Aile & Toplum 9 senedir kapaliyim acilmayi dusunuyorum nasil tepkiler alirim sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Su an sadece dusunuyorum... Güncellemeler+1 yıl Yas 25 bu arada Güncellemeler+1 yıl Arkadaslar nedeni tamamen kendimi hayatimi degistirmek istiyorum bu eskiye dair hicbisi istemiyorum 9 senedir kapaliyim acilmayi dusunuyorum nasil tepkiler alirim sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
budahaneki Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Kendi kararının arkasında dur aileden çık büyük tepki gelirse de yapacak bişey yok senin hayatın senin kararın 0 0 Yorumla
__ELfiDa25__ Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Nasil mutlu olacaksan onu yap tepkiye bakarsan insanlar her an herseye tepkili 0 0 Yorumla
sarumanın_yeğeni Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Doğru yolu bulmuşsun 0 4 Yorumla Soran +1 yıl O ne dmek Yorumla sarumanın_yeğeni +1 yıl O demek işte Yorumla Soran +1 yıl Laf mi sokuyon Yorumla sarumanın_yeğeni +1 yıl Yok tam tersi tebrik ediyorum Yorumla
KingNothing01 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. yenilenmek güzeldir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Seni buna ne itti 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Kendimi degistimek istiyorum butun hayatimi bukadar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Denedin mi hiç açılmayı Yorumla Soran +1 yıl Bi ara evet konusak mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olur tabi, çıktım gizliden Yorumla Soran +1 yıl Istek attim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazdım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kendi kararının arkasında dur aileden çık büyük tepki gelirse de yapacak bişey yok senin hayatın senin kararın
Nasil mutlu olacaksan onu yap tepkiye bakarsan insanlar her an herseye tepkili
Tepki alırsın bir sürü ama takılma
Bir tepki gelmez. Kafana göre takıl
Doğru yolu bulmuşsun
O ne dmek
O demek işte
Laf mi sokuyon
Yok tam tersi tebrik ediyorum
yenilenmek güzeldir.
Seni buna ne itti
Kendimi degistimek istiyorum butun hayatimi bukadar
Denedin mi hiç açılmayı