Mesela 2021 de gün almaya başladınız yazması o yaşta mi olmamız anlamına geliyor bugün çok tartıştık amcamin kızıyla oda 24 um diyor aslında 25 yaşında 26 olmak benimde 26 yaşım ama 27 diyorlar o zman o 26 olacak neden böyle çıkıyor niye demedi o zman ben 25 yaşındayım diye hesaplayinca bende 26 onda 24 çıktı aslında 25 kendisi ama zaten 24 um dedi 24 yaşında değil ki?
Güncellemeler
+1 yıl
Yas hesaplama da neden sıkıntı çıkıyor herkeste aynı sorun
Arkadaşlar bu yaş hesaplamada neden sıkıntı çıkıyor?
Kanki insanın senin gibi bir arkadaşı olsun yeter içmeden sarhoş ediyorsun nasıl 26 yaşındayım her yıl sayarım yaşımı 25 görmeden 26 yaptın doğum tarihleri nasıl aynı çıktı saşırdım
Belli bir yaştan sonra insan kendini sürekli küçültmek için uğraşıyor arkadaşına söyle açıkla 1 aralık 2022 doğumlu bir bebek 1 ocak 2023 te 1 aylık mı olur 1 yaşında mı?
Yaşa pek takıntı yapmaya gerek yok önemli olan insanın kendini nasıl hissettiği ben 20 den 24 e nasıl geçtiğimi anlamadım o ara boşluk gibi görüntümde 18 gibi duruyor o yüzden takıntı yapmamak lazım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bende17 Temmuz 1997doğumluyum temmuza kadar 24 sonra 25 olacak
Yanlış ama işte
Kendisi 26 olacağını söyledi 24 sun dediğimde neden 24 um dedi hesaplafigimda tam 25 çıkıyor 26 olucaksin
Aslında 25 yaşındasın oda 17 Temmuz 1997 li
Ben mesela 16 Kasım 1995 liyim aslında yaşım dolmuyor bile.
26 olacaksınız.
Kendisi 24 um diyor aslında 25 yaşındasiniz
Kanki insanın senin gibi bir arkadaşı olsun yeter içmeden sarhoş ediyorsun nasıl 26 yaşındayım her yıl sayarım yaşımı 25 görmeden 26 yaptın doğum tarihleri nasıl aynı çıktı saşırdım
İşte diyorum ya
Bende nasıl 27 olurum?
Daha ben 26 mi yaşamadım ki
yav he ca bir durum
Ne mal. ca ya insan doğar doğmaz mi 1 yas okuyor
Oluyo tuhaf ama bu konu tartışılır
Belli bir yaştan sonra insan kendini sürekli küçültmek için uğraşıyor arkadaşına söyle açıkla 1 aralık 2022 doğumlu bir bebek 1 ocak 2023 te 1 aylık mı olur 1 yaşında mı?
1 yas olmuyor mu
Doğan bir bebek mesela 0 yaşında 1 yaşında doğum tarihi gelince olur
Bence tuhaflık var bu durumda herkes sıkıntılı
Knk arkadaşına bir mi cevaplıyorsun iki farklı yanıt veriyorsun 😃
😃😃
1 aylık olur doğum günü gelmeden 12 ay tamamlamadan yaş olmaz ehliyet verilmez
Yok yok bu konuyu deşmek lazım o 26 olacak
Peki beni hesapla 16 Kasım 1995
Ben 26 çıkıyorum ama 27 diyorlar ben daha yaşımı doldurmadim ki
Seni de hesapladım 25 çıkıyor bende de 27 ama tuhaf gerçekten aslında yaşım 26
Yarın devam edelim uykum geldi şimdi birde sen bir tık kafa açıyorsun beynim yoruldu 😃
Neyse takmiycam😃😃 beynimi güzel şeylerle yorayım
Her şey çok güzel olacak ama bu gidişle olursa kötü 😂
Ben 24 yaşımdayım KS bile bemi 24 yazmış
Aynen benim yaşımı da 26 yasmis
Yazmış
Yaşa pek takıntı yapmaya gerek yok önemli olan insanın kendini nasıl hissettiği ben 20 den 24 e nasıl geçtiğimi anlamadım o ara boşluk gibi görüntümde 18 gibi duruyor o yüzden takıntı yapmamak lazım
Doğru söylüyorsun tabiki öyle
Önemli olan benim ne hissettiğimil
Biraz inadıma gidildi ondan galiba huy kaptım.
Sende benim gibi delisin galiba derler ya hani inatçılar deli olur diye
Evet
Birisine huy kaptımda aşırı derecede acaba kinlenmesemmi
Bizim kinlenmemiz lazım yoksa hayatımız zindan olur