini düşün psikolojik destek al sevgiliyi falan boş ver defolsun gitsin kendi hayatını kur dertleşmek istersen sorunu beğendim yaz
06 Yorumla
Soran+1 yılPsikolojik destek almak bi yana kendimden nefret ediyorum ben
Cevap sahibi+1 yılsenin suçun değil kendine bunu yapma
Soran+1 yılİnsanlara göre bunun adaleti ölüm ama
Cevap sahibi+1 yılsenin için değil abin için ölüm
Soran+1 yılAnnem oğlunun böyle bişey yaptığına inanmaz beni suçlarsa
Cevap sahibi+1 yılo zaman onları da silersin ama için rahat etmicekse anlatma ama abini şikayet edebilirsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılZor kardeşim
Seni seven bu durumu kabul eder
Ben olsam senin elini tutar bir ömür seni bırakmazdım mesela hem ailen hem sevdiğin olurdum.
Bu durumu peki ailen biliyormu
O şerefsiz abin halen yanındamı.
Yüzsüz... abin
Nasıl bir şerefsiz insan canına kardeşine bu şerefsizliği yapar mı06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAilene söyle bu durumu korkma
Devlet seni korur kardeşim
Korkma kardeşim
Soran+1 yılYa inanmazlar yanımda olmazlarsa zaten anne babam ayrı babamda kaldığımda olmuştu böyle bir şey annem oğluna çok düşkün kendi kendimi bitirsem belki daha temiz
Cevap sahibi+1 yılHayır kendine kötü bir şey yapma
Baban sanamı oğlun a mı düşkün
Soran+1 yılBabam bana düşkün ama oğluyla yaşadı kaç yıl bana inanmadı zor gibime geliyo
Cevap sahibi+1 yılO zaman
Kendine yeni hayat kur
Bu meselenin üstünü kapat
Bir an önce ailenden bağını kopar
Gerekirse adını soyadını değiştir
Başka iş bul evden ayrıl kendine yeni hayat kurduktan sonra
Pes etme yeni bir güçlü türk kızı doğsun
Senin güçlü bir kız olduğuna inanıyorum
Soran+1 yılTeşekkür ederim:)
- Aile & Toplum konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılAllah yardımcın olsun seni öyle kabuk edecek birini bulursunn inşllah, bi insanı geçmişte kötü şeyler yaşadı diye birakıp gitmek nedir ya, sana destek olması lazımdı bence, yanında durması lazımdı, sonuçta bilerek isteyerek yaptıgım bir şey değil 🙏
04 Yorumla
Soran+1 yılBulamamki zaten haketmiyorumda öyle birini bulmayı ama saol
- +1 yıl
Neden haketmiyorsun acaba, sen en başta kaybetmişsin zatenn ümitsiliğe kapılarak haketmiyorım diyerek
Soran+1 yılBelkide gerçekten öyle dediğin gibi ama bilmiyorum bakalım zaman ne gösterir
- +1 yıl
Aynen herşeyi zaman gösterir🙏
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
30Cevap
+1 yılBu nasil abi bacısınıda yan gözle bakiyosa bu abi değildir ser3fs*izin en önünde gideni pislik senin yerinde olsam onunla o aile ortamında yaşamak istemezdim, anne babana söyle sevgiliden ziyade ailene bahset o pislikdende uzak yaşamakda fayda var
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir durumu hiçbir şekilde anlatmamalıydın. Çünkü kimse hoşgörüyle karşılamaz ayrılmasa bile aynı şeyi sana uygulamaya çalışırdı. Giden gitmiş yapcak bişe yok bu durumu annene anlatmakta gecikmişsin
00 Yorumla
+1 yılBencede sana inanmadı cunku 10 yaşında bi cocuk nasıl olur demiştir. boş ver sen önüne bak hayatına hiçbir şey olmamış gibi devam et bi psigolojik destek aldın mı hiç?
