Şahitlik konusunda ancak, 2 kadın "1 erkek" ediyor.
İslamın, kadını hiçe saydığı gerçeği?
Şahitlik konusunda ancak, 2 kadın "1 erkek" ediyor.
Bir dönem çelişkide kaldım. Daha sonra kendim araştırmaya hacı hoca dinlememeye ve doğru alimleri bulmaya başladım. Erkeklere iyi davranın diye ayet yok ama kadınlara iyi davranın diye ayet var. Herkese çalıştığından pay var diyerek çalışma kazanma kariyer yapma hakkı veren o dönemde islamdır. Bakma şimdiki cahillere amaç dini kullanıp kışkırtmak. Hz Hatice en çok kazanan ticaret kadınıydı, peygamberimizin eşiydi. 3,2 hatta 1 kız çocuğunu güzel büyüten ilgilenen cennette olur diye hadis var erkeklere yok. Tabii ki kadın eşiyle ilgilenmeli erkekte kadın cinsellik isteyince red edemez. Çünkü gözün dışarıya kaymasına sebep olur. Erkek izin vermezse kadın haftada en az 1 kez annesini görmeye gidebilir. Hz aişe kadındı ama bi ordu erkeği yönetti deve olayında ordu yönetti. Çok örnek var, her hadis sahih değil iyi bakın.
Cevap
7Cevap
hiçe sayılmamanın ne demek olduğunu bilmeyen haysiyetsiz hemcinslerimiz gelsin de idrak etsin tüm bunları ölme eşeğim ölme cidden
Beni yaratan bir yaratıcının varlığına inanırım. Öbür türlü partizanlık gibi yok islam, yok hristiyan gibi dinlerle kafamı bulandıramam. Hepsi toplumu kontrol altına alabilme hurafeleri.
Kadın İslam için değersiz olsaydı
Cenneti annelerin ayağının altına atmazdı bence bu cevap yeterli
Yoo diil
Asla asla böyle bir sey yok kadin kpcasi istemese dahi annesini babasini gormeye gidebilir yalan yanlis seyler yazma yalan hadisler uydurmadan kuran okuyun biraz sizin gibi iblisler anca karalar.
Islam kadini hice saydigi yalani?
islami katmayin pis iftiralariniza, diger dinlerin igrencliklerine ugrasim biraz
bir de dovme meselesi var
Öyle tabi. İnanmom zaten
yalancı ve iftiracısının. Artık islama saldırmaktan vaz geçin yoksa soyunuzu kurutacağız
tamam knki bi daha olmucak
Okadar değersiz görseydi
Hiçe saysaydı diri diri gömülmesine karşı çıkmazdı gavurlar bitti bide bu içimizdekilerle uğraşıyoruz hey Allahım ya
Kudura kudura buna mı kudurdun
Böyle bisey yok islamda bunlar araplarin uydurmasi
Kuranda var knk
Bunlar din hocalarının uydurdukları şeyler
Bak ya cahile milletide kendi gibi s. a. lak sanmis. Seni kandirmis olabilirler ama sacmalama
Başlatma şimdi islamına
Fazla korumacı
Katılmıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?