AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Ya o carsaf cikinca begenmezsen nolucak? Erkekler boyle iste nolucak o zaman o kiza
Niyrtin ciddiyse zaten basortulu sekilde ailelelr görüstüyor merak etme
Hee bilmiyodum ilgincmis hemen eksilemene gerek yok bunu herkes dusunmustur yani:D
:))
İşallah ilerde bir kızın kılığına değilde kalbine aşık olursun.
İnsaAllah önemli olanda o zaten ama benim iffetim ve namısım özelim neden basklarına şehvet olsun?
Sadece fikrimi söylüyorum tartışma amaçlı değil ama bir kadının kıyafeti karşı tarafta şehvet uyandırıyosa bu kadından dolayı değil erkeğin sapıklığındandır. Günümüzde hayvana, damacanaya saldıran sapık zihniyetler var. Onları ne tahrik ediyo o zaman? Yani bakacak adam illa bakar.
Sapıkla sapıga göre degisiyor o. Kadın mini etek giyicek o bacakları hangi erkek görünce ici gecmez? Bitaneside var mısır ki benim öyle seylere ilgim yok? Derse ki gaydir zaten. Kendinizi kandırıp durmasanız artık?
Kendimi kandırmıyorum dediğim gibi fikrimi söyledim. Hem madem bu dünyanın imtihan yeri olduğuna inanıyosunuz. Belki açıklara rağmen nefsinize sahip çıkmanız da bir testtir!! bir kadına sırf kıyafeti dar veya kısa diye bakıp iç geçirebiliyosa bir erkek o baştan zaten testi geçememiştir. Herkes testi geçsin diye bütün kadınlar kapalı olursa zaten testin bir anlamı kalmaz!!
Teste nerden gectiniz? Konumuz o degildi ki :) neyse sağol fetvan icin Allah nefsimize sabır versn
Ahh cemaatci insan ahh insallah acik sacik birine asik olursun
Cemaatci felan değilim.. Yalnız Allah azze ve celley baglı ve ona aşığım. Beşere aşık olanın sonu hep hüsrandır.
Müminlerin Allah a olan sevgisi cok daha fazladır bakara 165
Elbet olacaksın
Geçmişte olmuştu cahiliye döneminde ve acısını hakettim. Dediğim gibi ben bir muvahhid olarak yüzümğ yeri gögü yaradana cevirdim.
'Biz yusuftan fuhsu ve kötülüğü çevirdik çünkü o ihlasa erdirilmiş seçkin kullarımızdandı'yusuf 24
Yuce Allah burada ihlası sebebiyle yusuf as dan ask kotulugunu cevirdiğini haber vermekte.. Ben ancak Allah icin sever Allah icin buğzeder ve Allah icin terkederim.
Sanırım kıskandınız :)
gülesim geliyor çarşaflıları görünce
En azından acık giyinenlere ayakta gidiyosunuz carsaflılara ise sadece gülmekle yetinirsiniz
Kıyafetle alakası yok bunun zihniyet meselesi sen çarşafta giysen o niyetle bakanlar yine bakar bişey değişmez ama
Bakarda sehvet duyamaz beslenceği kaynaklar yok cünkü :)
Çarşaf giyince namuslu olunmuyor ama
aç bitarafına gül
Cahil cahil konuşun siz böyle aferin size
@esfgty 😂😂😂😂😂😂😂😂
her çarşaflı düzgün değil. açıklarıda dışlama lütfen.
Dıslama? Kapalılar hosuma gidiyo dedm
bak bn kapanmayı isterimde, öyle kara çarşaflara maalesef bürünemem. sıkma başta yapamam. şu stil severim. www.konya.net.tr/.../...iginden_korkmus_h29539.jpg bnce çok güzel böyle.
birde hemen ters cevap yazanlara kafir diyosun o naıl olucak kardeşim. kuranda kara çarşaf diye geçen yer yok
Baş örtülerini, yakalarının üzerine (kadar) örtsünler. yazıyo kuranda hatta çarşaf falan yok..
Evet buda güzelms ya carsaftan kasıt vucud hatları belli olmıcak iste. Benim kafir dedigim kisi ırkını din edinmis
olabilirde hmn kızmana gerek yok. din değiştirdiyse kendine sonuçta. çarşafa gelince kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz bana saçma geliyor. abartmadan yapmak daha doğru bnce.. çarşaf olunca sadece gözler gözüküyor..
Gözüksün nolmus? Ya sizde arkadas varyaaa illa göstericeniz kendinizi
Neyse ben bişey demiyorum artık. Tebligimi yaptım geçerim. ama sunu bil ki bir kadir veya müşrik sana sevgi besliyosa imanını sorgula
olabilir. fikrine saygı duyarım. yapacak bişey yok.
Fikrim değil bu ayet.
Allah ın emri.. Kafir ve müşriklere babanda olsa sert olcaksın kin ve dusmanlık besliceksin ve onlara sen kafirsin diceksin
Sizin için İbrahim ve onunla beraber olanlarda güzel bir örnek vardır. Hani Onlar halklarına, 'Biz, sizden ve sizin ALLAH'ın dışında taptıklarınızdan uzağız. Sizi tanımıyoruz. YALNIZ ALLAH'a inanıncaya kadar bizimle sizin aranızda ebedi olarak düşmanlık ve nefret belirmiştir!!