02 Yorumla
Soran+1 yılAlmadım ama kendime yeni bir hayat kurmaktansa herşeyi bitirip bu dünyayı bırakmak daha cazip geliyor bana
- +1 yıl
Bitirmek daha cazip geliyor çünkü. Yeni hayat kurmak zordur ama gitiğin yolda zorluk yoksa zaten sonu güzel çıkmaz canım
Minik kuşum
Yanlış işler yapma
Bu ağır bir yük
Tek başına altından kalkamazsın
O yüzden annen ile konuş bunu14 Yorumla
Soran+1 yılUmarım konuşabilirim
Soran+1 yılUmarım çıkışım olur
+1 yılBu tarz travmalar terapi vede tedavi almadan atlatilamiyor maalesef. Sana tavsiyem once bir uzmana basvurman
03 Yorumla
Soran+1 yılOff gerçekten ne yapcağımı yapmam gerektiğini bilmiyorum
- +1 yıl
Hisslerini az cok anlayabiliyorum, kolay degil fakat tek basina ustesinden gelmekte cok zorlanirsin
Soran+1 yılBelkide gerçekten bazen herşeyin üstesinden gelemezsek o bizim üstemüzden geçebilir belki kendimi yok etmeliyim bilmiyorum ama etrafımdaki herkes için benim olmamam sanki herkesi uğraştırcam yoksa
+1 yılGeçmiş olsun ablacım kendine zarar verme gidecek biri varsa o şerefsiz abin olacak adi yaratık çok oldumu bu
00 YorumlaBenimde kız kardeşim var yan gözle bile bakmam bana inandirici gelmedi
02 Yorumla
Soran+1 yılO senin namus bakışın anne baba ayrı evde p*rno izleyip duran birinden ne beklersinki
Saçmalama gerekirse o mesajlarla birlikte polise ver ama kendinden ve hayatından vazgeçme
04 Yorumla
Soran+1 yılYokki zaten artık hayatım
Soran+1 yılSaol umarım öyle olur
+1 yılNasil oldu olay anlatir misin belki senin farketmedigin ince bir detay vardir
01 Yorumla
Soran+1 yıl2. Sınıftaydım neyin detayı olsun p*rno filmeleri izleyip oyun derdi
Sevgilin kardeşim neyse abin de öyle ama bence söyle annene babana da şöyle cezalansın
01 Yorumla
Soran+1 yılOğullarına toz kondurmazlarsa ya inanmaz hepsi beni yanlış anlarsa
- Aile & Toplum konusunda 863 cevap paylaştı.
+1 yılTroll bir soru degilse ceza alsın o zaman şikayet et tecavüz den yargilansin icerdede sislesinler
00 Yorumla Bu senin ayibin değil boş ver takma ve utanma ve o tür arkadaşlarına da söyleme oda erkek sonucta
00 Yorumla
+1 yılUnut gitsin.
Psikolojik destek al zor gününde yanında olmayanı sal gitsin010 Yorumla- +1 yıl
Nasıl unutuyor unutulurmu bu afedersin
- +1 yıl
@FirariHayat çok zor fakat dediğim gibi psikolojik bir desteğe ihtiyacı var maalesef hayatta böyle şerfsizler var
- +1 yıl
Ya inan ben bile kan beynime sıçradı kardeş ne oluyor bu insanlara dün iman ahlak sanki özellikle bu sitedekiler beni shock etti kafayı yedim bukadar bozuk insanları yeminle hayatımda görmedim
- +1 yıl
@FirariHayat Devletimizin çivisi çıktı kardeşim boşunamı bekar kalmaya karar verdim sanki hayattan soğuttular beni sanki af edersinde namuslu kalmak şerefsizlikmiş gibi davranıyorlar aldatmak çok normal vs
- +1 yıl
Kardeş sana bir hadisi şerif söyleyim belki faydası olur zaman gelecek imani elde tutmak kor alevi elde tutmaya benzicektir siz ona sımsıkı sarılın birakmayin
- +1 yıl
@FirariHayat evet o zamanları yaşıyoruz ALLAH c. c yar ve yardımcımız olsun
- +1 yıl
Amin kardeşim vallahi bazen bu zaman benim icin değil gibi çok yoruluyorum çok
- +1 yıl
@FirariHayat aynı durumdayım
- +1 yıl
Sabırlar dilerim sana kardesim
- +1 yıl
@FirariHayat sağol kardeşim sanada sabırlar dilerim
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılO sevgilim dediğin adam erkeğim diye geziyor öyle mi peehh
11 Yorumla
Soran+1 yılKendine yedirememiş
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa inanmadı ya da ne biçim aile diyerek kaçtı. Senin suçun yok herkese inat hayata tutun ve çok güçlü olacağın başarılar elde et
00 YorumlaOfff çok zor ya, gerçekten çok zor
Allah yardımcın olsun. Bence sevgili falan boş ver ilk önce bu travmayı atlat. Hayatta sadece kendine güven. Kimseye güvenme. Ben kimseye güvenmem03 Yorumla
Soran+1 yılKimseye zaten güvenmiyorumki bi ona güvenmiştim ailesiyle tanıştırmıştı o bize ben onlara gidip geliyoduk böyle bir olayda yanımda olmasını beklerken beni silip attı
Soran+1 yılBilememki belkide bana bacım gözüyle baktı
Gizli Üye(25-29)+1 yılKafasızsın bu sevgiliye söylenir mi? Kız erkek fark etmez.
011 Yorumla
Soran+1 yılAramızda yalandan bi ilişki olsun istemedim ne olursa doğruluğuyla olsun dedim güvenmiştim çünkü ona
- +1 yıl
Aynen sevgiliye denmez ben o yüzden ben babam yaşındaki dertlestim sevgili tabi bırakır
Cevap sahibi+1 yıl@soran safsın valla dememeliydin.
