Annenizin büyü işleri ile uğraştığını öğrenseniz ne yaparsınız?

Annem hep gençliğinden beri büyü yaptırmakla uğraşmış. 2 senelik evliyim. Ve bunları öğrendim ilk başta şok oldum. Nasıl öğrendin derseniz. Eşimin sayesinde. Eşime sürekli büyü yaptırıyormus (hala yaptırıyor.) Bı şans eseri hoca sayesinde öğrendik. O hoca bize çok ama çok yardım etti, 5 kuruş para bile talep etmedi. Bazen annem büyü yaptırdığı Zaman, telefonla agizimi yoklar hep mi aynı, yok mu farkli bı şey. Eşin nasıl. Eşim ölüyor haberi Yok. Ama hocamız sürekli yardım ediyor bize.

Annem bunların hepsini bildiğimi biliyor, ne benim yanıma gelebiliyor nede ben gidiyorum. Onun yüzünden komple şehir değiştirdik eşimle. Yeni bi hayat kurduk. Ama lanet kadın hala durmuyor. Bana da hep yapmış çocukken büyü. Etimle kemigimle ona itaat edeyim diye. Çok şeyler yaptım ona , paralar turlar kıyafetler, ev eşyaları aklınıza gelecek her şey. Onun yüzünden eşimle çocuk bile yapamıyoruz. Çünkü annem eşimi çok ama çok kiskaniyor. O ölsün diye, bende geri döneyim diye, sabun büyüleri, kan büyüleri yaptırıyor. Ve ben artık bu kadının ölmesini istiyorum. Yemin ediyorum ölüm haberini alayım, (1 senedir kendi memleketime gitmiyorum görusmuyorum) . tabutu açıp bakicam tam ölmüş mü diye..
Annenizin büyü işleri ile uğraştığını öğrenseniz ne yaparsınız?