Mümtehine 4
Bir ninja hayrani arap sevici daha. :d Türk olun biraz türk
Eksileyenlere kafam girsin :d
Sitenin yobazı felan seçilmelisin git ödülünü cübbeli ahmetten al.
Cübbeliden ben beriyim oda tevhidden beri
adnan oktarıda bir dene biraz kafanız açılsın
Çarşaf isteyen İrana gitsin örümcek kafalılar
Türkiyeyi iran yapacaklar. Sonra amerika gelecek hepsini bir guzel temizleyecek bunlarda ohh rahat edecek
Çalıştığım cafede bir türbanlı kız ve sevgilisinin bulunduğu köşeyi kameradan izlemiştim Brazzersa girmiş gibi olmuştum @AteistBirKız
Sen bizim kampüse 1 kez gelsene. Saat 4 oldu mu disardan geliyorlar türban grubu. İtüde okuyorum izlenimi vermek icin defter getiriyor cogu :))) makyaj dibine kadar zaten.
Bizim erkekler bos durur mu tadlarina baktilar :)))
Ohhhh ben yapmış kadar oldum :D
Ben minibüste bir türbanlıyı kızdırmak için arkasından dayadım Elini önüme attı gahahajajja @ateistbirkız
:D sen giy çarşaf yakışır
sana da neler yakışır bir bilsen..
Soran olmadımişine bak çarşaf.
o çarşafın içinden neler çıkıyor bir bilsen
Sana sormadık kimyası bozuk
kimlere sordun peki, bana sormadığın bir yerde yazmamıştı,
zaten doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar
ah o dediğin her yerden çıkıyor. hakkıyla giyenlerden o dediğinden çıkmıyor merak etme.
Hayır kapanmam hiç de düşünmedim
Hiç bir zaman büyük konuşma her an herşey olabilir,
Bu benim için aslalar arasında herkesin kendi fikri bunlar hakkında konuşmayıda sevmem
Bu cag da yakismiyo kara pece bayanlara
Araplaşmaya lüzum yok
Araplasmak mı iffet? Eğer iffet oysa ben arabım. Var mı?
Ben de Orta Asya Türk kızıyım var mı?
İfeet buysa kalsın ;)
Bende türklukten istifa ettim suan.. Muvahhid bir müslümanım var mı?
Git asimile ol
Türk töresinde çarşaf yoktur o ne öyle madem Türk isen git Attila Kür Şad Mete Han ve daha nice atalarımız var git araştır
Sen Türk olduğunu zanneden zavallı bir kırmasın. Unutma ki Türkiyede Türklerden çok
Bktan bktan etnik insancıklar doldu. Sen de merak etme kendini Türk sanan bir zavallcksın
TANRI TÜRK Ü KORUSUN VE YÜCELTSİN
ALAŞŞŞ!!
Kafir ya türkü din edinmiş müşrik!
Türklüğümden utandım
Ahahahaha seni Hülagü Han görse kafanı koparırdı
Bundan sonra Türküm diye dolaşma ortalıkta böyle yaparak Türklüğün adını karalıyorsun
Pis ümmetçi
Gunese tapan tengriciler sizi baslarım sizin ilahlarınıza siz tek bir Allah a tapıncaya kadar sizinle bizim aramıxda ebedi bir düsmanlık belirdi !!
araplaşmaya lüzum vardır. Çünkü;
Bazı ayet ve hadisler gösterir ki Peygamberimiz araptır.
1) Üç hasletten dolayı Arabi seviniz: Çünkü ben Arabım, Kur'ân-ı Kerim Arapça olarak nazil olmuştur, Cennet ehlinin konuştukları dil Arapçadır."
2)"Halkı Allah'ın azabından sakındıran peygamberlerden olsun diye onu ap açık bir Arapça lisan ile senin kalbine Cebrail getirdi."
3)"Biz hiçbir peygamberi kendi kavminin dilinden başkasıyla göndermedik ki, emrolunduklarını onlara ap açık anlatsınlar"3 mealindeki âyet-i kerime de Peygamberimizin kendi kavmi olan Araplara kendi dilleriyle tebliğde bulunduklarını bildirir.
Bu yüzdendir ki Araplaşmaya lüzum vardır. Eğer islam adına bir temel atılıyorsa ırk farketmez. Kimse bunları yaptı diye de arap olmaz.
Ahahah gülerim ben buna :D
Güneşe tapmak mı haşaa
Biz tek tanrı olan gök tengriye inanırdık. islam ozamanlar yayılmamıştı
İslamı Türkler yüceltti be sen neyin kafasını bbe ahmak insancık!!
Senn!! Evet!! Benim soyumun ve atalarımın önceden inandığı dine laf edemezsin...
Senin g*tünü onlar kurtardı bre ahmk...