Soran+1 yılPeki
Soran+1 yıl@yalnızinsan8999 teşekkür ederim:)
- +1 yıl
Rica ederim ben seni yaşadıklarını anlarım benzeri yasadim
- +1 yıl
Insan inanmakta güçlük çekiyor sonucta abi
- +1 yıl
Insan bacisina o gözle nasıl bsjsr
- +1 yıl
Bakar
- +1 yıl
Bu olayın aynısı yaşayan biri ile konuşmuştum kiz kardeşinin kizligini bozduğu anlattı ben çocuktum bilmiyordum dedi aile eğitimi önemli gerçekten cinsellik öğretmek gerek
Cevap sahibi+1 yılEnsest oranı ortadoğu , Amerika ve İsrail de çok fazla ne tesadüf ki hepsinde sünnet var. Sünnet yüzünden 20bin sinir kesiliyor bu da erkeği tatmin edemiyor sürekli istekli oluyor penis başı açıkta kalıyor bunun büyük bir sebebi sünnet
+1 yılBende aynisini yasadm sadece taciz simdi hepsine kok sökturuyorm
02 Yorumla- +1 yıl
Suçlu sen degilsin o serefsiz abin annene anlat oda seni anlamazsa kadin siginmaya basvur adini soyadini herseyi degistirip seni korumaya aliyorlar
Soran+1 yılTeşekkür ederim fikrin için:)
+1 yılKimseye bir şey söyleme. Onları hayatından çıkar. Psikolojini daha fazla bozma.
00 Yorumla
+1 yılÖzelden yazar misin ben istismara uğradım babam yaşındaki hersey oldu benim için akran anlamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonu acildikca evet bitseyler ortaya cikar ama ettafindakiler sana kendini kotu hissettirir. Cok mu kucuktun
05 Yorumla
Soran+1 yıl2. Sınıfa gidiyodum ve etrafımdaki kimseye bu zamana kadar söylemedim bile
Cevap sahibi+1 yılSimdi yasin kac
Soran+1 yıl18
Cevap sahibi+1 yılEssek herif psikplojini yikmis atmis. Bir destek istersen yasin kucuk daha hersey icin cok erken. Gecmis olsun
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Sevgiliye gostermekteki amaç ne? Abini öldürüp hapse girmesi mi? Ailene soylemiyorsan sevgiliyede söyleme
00 Yorumla
+1 yılBu trajediye maruz kaldığında abin kaç yaşındaydı?
02 Yorumla
Soran+1 yılBen 8 sem o 10 du
- +1 yıl
Nasıl yani, çocuk yaşlarınızda iken mi bu haltı etti? Gerçekten ilginç ve iğrenç bir durum lakin hukuki olarak bir cacık cıkmaz o davadan. Merak dicem tecavüz diyorsunuz. Ne diyeceğimi bilemedim açıkçası geçmiş olsun diyebilirim sadece. En temizi ailenizden tamamen sıyrılıp hayatınıza yepyeni bir sayfa açmanız.
Ters olan ne
Ayıp etmiş10 Yorumla
+1 yılsallada gitsin ankaralım
00 Yorumla
+1 yılÖz abin mi? Ensest insanları şikayet edin
00 Yorumla
+1 yılAnnene anlat ve kaydol...
00 Yorumla
+1 yılSana sahip mi oldu abin ohaaa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne kadar ileri gittiki
013 Yorumla
Soran+1 yılKızlığımı bozdu hayatım mahvoldu artık içimdeki yaşama sevinci bile yok
Cevap sahibi+1 yıltam yaprı desene ((
Soran+1 yılMaalesef
Cevap sahibi+1 yılkaç sene önceydi
Soran+1 yıl8-9
Cevap sahibi+1 yılpeki cinsellik neydi bile bilmeden
cinselliği yaşamak nsll dı
Cevap sahibi+1 yılewett
Soran+1 yılHala burada cinsellik konusumu açabiliyosun cidden fikrin için saol ama cinselliği bilmediğim yaşta istemediğim biriyle istemediğim şartta yaşadığım şeyleri hatırlamak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yıloyle ama cidden bilmeden yaşadın
hemde en berbar biriyle
Soran+1 yılAynn
Cevap sahibi+1 yılşimdi yaşın kaç
Soran+1 yıl18
Cevap sahibi+1 yılzor olmalı
bari başkası olda neyse denir
+1 yılbence annene söylemelisin..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah yardım etsin size.
00 Yorumla
+1 yılİnanmaz kimse.
01 Yorumla
Soran+1 yılKanıtım varsa
Savciliga basvurmalisin.
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki ya ailem
Soran+1 yılİftira atıyosun derse
Ne zaman oldu
05 Yorumla
Soran+1 yılİlk okuk 2. Sınıf
Soran+1 yılÜzülme çünkü ailesinin bile acımadığı düşünmediği insana başkasının üzülmesini istemiyorum
yanlış yapmışsın söylmeseydin
00 Yorumla
+1 yılTecavüz mü?
00 Yorumla
+1 yılcanımsın sevgilin.
00 Yorumla
+1 yılUnut gitsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaçın
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSacmqlqma
00 Yorumlaçok iğrenç
02 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef ve napcağımı bilmiyorum
+1 yılgitme. destek al
00 Yorumla
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Küçükken abim beni taciz etmişti ve sevgilime bunu söyleyince benden ayrıldı. Ortadan kaybolup gitsem mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım