Neden mesela bana kötülük edenler hep iyi yerlerde?

mesela bir kız vardı çok kötü bir kızdı ama dindardı ve bana çok hakaret ederdi beni de hiçbir zaman sevmedi benim onu sevmeme rağmen o kız şimdi itü mimarlıkta hayaliydi e herkesin hayali var öyle kötü bir kız neden hayalini gerçekleştiriyor umarım 3 kuruş paraya hasret kalır babası da mütahitti ve çok kötü bir kızdı ne hakla abi nerde kıroyum ama para bendeciler varsa zengin kızda çok itici bir kızdı umarım babası iflas eder kızd itü mimarlıkta okuyup 10 sene araba borcu anca öder bana ben üniversitede porche istiyorum diye hava atıyordu babası zengin ya ksdjdj porchun yanından geçemez inş bir hyundai alır sonsuza kadar onu sürer mk köylüsü fgkjkfnfg
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar çoğu kişi beddua etmemi söyledi adaleti görseydim beddua etmezdim bana işleyen adaletin %1i bile onlara işlemedi sadece yaşatılarını yaşarlar ve sebep oldukalrını benim yaşadıklarımı yaşasalar sağlıklı kalmazlar yaptıklarından bulsunlar çünkü edeceğim her türlü beddua aynı mesela para konusunda gelirsek de benim aile ekonomim gibi paraları olur umarım ne az ne çok benim gibi hayat yaşarlar ki beni anlasınlar benim oturduğum yerle çok alay edildi mesela onlarda öyle bir yerde otursun
Neden mesela bana kötülük edenler hep iyi yerlerde?