Bu arada eksileyen arkadaşlar şuanda size öyle bir gülüyorum ki :D
Ahaha kopyala yapıştır biliyorum öğretmene gerek yok
Kapanmakla uzaktan yakından alakam yok açıkçası.
O zaman iblisle vardır bir bagın :)
Mmm. yok. Düşündüm ama yok. Müslüman değilim kapanmam saçma olmaz mıydı?
Suanda yanımda olsaydın iman ederdin. Yanlıs anlama musallatlı biriyle konusuyorm da ondan dedm. Gerci hidayeti Allah verir biz gozunede soksak inanmayabilirsin inanman icin Once Allah a karsı nankorluk yapmıcaksın yoksa kalpleri kitliyor Allah
Kendine güvenin müthiş ama olabilecek neredeyse hiçbir şey beni müslüman kılamaz. Inandığım ya da inanmadığım şeyler çok farklı. Tanrılarla hiç karşılaşmadım ki veda etmem gereksin.
Senin ateist olma nedenin belli gerçegi görsemde yine de inanmam demenin nedenide o zaten neyse. Ben sana bugz ediyorm ve tekfir ediyorm. Cehenneme iyi yolculuklar
Gerçeği görsem, duyu organlarımdan biriyle kanıtı görsem varlığına inanırım ama bu beni yine de müslüman yapmaz. Tanrıdan sırf korkuyorum diye ona bağlanacak insan değilim. Teşekkür ederim ama bir yerde bir cennet varsa orada olacağım, zaten sizin inancınıza göre de her şeye Allah karar verir değil mi? Bilemezsin. Iyi günler.
Ninja onlar ninjaaaa
Ahaha aynen ninjalar örümceklerde diyorum ben onlara :D
''Örümcek''... İnsanları giyimlerine göre değerlendirmek örümcek zihniyetinden başka bişey değildir @asenam1944
Siz ne kadar kuşbeyinlisiniz ya sevmiyorsanız bile SAYGI duymak zorundasınız insanların giyim kuşamıyla dalga geçerek kendınızi küçük düşürmeyin
Tamamsizin köy daha büyük
Arkadasım sen o küfürü edince bütün Yazdığım cümle Boşa gitti Allah'ım ya😄
senin ne oldugunda belli oluyor buradan
Abi adamsın adam
Allah razı olsn kardslerm destek olun bulundugnz her yerde teblige devam :)
amin kardeşim umarım herkes doğru yolu bulacak :))
gözleri güzel oluyor :)
türbanın fantezisi benim de içimi yakıyor
Çok hoş
islamı çarşafta zanneden biri daha
Yo islam namaz ve carsaftan ibaret degildir
onun farkındaysan lafım yok zaten
Alakam yok kapanmakla...
Aynen Türk töresinde bu yok zaten
Dinde carsaf yokki benmi yanlis biliyorum?
3 dinde de var carsaf nasıl yok
Basortu var carsaf yok
Yobazlar eksilemis...
Yok tabi.
Ülkeyi araplaştırmaya çalışıyorlar
İnananlar yobaz oluyor demi size göre?
Eksileyin eksileyin ohhh keyfim yerine gelsin
Sizin derdiniz de bu değil mi zaten insanlara laf atmak karşı çıkıncada eğlenmek sizin sorununuz bu
Rsmn yvsadi yha @yengeç1
İşinize gelmeyince öyle oluyor @red_hattttt
Bende seni seviyorumm @yengeç1
Seninle uğraşmaya değmez @ red_hattttt
Hemen ugrasmaya degmez ahahahha @yengeç1
Çok komik gül gül @red_hattttt
Askim niye boyle yapiyosun. s. s @yengeç1
Helal sana kardes
Katılıyorum sana.
çarşaf ne ya
sen anlamazsın
ne çarşaf meraklısı var.. kadını değersizleştirecek şeyler bunlar
Çok güzeller evet.
Kisiye aittir karisamazsin.
hayır.
Fizik hatlarımı herkeze göstermeliyim diyosun yani
inancım bu yönde değil. fizik hatlarımı görmek seni bu kadar üzecekse gözünü kapatırsın.
Öyle yapıcaz artık
Çarşaf ne ya
Neyse..
Ne neyse
Saçmalığın ta kendisi
Aynen
Siz hepiniz kafirsiniz
Aptal saptal konuşma müslümansın sözde islamda çarşaf diye bir şey mi var
Aptal deme bana.. Git acılın sacılın 3 dinde de çarsaf vardır. Git arastır dinini
Sana aptal demedim ben sen önce bunun farkına var ve çarşaf falan da yok örtünmek var hatlarını belli etmemek var dikkat çekmemek var kara kara çarşaflarla yürürken oldukça dikkat çekiyolar her kapananda namuslu değil malesef keşke hakkını verebilseler ama çoğu insan bunu yapamayo Allah hayırlısını versin de git aç youtuba yaz türbanlı en basitinden bak bakalım neler çıkçan karşına benim çevremde tanıdığım çarşaflı çok insan var 10 tanesinden 1 i bile hakkını veremiyor önemli olan düşüncedir